Ce fel de amant sau amanta ti se potriveste, in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 27-01-2014 10:03

In orice tip de casnicie sau relatie de lunga durata vine o vreme in care inevitabil se instaleaza monotonia. Si in ciuda faptului ca este indicat ca in acel moment cei doi membrii ai cuplului sa incerce sa gaseasca o cale pentru a reaprinde scanteia, de multe ori rezolutia situatiei este alta.

Mai precis, unul sau ambii membrii ai cuplului cu probleme isi gasesc alinarea in bratele unei alte persoane. De cele mai multe ori, aceasta situatie poate crea probleme imense in viata cuplului care a ajuns la monotonie. Insa exista o cale pentru a micsora sanele ca astfel de probleme sa apara.

 

Mai precis, este indicat sa stii ce fel de amant sau amanta ti se potriveste, in asa fel incat sa ai parte de beneficiile unei astfel de aventuri si, daca vrei, de liniste in cuplul de zi cu zi, deopotriva.

 

Berbec

 

Berbecii simt deseori nevoia sa aiba toata puterea decizionala in cuplu. Isi doresc mult sa aiba ultimul cuvant si totodata sa fie tratati ca adevarati zei sexuali in pat. Daca pierd aceste lucruri, se vor indrepta catre altcineva. Iar amantul sau amanta cea mai potrivita pentru cei din zodia Berbec este acea persoana care se lasa supusa tuturor fanteziilor lor, fie ca este vorba de fantezii sexuale sau de indeplinirea unor dorinte uzuale. Astfel, cei mai potriviti amanti pentru cei din zodia Berbec sunt perosanele aflate in zodia Sagetator sau Pesit. In ambele cazuri, aceste persoane se simt confortabil cu nativii din berbec, chiar daca de cele mai multe ori nu urmaresc decat detensionare sexuala.

 

Taur

 

Nativii din Taur isi doresc mereu sa aiba dreptate. Sunt persoane incapatanate cu care de multe ori este greu de convietuit. Este mult mai probabil ca partenerii lor sa-si gaseasca pe altcineva, pe parcursul relatiei. Cu toate acestea si taurii mai calca in strachini uneori. Daca se intampla acest lucru, inseamna ca jumatatea lor a inceput deja sa dea de inteles ca nu mai are de gand sa suporte niciun fel de presiune.

 

Asa ca taurii au nevoie de un substitut si cel mai bine pentru ei este sa-si gaseasca amanti setosi sai aiba pe cine sa admire. Mai mult decat atat, amantii cei mai potriviti pentru tauri sunt cei care simt atractie fizica din partea persoanelor puternice si care dau dovada de un caracter posesiv. Astfel, cei mai buni amanti pentru Tauri sunt persoanele din zodiile Rac sau Capricorn.

 

Gemeni

 

Nativii din Gemeni sunt cei care nu au nevoie de prea multe motive ca sa-si faca amant sau amanta. Pentru ei cam totul se rezuma la experienta sexuala. Avand in vedere ca se plictisesc repede si ca “fructul interzis” ii atrage mereu, Gemenii nu au nevoie de multa convingere pentru a gasi pe cineva alaturi de care sa experimenteze, cel putin din punct de vedere sexual. Luand in calcul si faptul ca nu prea-i intereseaza consecintele, Gemenii pot avea ca amanti nativi din mai toate zodiile. Insa, primeaza cei cu care se simt cel mai bine in pat si fata de care simt atractie sexuala inca de la prima privire. Iar acestia sunt nativii din Varsator, Rac, Gemeni, Taur, Scorpion sau Sagetator.

 

Rac

 

Racii simt nevoia de o relatie extraconjugala atunci cand realizeaza ca persoana de langa ei nu mai este ceea ce a fost odata. Mai precis, Racii cauta sa aiba relatii atunci cand simt ca jumatatea lor nu ar mai avea interes sa se ofere si sa ofere atat de mult ca la inceput. De aceea vor cauta sa isi faca amanti care dau dovada de faptul ca sunt puternici si ca au chef sa faca noi cuceriri, fie ele doar si sentimentale.

 

Nativii din rac se ofera foarte usor acelor nativi care vorbesc mult, sunt foarte siguri pe ei si foarte mandri. Ca sa le priasca experienta, ar trebui sa-si aleaga drept amanti nativi din zodiile Taur, Gemeni sau Sagetator.

 

Leu

 

Leii sunt acei nativi care nu prea doresc relatii extraconjugale. Daca au ajuns sa aiba o relatie lunga cu cineva, inseamna ca au ales persoana respectiva de asa natura incat sa le satisfaca toate dorintele. Iar daca acea persoana inceteaza sa faca acest lucru, nativii din Leu fac tot posibilul sa o aduca pe “calea cea buna”.

 

Cu toate acestea, au si ei slabiciuni. Mai ales cand vine vorba de persoane la fel de statornice si puternice ca ei. Astfel, cel mai bun amant pentru un Leu este tot un Leu. Numai ca relatia dintre ei va fi pur sexuala, fiecare incercand sa obtina recunostinta de la celalalt, in zadar. Acest lucru duce la partide de sex de neuitat insa, in care fiecare partener isi va da silinta sa “nu cedeze”.

 

Fecioara

 

Nativii din Fecioara isi fac foarte usor amanti sau amante. Pentru ei nu exista un concept bine definit al fidelitatii. Le place sa aiba aventuri si sa faca sex cu necunoscuti doar din simpla curiozitate. Nu s-ar apropia niciodata insa de persoane care nu stiu sa pastrze un secret, pentru ca urasc sa fie in mijlocul unui scandal. Asa ca ar trebui sa-s aleaga amanti dintre toti nativii zodiacului, cu exceptia celor din Balanta sau Pesti.

 

Balanta

 

Balantele sunt de fel persoane mereu in cautarea unui lucru mai bun. Tocmai de aceea se plictisesc repede de monotonia din cuplu, iar acest lucru ii face sa caute ceva nou in alte locuri. Le este greu sa gaseasca pe cineva potrivit, din cauza faptului ca au reputatia de oameni care vorbesc prea mult si divulga secrete.

 

Cei mai potriviti amanti pentru Balante ar fi astfel acei nativi carora nu le pasa de ce crede lumea. Asa ca isi pot alege fara griji amanti din zodia Gemeni sau chiar dintre nativii propriei zodii.

 

Scorpion

 

Nativii din scorpion au rareori nevoie de amant sau amanta, datorita faptului ca pentru ei conteaza foarte mult sa existe armonie in relatie. Daca, in ciuda tuturor eforturilor, armonia din relatie este de neatins, atunci este posibil sa-si indrepte interesul catre altcineva. Vor cauta persoane cu idealuri si care fa sa para ca tot ceea ce au in plan sau ceea ce au realizat este un lucru maret. Totodata, vor cauta persoane care sa le ofere in pat tot ce nu au avut pana acum. Iar pentru ei cei mai potriviti nativi in rol de amant sau amanta sunt cei din zodia Gemeni. Insa, pot incerca la fel de bine si nativi din zodia Rac, avand in vedere ca si apetitul lor sexual este destul de mare.

 

Sagetator

 

La fel ca si Leii, Sagetatorii nu isi fac prea des de cap. Sunt mai degraba in cautarea realizarii profesionale, in locul celei sentimentale. Insa, daca sunt nevoiti sa se culce cu cineva doar pentru a avea o serie de beneficii, o vor face bine si in mod repetat, chiar daca au o relatie stabila deja. Asa ca, amantul perfect pentru nativii acestei zodii nu exista, cu adevarat. Insa, daca ar fi sa judecam doar din punct de vedere sexual, atunci ar trebui sa isi gaseasca parteneri din zodia Rac sau din zodia Fecioara.

 

Capricorn

 

Capricornii ajung in punctul in care au nevoie de un amant sau de o amanta doar atunci cand in relatia stabila pe care o au nu mai simt satisfactie sau atractie sexuala. Vor experimenta mult, cu multi nativi ai zodiacului, pana cand vor gasi pe cineva care sa le ofere satisfactie garantata. Iar acea persoana ar trebui sa fie un nativ din zodia Taur sau din zodia Berbecului, carora le place sa joace mai dur in pat. Exact asa cum prefera Capricornii.

 

Varsator

 

Varsatorii intra intr-o relatie stabila abia dupa ce au experimentat sexual destul de mult. Dupa ce si-au dat seama ce isi doresc in pat, abia atunci cauta pe cineva care sa-i satisfaca si din celelalte puncte de vedere. Asa ca nativii acestei zodii au parte de amanti mai degraba inainte sa intre intr-o relatie serioasa, decat dupa aceea. Daca relatia li se naruie treptat insa, nu vor astepta ca totul sa se termine si se vor intoarce la cei care le-au oferit cele mai multe clipe de placere. Ar fi indicat sa se orienteze catre amanti sau amante din zodia Gemenilor, a Varsatorilor sau a celor din Leu.

 

 

Pesti

 

Nativii din zodia Pesti isi fac de cap cam toata viata. Nu prea ii intereseaza relatia de cuplu, decat daca au de castigat pe plan sentimental exponential mai mult decat partenerul. Asta inseamna ca isi doresc sa li se ofere atentie neconditionata. Cand pierd acest lucru, cauta altceva. Pentru a obtine atentia dorita, cel mai bine ar fi sa incerce sa-si gaseasca amanti sau amante dintre nativii zodiilor Balanta sau Sagetator, acestia din urma fiind incredibil de protectivi cu nativii din Pesti.

Sursa: Lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:40


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ
25/11/2020 09:38

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Pe data de 25 noiembrie, este prăznuită Muceniţa Ecaterina. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Muceni ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020 - Dezlegare la ulei și vin
24/11/2020 09:13

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020. Pe data de 24 noiembrie, este prăznuit Sfantul Mucenic Clement, episcopul Romei. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020. Sfantul C ...

Rugăciunea „Tatăl Nostru
24/11/2020 08:24

Duminică, 22 noiembrie, a fost ultima dată cand rugăciunea „Tatăl Nostru", asa cum o cunoastem dintotdeauna, a fost recitată la Liturghie. Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 24 noiembrie
24/11/2020 05:51

BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. Sim ...

FOTO - Află ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie
23/11/2020 08:00

Masina e parte din viata noastră de multe decenii. Sunt atat de multe modele si cu atat de multe functiuni, pentru că sunt construite după nevoile si interesele oamenilor. Dar si după personalitătile si pa ...

Acuzat de unele afaceri ilegale, un cardinal nu mai poate devenit Papă. Cine este înaltul prelat și ce acuzații i se aduc
23/11/2020 07:45

Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, originar din Insula Sardinia, are ambitii care tintesc Sfantul Scaun, dar capul Bisericii romano-catolice aflat acum in functie, Papa Francisc, l-a demis din cauza presupuselo ...

Calendar ortodox, 23 noiembrie. Antonie de la Iezeru, Sfântul din peșteră
23/11/2020 07:06

Pe 23 noiembrie, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Antonie de la Iezeru. El a trăit in timpul lui Matei Basarab si Constantin Brancoveanu. Impresionat de viata sfantă dusă de călugării de ...

HOROSCOPUL ZILEI - 23 noiembrie
23/11/2020 06:03

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei