Reteta ciorbita de aripioare
Dimensiune font:
Ingrediente mancare
- 10 aripioare de pui
- 2 cepe medii
- 2 morcovi potriviti
- un ardei capia rosu
- 3-4 cartofi
- o cutie mica rosii in bulion taiate cuburi
- fidea
- 1/2 ceasca zeama de lamaie
- o legatura patrunjel
- 2 oua
- sare
Mod de preparare reteta
Aripioarele de pui se curata (se parlesc), se spala si se pun la foc cu putina sare.
Dupa ce se spumeaza bine, se adauga zarzavatul tocat marunt si se lasa sa fiarba 20-25 de minute.
Se adauga apoi cartofii taiati cuburi.
Cand acestia si aripioarele sunt fierte (se incearca), se adauga rosiile si, mai apoi, fideaua.
La sfarsit, se adauga verdeata tocata marunt, oualele zdrente si zeama de lamaie.
Pofta buna!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau