Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate

horoscop-luna-plina-in-gemeni-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-a-3308712_1920-1400x850

Dimensiune font:

| 27-11-2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.
Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care-l vor fi rostit.
Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vina, si din cuvintele tale vei fi osandit.”Matei 12:35-37

Pe 30 noiembrie 2020 se formeaza o Eclipsa partiala de Luna in Gemeni, , adica Luna pe gradul 8:38 Gemeni este in opozitie cu Soarele pe gradul 8:38 Sagetator in apropierea Nodurilor Lunare –Nodul Nord pe gradul 19:54 Gemeni in opozitie cu Nodul Sud pe gradul 19:54 Sagetator.

Eclipsele reprezinta adesea puncte de cotitura sau momente critice in viata noastra. Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine. Cuvantul Eclipsa inseamna “ a abandona, a pleca, a disparea, a depasi ceva si pe cineva, a pleca pe furis, a depasi prin merite si prin valoare, a pieri”. Acuma, putem experimenta o parte din definitia eclipsei, suntem fortati sa eliberam si sa vindecam ranile adanci, sa depasim temerile vechi, sa depasim modelele relationale vechi care ne afecteaza sinele nostru divin.

Toate eclipsele de luna sunt “ Luni Pline” ce ne obliga sa gasim un echilibru intre energiile implicate.
Semnele Gemeni-Sagetator sunt opuse, ele au in comun aceeasi calitate, ele sunt semne mutabile. Ambele semne se ocupa de puterea mintii dar in feluri diferite, daca semnul Gemeni crede mai mult in puterea mintii rationale, pamantesti, semnul Sagetator crede in puterea mintii subconstiente, in puterea mintii divine care nu greseste.
Semnul Gemeni este despre comunicare, dialog, comunitate locala, aici si acum si despre conectarea punctelor de vedere. Gemenii sunt curiosi si flexibili si cauta activ ideile noi. Se cufunda in societate pentru a obtine noi puncte de vedere. Cu o curiozitate sanatoasa si o abordare pozitiva a vietii si a altor oameni, Gemenii imbratiseaza ideile si experientele noi fara a sta prea mult pe ganduri, chiar daca acestea nu indeamna spre adevarul problemei. Umbra semnului Gemeni poate include barfa, fixarea pe detalii inutile, dualitate, denaturarea adevarului, imprastierea energiei in prea multe directii. Sagetatorul este un semn de foc preocupat de adevar, libertate, expansiune, credinta. Cautand intotdeauna noi orizonturi, acest semn este inzestrat cu intuitie, spontaneitate si credinta in sine. Cu semnul Sagetator, cautarea Adevarului si a Legii Cosmice este primordiala.

 

Umbra semnului Sagetator poate include aroganta, lipsa unui scop, lipsa de tact si impunerea cu forta a adevarului lui in detrimentul ideilor noi sau al sentimentelor altora, lacomie, fara restrictii, fara responsabilitati.



Daca Luna in Gemeni pastreaza vechile noastre modele de gandire, Soarele in Sagetator, prin lumina trimisa spre luna, ne poate forta sa vedem unde ne amagim, unde incercam sa spunem “ merge si asa”, unde suntem pacaliti, ademeniti de teorii false, de lideri falsi, de sefi fara valoare, de povesti inselatoare.
Cu semnul gemeni, un semn mutabil, vorbim despre “alegeri” si aceasta eclipsa de luna (o luna plina puternica) poate fi apogeul “ alegerilor “ noastre din trecut. Semnul Gemenii este si semnul informatiei / comunicarii, astfel incat eclipsa ar putea aduce mari dezvaluiri, oportunitati de a vedea pe propria piele ce se intampla atunci cand credem povestile, fictiunile celorlalti fara a incerca sa le trecem prin filtru nostru mental. Este timpul sa vedem adevarul si sa nu ne lasam iarasi pacaliti, ademeniti, acceptand astfel sa traim in minciuna. Avem doua optiuni, fie refuzam sa gandim cu mintea noastra, refuzam adevarul si ramanem sa traim in povestile create de altii, fie incepem sa spunem stop povestilor create de ceilalti si gandim cu mintea noastra tot ceea ce intampla in viata reala.
Competentele semnului Gemeni tin de comunicare, asa ca, aceasta Eclipsa ne ajuta sa clarificam problemele aparute in viata noastra, in mediul in care traim, muncim, in relatiile apropiate. Documentele, actele, sunt tot o forma de comunicare, deci, aceasta lunatie poate face lumina in tot ceea ce este nedrept, ascuns, viciat.
Ganditi-va inainte de a vorbi dar cu siguranta vorbiti! Este important sa ne spunem punctele de vedere in mod clar si calm. “Sa nu taci cand se vorbeste despre rau caci Adevarul ca si razele de soare lumineaza totul” - Toth

Intr-un fel, o Eclipsa de Luna poate fi privita ca o lege a karmei care functioneaza neintrerupt, primim ceea ce dam, este o lege universala aplicata tuturor, nimeni nu poate fugi de aceasta lege.
Si cred ca a venit timpul sa constientizam acest lucru, sa incepem sa fim profesorii gandurilor noastre, cuvintelor noastre, sa propagam binele prin tot ceea ce gandim si vorbim, este un prim pas catre armonizare, pace in suflet.

Marea provocare adusa de aceasta eclipsa vine prin aportul Nodului Nord in Gemeni( ceea ce ar trebui sa facem) ce ne cere sa vedem lumea dintr-o perspectiva simpla, de bun-simt, sa facem ceva concret in loc sa filosofam la nesfarsit. Este timpul sa invatam arta dialogului, arta conversatiei, sa ne stapanim aroganta. Asadar, lucrurile simple devin cele mai grele in aceasta perioada dar marea lectie a acestui moment este despre simplitate, o cheie a linistii, o dieta a sufletului, o refacere a legaturii cu Dumnezeu. Trebuie sa trecem dincolo de crusta inselatoare a lucrurilor si sa ne bucuram de bogatiile nebanuite ale simplitatii. Isus este iubit si admirat pentru simplitatea Sa, deoarece El prezinta adevarul divin in cuvinte simple dar care ne ating sufletul. Slava lui Isus a stat in simplitatea Sa.
A venit timpul sa invatam sa fim simpli, Dumnezeu ne vrea simpli, ne iubeste simpli. Asta nu inseamna ca renuntam la progres, la dezvoltarea noastra, la starea noastra naturala, la familiile noastre, la munca noastra, ci, e musai sa renuntam la anumite practici inutile, la deprinderi egoiste, la materialismul pronuntat, la dorinta de a strange orice, la lupte acerbe pentru putere, la mandrie si vanitate. Noi suntem cei ce complicam lucrurile, alegand cai intortocheate de a rezolva orice problema.
Dar simplitatea este o conditie esentiala pentru a pastra legatura cu Dumnezeu si care ne da principiile si rezolvarile cele mai simple pentru orice fel de problema. El a creat totul simplu iar noi trebuie sa revenim la ceea ce EL ne-a oferit.

“Numai iata ce am gasit: ca Dumnezeu a facut pe oameni fara prihana, dar ei umbla cu multe siretenii.” Eclesiastul 7:29

Eclipsa de Luna in Sagetator activeaza axa IV-X, o axa ce vorbeste despre familie, parinti, radacini, camin, tara, iubire de tara, patriotism, cariera, statut social , viata sociala, ambitiile lumesti. Cum cele doua Luminarii sunt in opozitie, se streseaza reciproc, Soarele slabit in casa X poate amplifica problemele in plan profesional, sefii pot simti nevoia de a fi “ mai sefi decat de obicei “ retezand astfel ambitiile celorlalti. Luna slabita in casa familiei poate genera dezordine in camin, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, vorbele pot construi sau narui imperii, deci mare atentie. Casa IV este legata de radacinile noastre, neam, tara, karma de familie iar aceasta Eclipsa in Gemeni in casa IV poate fi legata de vesti emotionale legate de membrii familiei, un final al unor plati karmice fata de cei din familie. O Eclipsa de Luna in casa IV accentueaza platile karmice legate de familie, neam, tara, poate aduce teste destul de grele, sfarsituri de plati karmice, cearta in familie, cu parintii, schimbari de locuinta fortate, atmosfera apasatoare in mediul familial. Blocajele adunate in ultimile sase luni(de la luna noua in gemeni din 20 mai 2020) tin de comunicare, dificultate in exprimare, invatamant, comunitati locale, calatorii scurte, rivalitati nesanatoase, revolta impotriva propriei culturi, sete de putere, trairi ilogice, experiente din copilarie, relatia cu mama, comportament imatur al parintilor, agresiune verbala a unuia din parinti, abuzuri materne psihologice, rautate impotriva propriilor copii, comportament gresit al parintilor.
Dar tot ceea ce la inceput pare greu, apasator, nedrept, greu de acceptat, forteaza decizii importante, asa ca eclipsa nu este neaparat rea ci doar arata ca lucrurile pot fi facute si altfel. Acuma, intuitia, vocea sufletului, este imensa, folositi-va de ea, lasati-va ghidati de ea, stie cel mai bine calea. . Asa putem vedea si intelege mai mult decat am fi gandit vreodata, asa putem descoperi informatii greu de obtinut altfel.



In timpul unei Eclipse suntem in “ intuneric”dar frumusetea acestei energii consta in aceea ca putem primi acele informatii privind situatiile blocate din viata noastra. Este o oportunitate karmica de a privi aceste situatii de viata dintr-o perspectiva noua, este important sa ramanem deschisi pentru informatiile noi care vin . Lucrurile bune nu se manifesta intotdeauna ca si experiente placute. Uneori, binele poate veni sub forma de adversitate sau fel de fel de probleme, Dumnezeu poate folosi circumstantele dificile pentru binele nostru.

Cu o Eclipsa de Luna, culegem ce am semanat fara nici un control din partea noastra, liberul arbitru este redus la minim. Indiferent de greutati, trebuie sa intelegem ca ele au un rol educator in viata noastra si sa incercam sa le intelegem si sa trecem peste ele. O stare pozitiva, rasul, acceptarea rolului divinitatii in tot ce se intampla in viata noastra, inalta spiritul si invoca atentia, binecuvantarea lui Dumnezeu.

Emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru Gemeni, Sagetatori, Fecioare, Pesti(cei nascuti in jurul datei de 30 mai, august, noiembrie, 1 martie),

Repetati cat puteti de des: Doamne, in toate intamplarile neprevazute nu ma lasa sa uit ca totul este trimis de Tine… Doamne, lumineaza-mi mintea si inima ca sa pricep vesnicele si neschimbatele Tale legi, care carmuiesc lumea, pentru ca eu, pacatosul Tau rob, sa-Ti pot sluji Tie asa cum trebuie si sa pot sluji asa cum trebuie aproapelui. Nu am alta dorinta in afara de aceea de a face voia Ta. Invata-ma sa ma rog. Roaga-Te singur in mine. Amin.

Sa fiti binecuvantati! 

Adriana Tudosă

Sursa: www.adriana-astro.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Începe Postul Paștelui
18/03/2024 11:04

Astăzi incepe postul Crăciunului, prilej pentru reculegere şi detoxifiere. Mulţi respectă această perioadă, dar puţini ştiu că este o terapie cu beneficii foarte importante asupra organismului. Data l ...

Începe cel mai mare post din an. Ce este complet interzis să faci în această perioadă
18/03/2024 09:43

Postul Pastelui incepe luni, 18 martie. Acesta reprezintă o perioadă de pregătire duhovnicească pentru Praznicul Invierii Domnului, sărbătorit anul acesta in data de 5 mai. Inceputul postului diferă de l ...

Duminica Izgonirii lui Adam din Rai
17/03/2024 14:44

Duminica Izgonirii lui Adam din Rai, numită şi Duminica lăsatului sec de branză, sau Duminica Iertării, este a patra duminică a Triodului şi ultima zi dinaintea Postului Mare. Ea urmează Duminicii lăsa ...

Povestea oamenilor cu simțuri combinate
17/03/2024 14:19

  Sinestezia reprezintă un fenomen fascinant si complex, unde stimularea unui sens sau a unei părti a corpului rezultă in experiente involuntare intr-un alt simt sau parte a corpului. Această incrucis ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/03/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Psalmii 65 și 110 aduc noroc și succes în viața fiecăruia
14/03/2024 16:15

Psalmii reprezintă o parte a Bibliei ebraice constituită din 150 de poeme in proză. Continutul lor este de rugäciune si cantare, Psalmi au un rol important in Liturgia Evreascä cat si in crestinism ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/03/2024 05:08

BERBEC Ingrijeste-te mult astăzi! Tumultul profesional te poate scoate din zona ta de confort. Somnul, dieta potrivita, plimbarile in aer liber si compania oamenilor dragi si de incredere te pot ajuta mult. ...

Biserica Rusă se rățoiește la Biserica Ortodoxă Română, pentru credincioșii basarabeni și ucraineni
14/03/2024 00:15

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse a amenintat Biserica Ortodoxă Romană cu „consecinte grave” dacă va continua să atragă la sine clericii si mirenii din Basarabia si Ucraina. Marti a avut loc se ...

Ruşii-lipoveni din ţara noastră sărbătoresc
13/03/2024 09:11

Masleniţa sau Săptămana albă se marchează zilele acestea in comunităţile de ruşi-lipoveni din judeţul Tulcea, aceasta fiind singura sărbătoare populară recunoscută de Biserica ortodoxă. Înt ...

Începe Săptămâna Albă pe 11 martie 2024. De ce se numește așa și care sunt tradițiile
11/03/2024 15:37

Postul Pastelui este unul dintre cele mai mari posturi de peste an si cel mai strict, in acelasi timp. Cele 40 de zile pentru Postul Pastelui 2024 este o perioadă de pregătire spirituală, in care credinciosi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei