Iată cum alegi trusoul de botez pentru o nouă viață în familia ta

clienti

Dimensiune font:

| 29-07-2023 13:41

 

 

           Ce poate fi mai emoționant, mai frumos și mai plin de împlinire decât venirea unui suflet nou pe acest pământ? Un bebeluș cu chip angelic ce urmează să pășească într-o lume pământească sub harul lui Dumnezeu și grija părinților și nașilor?

Ei bine, dacă puiul tău s-a născut de curând sau vei deveni părinte spiritual pentru un copilaș, dragă mămică sau nașă ai ajuns la acest moment special în viața ta, un moment de bucurie și emoție intensă ce merită sărbătorit cum se cuvine. 

             Botezul micuțului tău sau al noului tău copil spiritual este un eveniment cu adevărat unic atât pentru voi cât și pentru bebeluș. Iar Taina Botezului prin care cel mic va trece este mai mult decât o simplă ceremonie. Este o Taină ce se petrece inclusiv în plan spiritual, oferindu-i noului născut o purificare, o renaștere și o viață complet nouă. Și de asemenea, este o Sărbătoare extrem de importantă în viața micului om ce va fi adus în fața lui Dumnezeu pentru a primi virtuțile unei vieți noi. 

Și pentru că fiecare element și gest din cadrul acestei ceremonii este un simbol spiritual cu o putere nevăzută, într-un trusou de botez poți găsi toate cele necesare pentru Slujba Botezului. 

În plus, atunci când faci o alegere conștientă și plină de iubire pentru noul născut, aceste lucruri din trusoul de botez pot adăuga și o notă de delicatețe și emoție în această călătorie minunată, în acest început de drum pentru noul suflețel ce a venit pe lume.  

Mai mult, lucrușoarele din trusoul de botez vor fi de folos și peste ani, pentru că acesta va fi păstrat  întotdeauna ca amintire a pășirii copilului în această lume. Și totodată acesta îți va reaminti ție ca părinte, ori de câte ori vei simți nevoia de cel mai frumos moment: venirea bebelușului tău pe această lume și încreștinarea sa.         

       Dar cum alegi un trusou pentru botezul micuțului din viața ta?  

În mijlocul pregătirilor pentru botezului celui mic și a emoțiilor puternice, alegerea trusoului de botez poate părea o sarcină dificilă sau o provocare, fie că ești părinte sau părinte spiritual.

Cu atâtea opțiuni și detalii de luat în considerare te poți simți copleșit și de aceea este important să urmezi un ghid practic pentru a face cea mai bună alegere pentru copilul tău sau cel ce îți va deveni copil în fața lui Dumnezeu. 

Haide să vedem împreună cum să alegi trusoul de botez perfect pentru momentul magic al botezului noului născut ce urmează să pășească în Lumină. 

  • Stabilește-ți un buget

Primul pas în alegerea trusoului de botez este să îți stabilești un buget. Poți face asta împreună cu mama, dacă ești nașă și vrei să achiziționezi tu trusoul. Trusourile de botez pot varia foarte mult în preț, așa că este important să știi cât ești dispusă să investești într-un trusou, în special dacă vrei să contribui și alte cheltuieli de botez ca mamă spirituală pentru copil. 

Iar dacă ești mama copilului acest pas te va ajuta să ții o evidență a tuturor cheltuielilor și să înțelegi care sunt elementele cele mai prioritate care merită investițiile tale. 

Deci, un buget clar îți va permite să îți direcționezi căutarea și să găsești variante care se încadrează în limitele financiare alese dar și în calitatea pe care vrei să o oferi acestui prim dar al puiului tău.  

  • Alege un stil potrivit

            Următorul pas este să alegi un stil potrivit poate cu tematica botezului cât și complexitatea trusoului de botez. Există o varietate de stiluri disponibile ce se vor potrivi mai mult sau mai puțin cu tema botezului cât și trusouri cu mai puține sau mai multe obiecte. 

Te poți orienta către acele trusouri care au doar elementele de bază sau poți opta pentru varianta ce cuprinde inclusiv rochițe elegante și costumașe rafinate în modele mai clasice sau mai moderne, sau chiar cele care au și lumânările incluse. 

Așadar dacă ești părinte gândește-te la tematica sau conceptul botezului sau discută cu părinții, ca nașă despre acest aspect și alege un stil care se potrivește cu aceasta, dar care să și reflecte personalitatea micuțului.

Alege materialele și calitatea

          Calitatea materialelor este foarte importantă. Deși ai tinde să crezi că nu trebuie să mizezi pe calitate pentru că aceste obiecte se vor folosi la botez, înainte de orice gândește-te că acesta este un prim dar pe care i-l faci micuțului de ”bun venit în această lume”. 

Dacă te uiți din această perspectivă, ce anume i-ai dărui și cât de mult preț ai pune pe un prim dar pentru un moment atât de prețios pentru noul-născut?

Așadar, asigură-te că elementele din trusoul de botez sunt confecționate din materiale delicate și confortabile, care să ofere confort micuțului tău în timpul ceremoniei și sărbătoririi lui. 

În plus, o calitate superioară va face trusoul să arate impecabil în fotografii și va fi o amintire de neprețuit pentru ani de acum înainte. 

          În Atelierele Cris magazin online cu trusouri botez găsești o gamă variată de trusouri de botez cusute și brodate în atelier cu multă atenție, cu motive tradiționale și nu numai ce pot fi personalizate în funcție de dorințele tale. 

Lucrurile din aceste tricouri sunt prevăzute cu broderii și decorațiuni din toate regiunile țării, te poți bucura de autenticitate românească și tradiție în fiecare detaliu dacă spre exemplu alegi un trusoul cu motive tradiționale sau vei găsi alte elemente pline de rafinament și delicatețe în alte stiluri de trusouri. 

 

  • Personalizează această primă experiență a noului născut

Unele mămici sau nașe doresc ca trusoul de botez să fie personalizat cu inițialele sau numele micuțului. Acest lucru adaugă o notă specială și unică acestei piese, făcând-o cu atât mai prețioasă nu doar acum cât și peste ani. 

Deci, nu uita să verifici opțiunile de personalizare oferite de magazinele sau atelierele de trusouri de botez și alege varianta care îți aduce bucurie și emoție.

  •  
  • Planifică din timp

         Cu toate că va trebui să iei în considerare multe alte lucruri pentru Botezul celui mic, nu lăsa alegerea trusoului de botez pe ultima sută de metri. Începe căutările cât mai devreme cu putință și alege trusouri complexe care îți vor oferi cât mai multe din cele necesare într-o singură comandă. Astfel vei scăpa de griji, vei avea totul pregătit la timp pentru Botez și vei fi sigură că ai făcut cea mai bună alegere pentru cel mic. 

Așadar, alegerea trusoului de botez poate fi o experiență plină de emoție și bucurie pentru tine dar și plină de provocări. Totuși este o alegere pe care trebuie să o faci cu multă atenție dacă vrei să îi oferi noului născut o încreștinare și un ”bun venit” plin de iubire. 

Botezul este un moment unic în viață pentru orice om și din acest motiv nu ar trebui să îl tratăm cu superficialitate. 

         Cu aceste sfaturi practice, sperăm că vei putea să alegi trusoul de botez perfect pentru micuțul tău și să creezi o amintire de neuitat pentru momentul sacru și plin de sărbătoare al botezului. 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Pune sănătatea pe primul loc! Descoperă avantajele izolației cu lână de lemn în mansarde și poduri necirculate
30/04/2024 09:15

 În ultimele decenii, preocupările pentru bunăstarea mediului inconjurător si pentru impactul asupra sănătătii umane au devenit tot mai importante in domeniul constructiilor. Alegerea materiale ...

5 abilități de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat
29/04/2024 15:02

5 abilităti de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat Videochatul este un domeniu avantajos din multe puncte de vedere, factorul financiar fiind de departe principalul motiv pentru care tot mai ...

Smerenia și recunoștința, piloni ai călătoriei interioare
29/04/2024 14:30

  În tumultul vietii cotidiene, adesea uităm să reflectăm asupra valorilor simple, dar esentiale, care ne indrumă călătoria interioară. Printre acestea, smerenia si recunostinta stau ca p ...

 Huse de scaune și canapea pentru reîmprospătarea designului bucătăriei tale
29/04/2024 10:53

Huse de scaune si canapea pentru reimprospătarea designului bucătăriei tale Dorinta de a face o schimbare in locuintă poate apărea adesea, insă această schimbare poate presupune costuri destul de mari. ...

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii
29/04/2024 09:28

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii Salopetele overall pentru copii sunt o piesă vestimentară esentială in garderoba celor mici, oferind confort si protectie indiferent de activita ...

Mărul negru diamant: se vinde doar la bucată iar prețul este exorbitant/FOTO
28/04/2024 14:51

 Mărul negru este un fruct foarte rar, care creste in locuri indepărtate din lume. Este foarte costisitor, deoarece productia sa este foarte limitată. Mărul negru diamant se găseste foarte rar si cre ...

Biroul viitorului: 4 elemente care îl definesc și cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pieței
28/04/2024 10:41

Biroul viitorului: 4 elemente care il definesc si cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pietei Piata muncii de astăzi se caracterizează prin diversitate, provocări, tehnologie si adaptabilitate. La ...

Skechers – o aventură de neuitat
26/04/2024 11:19

Skechers – o aventură de neuitat Pe străzile aglomerate ale Los Angelesului, locuiau doi pantofi sport Skechers pe nume Dash si Dazzle. Erau asezati pe un raft prăfuit, intr-un magazin de incăltămin ...

  Minciuna, o rețea complexă de avere și dezastre
25/04/2024 15:02

În istoria umanitătii, minciuna a fost un companion constant al interactiunilor noastre sociale. De la cele mai mici neadevăruri de circumstantă pană la cele mai elaborate scheme de inselăciune, minc ...

Cum să-ți actualizezi garderoba de primăvară?
23/04/2024 10:59

Cum să-ti actualizezi garderoba de primăvară? Începutul sezonului cald este momentul ideal să iti reconsideri stilul personal si să dai un refresh la garderobă. Există foarte multe aspecte de care ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei