Luna plina in TAUR, Luna Albastra. Surprize, surprize...

Luna-plina-in-Taur-de-Halloween-2-1100x500

Dimensiune font:

| 30-10-2020 10:55

 

“O data a vorbit Dumnezeu, de doua ori am auzit ca: Puterea este a lui Dumnezeu. A Ta, Doamne, este si bunatatea, caci Tu rasplatesti fiecaruia dupa faptele lui." Psalmul 62

Pe 31 octombrie 2020, cerul ne invita sa participam la un spectacol astral inedit, o a doua Luna Plina in luna octombrie (prima a fost pe 2 octombrie), numita Luna albastra, Luna vanatorului. Este o Luna Albastra inedita (este de mana cu inegalabilul si excentricul Uranus) pe gradul 8:38 Taur luminata in toata maretia ei de Soarele pe gradul 8:38 Scorpion. Tema majora a acestui moment astral este despre valori, bani, bunuri, securitate financiara si emotionala, transformare, regenerare, secrete dezvaluite, “mori si devino alt om, naste un nou din tine”.

Scorpionul si Taurul sunt ambele semne fixe, ceea ce inseamna ca sunt constante, solide, sigure si incapatanate. Ambele au dorinte puternice dar Taurul senzual este moale (cu exceptia cazului cand este enervat!) in comparatie cu pasiunele legendare ale Scorpionului. Taurul este un semn de pamant si reprezinta esenta stabilitatii, perseverentei, loialitatii, senzualitatii, bogatiei materiale. Reprezinta valorile noastre de baza, stima de sine, talentele, abilitatile si darurile noastre care le putem tranforma in final in bani, bunuri materiale sau bunuri spirituale. Plin de resurse si autosuficient, Taurul este neobosit in munca pentru a-si atinge obiectivele si securitatea de care are nevoie. Taurul este un semn fix de pamant care de multe ori ramane agatat doar de succesul exterior si de lucrurile care sunt placute ochiului.

 Scorpionul este tot un semn fix dar de apa si  reprezinta un concept mai abstract; viata, moarte si renastere, bogatia ascunsa in interiorul nostru si pe care trebuie sa o descoperim, bogatia altora, manipulare, jocuri si planuri secrete. Daca Taurul cauta in primul rand modalitati de a-si valorifica darurile native, Scorpionul are un mod obsesiv de a trece dincolo de propriile granite personale, de a manipula si de a aduna bogatii folosindu-se de talentele naturale ale altuia. Contrastul dintre Taurul simplu, pamantesc, practic,  iubitor de pace si Scorpionul misterios, secretos, transformator, orientat spre crize, ajunge la apogeu. Daca Luna in Taur crede in simplitate si in tot ceea ce este tangibil, Soarele Scorpion ne atrage atentia asupra misterelor, asupra valorilor care nu au substanta materiala si care sunt intangibile.

Fiecare energie dezvoltata in defavoarea celeilalte produce un dezechilibru iar aceasta Luna Plina ne arata intr-un mod destul de emotional ce am dezvoltat prea mult si am dezechilibrat viata noastra. In mod ideal, aceste energii sunt in echilibru dar viata pe pamant este traita aproape in permanenta prin dezechilibre relationale, financiare, emotionale.

 

O luna plina dezvaluie de obicei ceva ascuns iar lunatia de astazi arunca  o stralucire deosebita pe tot ce tine de valori, talente si abilitati, finante, lacomie, frica de saracie, dobandirea si controlul bogatiei, investitii, putere si  interese comune, mosteniri, taxe, relatii intime, afaceri, contracte pentru bani, karma-datoriile sufletului.

Aceasta Luna Plina poate evidentia locul in care suntem blocati, rigizi, si ne opunem schimbarii uitand ca singura constanta in univers este schimbarea. Ca atare, aceasta Luna Plina ne poate implica in fel de fel de situatii care ne ameninta sistemul nostru interior de securitate si valori, dar care sunt necesare cresterii noastre. Obiceiurile noastre pot deveni atat de inradacinate si putem fi atat de rigizi si blocati de dragul “securitatii personale” incat de multe ori cosmosul nu are incotro si ne strica planurile pentru ca lucrurile sa se miste din nou si sa ne aliniem la adevaratul nostru scop.

Taurul gaseste schimbarile destul de nelinistitoare, dar aceasta Luna Plina in Taur de mana cu vestitul Uranus in Taur si luminata de Soarele in Scorpion va smulge pamantul de sub noi si ne va forta sa mergem acolo unde gasim experientele necesare evolutiei noastre. Este foarte usor sa cadem in tipare care pur si simplu se repeta si se repeta. Iar aceasta Luna Plina ne va ajuta sa le recunoastem si sa facem schimbarile necesare. Cheia pentru gasirea unui echilibru intre cele doua semne consta in recunoasterea locului unde am putea fi prea rigizi de dragul securitatii si sa incercam sa trecem peste aceasta rigiditate astfel incat sa putem avansa.

Aceasta Luna plina ne testeaza si premiaza capacitatea noastra  de a vedea ca dincolo de fragila iluzie a formei materiale este o manifestare a divinului in tot ce este lumea materiala. In cele din urma, trebuie sa ne trezim si sa intelegen ca suntem doar un  custode temporar al materiei fizice efemere, fie prin abundenta, fie prin  lipsa.

Toate acestea fac parte din invatatura cea mai profunda a acestei lunatii in Taur :

“Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii;

ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura.

Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra.” Matei 6:19-21

Luna Plina in Taur adica opozitia dintre Luna in Taur si Soarele in Scorpion activeaza axa I-VII, o axa a vietii sociale, o axa relationala in care “eu-tu“ devine o fractie sau un intreg. Prima casa reprezinta printre altele si modul in care ne exprimam in lume, cum ne comportam, in timp ce casa a VII-a ne spune, in sens larg, cum este primita energia noastra, cum reactioneaza ceilalti la acest comportament.

Cerinta acestei lunatii este de a gasi un echilibru intre autonomie (casa I) si dependenta de ceilalti( casa VII), intre nevoile personale si nevoile celorlalti. Probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta, pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis. Cu Luna Plina in Taur in casa I( eu am aceasta valoare), trebuie sa ne amintim in fiecare secunda cuvintele lui Thoth:  “ Omul este o stea incatusata intr-un corp, pana cand, la sfarsit se elibereaza prin propria lupta. Doar prin efort si truda steaua din tine va inflori intr-o noua viata. Cel ce stie inceputul tuturor lucrurilor, isi elibereaza steaua din taramul noptii.”

 Luna Plina in Taur aliniata perfect cu Uranus in Taur aduce un  element de surpriza, un moment de Evrika!, o dorinta de a experimenta ceva nou, incitant si indraznet. Ne putem astepta la neasteptat atunci cand este implicat Uranus si, deoarece acesta este legat de Luna dar in opozitie cu Soarele in Scorpion, starea de spirit si relatiile noastre se pot schimba in mod neasteptat. Luna Plina in Taur intensifica preocuparile legate de bani, resurse, securitate, ceea ce pretuim in viata, abilitatile si talentele pe care le avem si care ne ajuta sa supravietuim in lume, stima de sine si demnitatea de sine, planuri secrete pentru detinerea puterii, afaceri.

Dar prezenta lui Uranus in acest scenariu astral va declansa surprize si nesiguranta in aceste zone. Este posibil sa apara o perturbare a ceea ce credeam ca este sigur sau un indemn brusc de a ne elibera de anumite obiceiuri sau scenarii fixe.  Acest aspect are tendinta de a ne rasturna lumea iar evenimentele care au loc acuma pot actiona ca niste catalizatori care deschid usa catre o mai mare libertate, schimbare si reinventare. In cele din urma, Uranus este trezitorul si ne cere sa devenim constienti de adevarata noastra natura, sa vedem viata dintr-o perspectiva divina. In acest fel, putem trece de la o incredere prea mare in masurile lumii exterioare la puterea de a detine  fara a fi detinutul lucrurilor, oamenilor, sa posedam fara a fi posedat de lucruri, oameni. Trebuie sa invatam ca detinem ceva cu adevarat doar daca suntem detasati si ne putem elibera cu gratie si usurinta. Uranus tinde sa aiba un efect de soc, asa ca s-ar putea sa fim uimiti de ceea ce primim acuma. Cu Uranus, exista si un risc de violente, revolte, rasturnari de situatie. Apar comportamente ciudate, bizare, actiuni impulsive, schimbari rapide de directie si chiar accidente.

 Si daca nu era suficient, Lilith in Taur (a intrat in acest semn pe 21 octombrie si va sta pana pe 18 iulie 2021)  se alatura acestui scenariu astral care propaga “neasteptatul”. Lilith in Taur vorbeste despre o karma (plati ale sufletului) legata de tot ce tine de elementul pamant: bani si bunuri materiale, bogatie si frica de saracie, bunuri mobile si imobile, razbunari din gelozie, lacomie extrema, distrugerea bunastarii si linistii celorlalti, dezmat, zeificarea lucrurilor materiale, a corpului si a banilor, comportament primitiv, abuzul de femei,viol. Cu Lilith in Taur, atasarea de posesiuni materiale, securitate financiara, este puternica. Lacomia sau o divinizare a lucrurilor si a corpului, lipsa de respect pentru pamant, pentr tot ceea ce reprezinta energia feminina, ar insemna pur si simplu ca se repeta aceleasi greseli. Prin urmare, ar trebui dezvoltat respectul pentru tot ce are viata aici pe pamant, pentru iubirea neconditionata. Trebuie urmarite si dezvoltate pacea, simplitatea si frumusetea naturala, respectul pentru fiintele vii vulnerabile si slabe. Este important sa se urmareasca bunastarea Pamantului. Este esential sa se dezvolte bunatatea, sensibilitatea, puritatea, respectul fata de femei, copii, fauna si flora.

Lilith in Taur aduce o teribila frica de reinnoire si schimbare, aduce confruntari cu situatii de viata ce incurca total agenda, planurile, securitatea financiara. Este un timp in care se cauta fara rezultate un loc de munca permanent sau un venit fix. Marea provocare aici este sa invatam sa facem fata unor intorsaturi neasteptate si fara precedent, sa indraznim sa “sarim in necunoscut”, acolo gasim cele mai mari bogatii pentru noi. Ai fost alungat sau respins? Lilith in Taur ne incurajeaza sa ne cream propriul paradis si sa sarbatorim ceea ce ne face fericiti.

Aceasta luna plina albastra imprevizibila cere mai multa flexibilitate si adaptabilitate. Asa putem vedea oportunitatile necesare schimbarilor pozitive in viata noastra. Asa vom avea mai multa libertate sa ne urmam propria cale unica si sa ne exprimam adevarul nostru interior.

Simbolul Sabian al gradului 9 Taur, gradul energizat de Luna Plina in Taur este:” Un pom de Craciun incarcat cu daruri si lumanari aprinse”. Este fabulos acest simbol care accentueaza protectia divina, ne spune clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru. Pomul de Craciun este un simbol al Sfintei Treimi, este Pomul lui Dumnezeu, este pomul vietii, arborele fertilizator. Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea, este pomul vietii ca un simbol al lui Christos iar lumanarile aprinse il reprezinta pe Christos insusi ca fiind Lumina Lumii. In prezenta acestei lumini sfinte, fiecare cadou  agatat in pomul vietii are pe el un nume iar acuma vedem acest lucru. Este un simbol sabian ce promite un dar iar lumina divina ne conduce catre acest dar.

Aceasta Luna Plina in Taur este semnificativa pentru cei nascuti in jurul datei de 30 aprilie, 31 iulie, 31octombrie, 31 ianuarie(Taur, Leu, Scorpion si Varsator) dar si pentru cei care au planete in jurul gradului 9 Taur, Leu, Scorpion si Varsator

Sursa: Adriana Tudosa, www.adriana-astro.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:03


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020 - Dezlegare la ulei și vin
24/11/2020 09:13

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020. Pe data de 24 noiembrie, este prăznuit Sfantul Mucenic Clement, episcopul Romei. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020. Sfantul C ...

Rugăciunea „Tatăl Nostru
24/11/2020 08:24

Duminică, 22 noiembrie, a fost ultima dată cand rugăciunea „Tatăl Nostru", asa cum o cunoastem dintotdeauna, a fost recitată la Liturghie. Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 24 noiembrie
24/11/2020 05:51

BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. Sim ...

FOTO - Află ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie
23/11/2020 08:00

Masina e parte din viata noastră de multe decenii. Sunt atat de multe modele si cu atat de multe functiuni, pentru că sunt construite după nevoile si interesele oamenilor. Dar si după personalitătile si pa ...

Acuzat de unele afaceri ilegale, un cardinal nu mai poate devenit Papă. Cine este înaltul prelat și ce acuzații i se aduc
23/11/2020 07:45

Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, originar din Insula Sardinia, are ambitii care tintesc Sfantul Scaun, dar capul Bisericii romano-catolice aflat acum in functie, Papa Francisc, l-a demis din cauza presupuselo ...

Calendar ortodox, 23 noiembrie. Antonie de la Iezeru, Sfântul din peșteră
23/11/2020 07:06

Pe 23 noiembrie, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Antonie de la Iezeru. El a trăit in timpul lui Matei Basarab si Constantin Brancoveanu. Impresionat de viata sfantă dusă de călugării de ...

HOROSCOPUL ZILEI - 23 noiembrie
23/11/2020 06:03

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...

Mii de sârbi au sărutat trupul neînsuflețit al Patriarhului Irineu, răpus de COVID
22/11/2020 10:00

Mii de credincioşi şi preoţi sarbi, unii fără mască, au venit sambătă la catedrala Sf. Sava din Belgrad pentru a-i aduce un ultim omagiu patriarhului Irineu al Bisericii Ortodoxe Sarbe, decedat la varst ...

HOROSCOPUL ZILEI - 21 noiembrie
21/11/2020 06:00

BERBEC Nu prea mai esti dispus să tolerezi orice afront venit din partea celorlati preferand să alegi oamenii care chiar merită să facă parte din viata ta. TAUR Esti mult mai preocupat de carieră, de e ...

Momentul așteptat cu sufletul la gură de toți astrologii – Marea Conjuncție Jupiter-Saturn. Atunci va începe o nouă lume
20/11/2020 12:45

O dată cu Marea Conjunctie din decembrie vom păsi intr-o lume nouă, care ia nastere sub ochii nostri ! Despre ce lume este vorba ? Pe scurt, este vorba despre o Lume in care oamenii vor intelege cat de mar ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei