Spuma de ciocolata cu rodie
Dimensiune font:
-
Ingrediente
2 linguri apa rece
1 plic gelatina
60ml apa fierbinte
64g pudra de cacao
120g zahar tos
350ml frisca lichida
5 linguri suc de rodie
seminte de rodie
-
Mod de preparare
1. Hidrateaza gelatina in cele doua linguri de apa rece. Adauga apa fierbinte apoi si amesteca pana cand gelatina se dizolva complet.
2. Pune intr-un bol cacao, zaharul si frisca lichida si incepe sa mixezi pana cand se intareste. Adauga sucul de rodie si mixeaza inca putin, apoi adauga gelatina si amesteca cu blandete.
3. Portioneaza spuma de ciocolata in pahare individuale si pune-le la frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a le servi.
-
Mod de servire
Serveste spuma de ciocolata decorata cu seminte de rodie si frunze de menta.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau