In ce zodie s-a nascut relatia ta?

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 14:58

In ce zodie s-a nascut relatia ta?

 

 

 

Astrologii sunt de parere ca pentru orice relatie este foarte importanta perioada in care cele doua persoane s-au cunoscut. In functie de acea perioada, relatia se afla sub guvernarea unui anumit semn zodiacal.

Pentru a descoperi in ce zodie se afla relatia ta este necesar sa stii cu aproximatie data in care v-ati cunoscut.

Afla in ce zodie s-a nascut relatia ta:

Berbec: 21 martie - 19 aprilie

Relatia este una extrem de puternica, partenerii sunt independenti si pun foarte mult accent pe incredere.

Avantaje: Impreuna puteti rezolva foarte multe lucruri, faceti totul cu un anumit scop si va bazati pe increderea reciproca. Va incurajati reciproc si va plac discutiile marunte. Impreuna alcatuiti o echipa foarte buna. Nimic nu poate sta in calea voastra. Atractia sexuala este foarte puternica.

Dezavantaje: Uneori aveti tendinta sa fiti egoisti si rareori doriti sa faceti anumite compromisuri, ceea ce va va afecta relatia pe termen lung.

Intalnirea ideala: O excursie pe munte.

Taur: 20 aprilie - 20 mai

Relatia este una pozitiva, ancorata in realitate, in care partenerii se bucura de tot ceea ce le ofera viata, chiar daca este vorba de lucruri minore.

Avantaje: Punctele cheie ale relatiei sunt loialitatea si devotamentul. Puneti foarte mult accent pe pasiune si pe lucrurile frumoase. Senzualitatea predomina in fata placerilor sexuale. Preferati sa va petreceti serile inconjurati de mirosul uleiurilor esentiale sau al diferitelor lumanari parfumate.

Dezavantaje: Obisnuiti sa cheltuiti foarte multi bani pe tot felul de obiecte valoroase pentru a va rasfata reciproc. Va este dificil sa acceptati schimbarile si de multe ori sunteti incapatanati.

Intalnirea ideala: O sedinta la spa urmata de o cina copioasa, insotita de un vin scump.

Gemeni: 21 mai - 20 iunie

Relatia este una destul de complicata, partenerii se lupta pentru a castiga independenta si se simt constransi de anumite sentimente.

Avantaje: Sunteti destul de deschisi, joviali, carismatici, va place sa flirtati si va place sa petreceti foarte mult timp impreuna. Va atrag discutiile inteligente si va place sa abordati tot felul de subiecte. Nu va temeti sa puneti in practica anumite fantezii erotice.


Dezavantaje:
Prea multa vorbarie si prea putine fapte. De multe ori aveti tendinta sa treceti foarte usor cu vederea peste asteptarile celuilalt.

Intalnirea ideala: Intr-o biblioteca, printre rafturile incarcate de carti.

Rac: 21 iunie - 22 iulie

Relatia este foarte deschisa, partenerii au o sensibilitate crescuta, sunt atenti la detalii si nu se feresc sa-si exprime gandurile.

Avantaje: Va place sa va petreceti majoritatea timpului in casa, sa va implicati in tot felul de activitati interactive si sa faceti diverse amenajari in casa. Va exprimati cu usurinta sentimentele si va place sa faceti tot felul de lucruri frumoase unul pentru celalalt. Copiii sunt foarte importanti pentru voi.

Dezavantaje: Aveti grija sa nu petreceti prea mult timp in casa pentru ca riscati sa va fie afectata viata sociala. Adesea va atasati de diferite lucruri care va aduc aminte de trecut.

Intalnirea ideala: Sa gatiti ceva impreuna.

Leu: 23 iulie - 22 august

Relatia este una destul de egoista, partenerii au tendinta sa se contrazica pe tot felul de teme sau sa incerce sa demonstreze anumite lucruri.

Avantaje: Creativitatea si imaginatia sunt punctele forte ale relatiei. Va place sa va exprimati sentimentele si sunteti destul de generosi in privinta anumitor lucruri. Nu ezitati sa puneti in practica tot felul de fantezii sexuale insa de cele mai multe ori se duce o lupta de dominare intre voi.

Dezavantaje: Prea multa iubire de sine poate dauna relatiei. Dorinta de a iesi in evidenta este la fel de puternica pentru amandoi. Incercati sa faceti cateva compromisuri.

Intalnirea ideala: Cina la un restaurant select urmata de o noapte pasionala la un hotel de lux.

Fecioara: 23 august - 22 septembrie

Relatia este una destul de sensibila, partenerii dau dovada de mult romantism si le place sa poarte conversatii lungi, abordand tot felul de subiecte.

Avantaje: Puteti realiza foarte multe lucruri impreuna, aveti un simt al raspunderii foarte mare si cheltuiti cu rost. Va preocupa starea de sanatate si va place sa fiti mereu informati despre tot ce este nou pe piata. Nu va place rutina, tocmai de aceea veti incerca mereu lucruri noi.

Dezavantaje: Aveti asteptari mult prea mari si tocmai de aceea riscati sa aveti parte de dezamagiri pe masura.

Intalnirea ideala: Intr-un mall sau la un targ de produse organice.

Balanta: 23 septembrie - 22 octombrie

Relatia este una destul de echilibrata, partenerii au sarcini bine stabilite iar increderea reciproca este cheia prosperitatii.

Avantaje: Va considerati egali si faceti totul impreuna, nu inainte de a analiza fiecare detaliu in parte. Cautati sa va implicati in acele activitati care va aduc avantaje. Va plac discutiile marunte. Micile flirturi fac din relatia voastra o adevarata experienta.

Dezavantaje: Aveti tendinta sa va faceti foarte multe planuri si sa vorbiti despre foarte multe lucruri, insa nu veti reusi mereu sa puneti totul in aplicare.

Intalnirea ideala: Sa mergeti la o piesa de teatru sau sa vizitati o galerie de arta.

Scorpion: 23 octombrie - 21 noiembrie

Relatia este ghidata de sentimente, partenerii adora sa flirteze sau sa puna in practica tot felul de jocuri sexuale, menite sa le condimenteze viata amoroasa.

Avantaje: Sunteti deschisi unul fata de celalalt, nu exista secrete intre voi. Doriti sa experimentati cat mai multe lucruri impreuna si nu va este teama sa vorbiti despre tot ceea ce va trece prin gand. Loialitatea si angajamentul sunt punctele forte ale relatiei. Impreuna experimentati cele mai misterioase fantezii.

Dezavantaje: Obsesivitatea excesiva sau controlul comportamental va poate afecta relatia. Conflictele de interes pot prezenta, de asemenea, o problema pntru relatia voastra.

Intalnirea ideala: Un weekend la un curs de initiere teoretica si practica in misterele alchimiei tantrice.

Sagetator: 22 noiembrie - 21 decembrie

Relatia este una dominata de putere si independenta. Partenerii se inteleg reciproc si doresc sa se implice in tot felul de activitati care sa le aduca numeroase castiguri materiale si financiare.

Avantaje: Reusiti sa realizati foarte multe lucruri impreuna, nu va este teama sa experimentati lucruri noi sau sa porniti intr-o calatorie in jurul lumii. Va plac activitatile culturale. Erotismul este punctul forte al relatiei voastre.

Dezavantaje: Aveti tendinta sa va axati prea mult asupra viitorului si uitati de micile amanunte care tin de prezent. Va place sa aveti dreptate si sa demonstrati acest lucru.

Intalnirea ideala: O calatorie intr-o destinatie exotica sau intr-o tara unde va puteti familiariza cu diverse obiceiuri stravechi.

Capricorn: 22 decembrie - 19 ianuarie

Relatia este una pasionala, partenerii sunt destul de posesivi si imaturi cand vine vorba despre libertatea personala.

Avantaje: Impreuna veti munci din greu sa obtineti tot felul de castiguri materiale sau financiare sau sa atingeti un anumit nivel profesional si social. Nimic nu poate sta in calea voastra. Va place sa experimentati cat mai multe lucruri atunci cand vine vorba de viata sexuala.

Dezavantaje: Teama de necunoscut poate reprezinta o bariera pentru viata voastra privata, de multe ori aveti tendinta sa urmati anumite reguli cu strictete.

Intalnirea ideala: Un eveniment in cadrul caruia sa vi se aprecieze meritele.

Varsator: 20 ianuarie - 18 februarie

Relatia este una matura, increderea si sinceritatea sunt elementele principale care ajuta la mentinerea echilibrului.

Avantaje: Desi formati un cuplu cu totul si cu totul aparte, va pastrati identitatea individuala, fara a permite ca principiile care va guverneaza relatia sa va afecteze pe plan individual. Aveti o viata sexuala intensa si va place sa o condimentati cu tot felul de experiente inedite.

Dezavantaje: Aveti grija la ce anume experimentati de-a lungul relatiei, riscati sa ajungeti la concluzia ca nimic nu mai este normal.

Intalnirea ideala: Orice activitate care va permite sa reflectati asupra unor subiecte controversate.

Pesti: 19 februarie - 20 martie

Relatia este una sensibila, dominata de intuitie, in care partenerii sunt obligati sa fie atenti chiar si la cele mai mici detalii.

Avantaje: Va place sa inlaturati orice urma de indoiala si va bazati pe increderea reciproca. Intre voi nu exista limite sau interdictii. Credeti in spiritualitate si va concentrati asupra tuturor detaliilor din viata voastra. Viata sexuala este foarte importanta pentru voi.

Dezavantaje: De multe ori aveti tendinta sa uitati de acele aspecte importante ale vietii sau sa fiti prea captivati unul de celalalt.

 

 

http://horoscop.ele.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:06


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 30 noiembrie
30/11/2020 06:00

 Berbec Se observă de la distantă că nu vrei să porti discutii cu nimeni astăzi. Te retragi intr-un colt si te apuci de treabă. Cei din jur trebuie să iti respecte nevoia de liniste. Taur Nu iros ...

Sfantul Andrei - Apostolul romanilor. Traditii si obiceiuri
29/11/2020 19:47

Sfantul Apostol Andrei este sarbatorit in fiecare an in 30 noiembrie. A fost unul dintre apostolii lui Iisus din Nazaret si fratele lui Simon Petru. Ar fi fost mai intai ucenicul lui Ioan Botezatorul, care i-ar ...

Premieră în istoria Bisericii Catolice. Prelat de culoare, numit între „Prinții Bisericii
29/11/2020 12:15

Papa Francisc a numit 13 noi cardinali, intre care şi arhiepiscopul de Washington, Wilton Gregory, primul prelat american de culoare care va fi admis in randul aşa-numiţilor „Prinţi ai Bisericii&rdquo ...

Zeci de pelerini se află la Peștera Sfântul Andrei, unde IPS Teodosie oficiază o slujbă
29/11/2020 12:07

Zeci de oameni se află in aceste momente la Pestera Sfantul Andrei, acolo unde este oficiată o slujbă. Pelerinii sunt supravegheati de un elicopter care survolează in zonă, transmite Romania Tv. ÎPS ...

Secretar de stat: Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor
28/11/2020 09:28

 Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anuntă că slujbele de Crăciun se pot desfăsura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protectie sanitară. Tăn ...

FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei