Proiectul "Starlight"

default

Dimensiune font:

| 09-10-2012 14:45

Proiectul "Starlight"

 

Dr. Steven M. Greer, despre care am scris in numarul de saptamana trecuta, spune ca prin calatoriile sale "astrale" a aflat multe detalii relevante privind prezenta extraterestra pe Pamant si caracterul ei pasnic. Citam: "Extraterestrii vor ca noi sa ne rezolvam propriile disfunctionalitati; pentru ca, daca o cultura acopera o alta cultura si incearca sa impuna ceva in mod artificial, aproape in fiecare caz esueaza. Ideea ca civilizatiile extraterestre vor veni pe Pamant si vor impune o noua ordine este o pura fantezie".

Raspunzand la obiectia unui colonel de la baza Wright-Patterson cum ca extraterestrii ar putea fi ostili, Greer a replicat ca "tehnologiile de care ei dispun sunt atat de evoluate incat pot modifica substanta timpului si a spatiului. Daca ar fi ostile, intr-o nanosecunda Pamantul ar putea fi transformat in cenusa care va pluti in spatiu". De altfel, numerosi ufologi sunt convinsi ca civilizatiile nepamantene agresive din trecut s-au autodistrus, printr-un soi de "selectie naturala".

 Greer crede ca extraterestrii ne monitorizeaza de cel putin 400.000 de ani. A fost un prim ciclu, care s-a incheiat la sfarsitul anilor 1800. Ar urma un alt ciclu, de 500.000 de ani. Primul pas va fi pacea universala, apoi o lunga evolutie, "pana ce fiecare individ va atinge iluminarea spirituala". Desigur, "cand vorbim de viitor, ne putem referi doar la viitoruri probabile datorita operarii liberului arbitru al oamenilor de pe Pamant".
Greer spune ca a ajuns treptat sa afle, atat prin clarviziune, cat si prin relatiile pe care si le crease in jurul organizatiei CSETI, de existenta in SUA a unui mic grup ocult de persoane care cunoaste bine adevarul despre OZN-uri (de pilda tehnologiile recuperate din OZN-uri prabusite sau accesul la energii necunoscute stiintei noastre oficiale) si profita de acest adevar. Grupul e format din varfuri ale complexului economic si militar, care ar sta si la originea actiunilor de dezinformare si ridiculizare vizand fenomenul OZN, ca si la cea a politicii de inspaimantare a populatiei cu perspectiva unei invazii extraterestre.

 In vara anului 1993, medicul american a decis sa demareze un proiect pentru a forta guver-nul american sa dezvaluie, catre intreaga lume, dovezile privind contactele extraterestre, dovezi ascunse, in buna masura, de grupurile care pro-fitau de ele. Proiectul, cu sediul in Crozet, Vir-ginia, a fost botezat "Starlight". Primul obiectiv al sau a devenit informarea autoritatilor legale cu privire la ceea ce se cunoaste deja, fie si partial, cerandu-le apoi ajutorul pentru a identifica si a da publicitatii toate dovezile ascunse.

Informatiile ultrasecrete ale unui guvern ocult

In jurul proiectului Starlight s-a format o retea intinsa de sprijin, sustinere si initiativa, prin care Greer a putut intra in legatura, discret, cu personalitati de nivel inalt, de pilda cu amiralul Jim Woolsey, directorul CIA, caruia i-a facut o in-formare, timp de trei ore, ori cu miliardarul filantrop Laurance Rockefeller. La fel, a ajuns la consilierii stiintifici ai presedintelui Bill Clinton si ai vicepresedintelui Al Gore. Cu ocazia aceasta a aflat cu uimire ca detaliile cu adevarat relevante privind fenomenul OZN erau atat de bine tainuite incat nici presedintele SUA, nici conducerea CIA nu aveau cunostinta despre ele. Asa cum scria mai tarziu, i s-a confirmat cu aceasta ocazie ca nu acestia erau adevaratii carmuitori ai Americii si ca "exista un guvern secret care de fapt conduce totul". Cand a rugat autoritatile "oficiale" sa desecretizeze dovezile pe care le poseda privind contactele cu extraterestrii, i s-a raspuns: "Cum sa facem public ceva la care nu avem acces?". Greer si-a amintit atunci de avertismentul dat de presedintele Dwight Eisenhower, in ultima sa cuvantare oficiala, din ianuarie 1961: "Feriti-va de complexul militar-industrial si de amenintarea la libertatea noastra data de excesele sale".

Greer a contactat si inalti responsabili militari, inclusiv de la baza Wright-Patterson, unde se presupune ca au fost duse resturile adunate la Roswell. A ajuns astfel, desigur, si la persoane cu agende personale diferite, sau care faceau parte chiar din grupul ocult care ascundea faptele legate de fenomenul OZN. A aflat cu aceasta ocazie ca grupul nu ar fi chiar atat de omogen cum pare din afara, o parte a membrilor sai fiind de acord acum, dupa terminarea Razboiului Rece, cu o desecretizare treptata, a dovezilor prezentei extraterestre. Niciunul nu era insa in situatia sa faca el insusi primul pas, datorita faptului ca orice tentativa de "tradare" a principiilor grupului insemna condamnarea la moarte a faptasului si poate si a familiei sale. Unele persoane, legate de acest grup, s-au aratat dispuse sa-l sprijine financiar pe Greer, cu conditia evidenta de a-l controla, ceea ce insa el nu a acceptat. S-a intamplat si ca persoane, initial binevoitoare fata de proiect, sa refuze apoi sa mai colaboreze, dupa ce au fost "sfatuite" sa procedeze astfel.

Presiuni asupra presedintiei

Greer afirma ca in 1994, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jimmy Carter i-a povestit lui Greer ca si acest presedinte, care vazuse cu ochii sai un OZN, a dorit, la sfarsitul anilor 1970, sa afle mai multe informatii in acest sens. Deoarece insista, a fost vizitat de un "agent" care i-a spus: "Domnule, daca vreti sa duceti la capat primul mandat de presedinte, atunci sa va tineti gura in privinta chestiunii OZN-urilor".

Tot in 1994, Greer a trimis un dosar, cu dovezile de care dispunea, presedintelui Bill Clinton, printr-un prieten apropiat al acestuia, care-i spusese ca presedintele avea disponibilitatea si dorinta sa dezlege mai multe enigme de acest tip. Ulterior insa acelasi prieten i-a transmis ca "exista un consens conform caruia daca presedintele ar face ceea ce i-ati sugerat dansului si directorului CIA, adica sa-si exercite puterea executiva pentru a accesa aceasta operatiune si pentru a o face publica, presedintele va sfarsi ca Jack Kennedy". De altfel, Greer intrase intre timp in posesia unor dovezi ca Marilyn Monroe si Mary Meyer, ambele amante ale presedintelui Kennedy, au fost si ele asasinate pentru ca amenintau sa divulge ceea ce aflasera de la acesta, intre altele despre fenaomenul OZN.

In urma dovezilor acumulate, Greer a ajuns sa afirme la un moment dat, retoric, ca "armata, CIA, NASA, NRO, serviciile secrete ale armatei si ale aviatiei, toate sunt doar un camuflaj pentru o operatiune care se produce in afara lor". Superioritatea gruparii oculte ar fi asigurata prin faptul ca "dispune de interfete electronice, prin care poate controla lucrurile instantaneu si in mod permanent".

Au urmat alte experiente nefericite. In perioada 1996-1997, conducerea ONU a aprobat - dar dupa cateva saptamani a anulat - o conferinta in care Greer dorea sa expuna in incinta Natiunilor Unite dovezile de care dispunea. Un diplomat care mijlocise evenimentul i-a spus, intre altele, ca "Secretarul General a fost vizitat de niste persoane care i-au aratat documente care l-au speriat atat de mult incat a inteles ca nu se poate implica mai departe", adaugand ca ar fi fost vorba si de amenintarea sistarii unor finantari vitale pentru ONU.

Dupa parerea lui Greer, ar exista, inca din 1950, "vehicule extraterestre reproduse", fabricate de un consortiu de companii din complexul militar-industrial american. Exista si "forme biologice artificiale", care arata ca cenusiii nu sunt extraterestrii si ca ar fi creati de pamanteni, folositi pentru simularea inselatoare a unor actiuni agresive ale extraterestrilor, inclusiv a unor rapiri de oameni sau mutilari de vite.

Inscenari extraterestre?

Dovezile adunate de Greer l-au condus pe acesta, inca in 1993, la convingerea ca "peste 90% din informatiile din domeniul public, privind OZN-urile, extraterestrii si contactele cu acestia, erau false, avand scopul de a teroriza populatia". Pentru a-si apara punctul de vedere conform caruia extraterestrii sunt extrem de binevoitori cu noi, Greer afirma chiar ca "80-90% dintre rapiri sunt dezinformari sau identificari gresite ale altor fenomene neobisnuite".

Operatiunile paramilitare clandestine care insceneaza evenimente OZN simulate ar avea drept scop crearea unei confuzii generale, a unei "perdele de ceata", privind aceste subiecte, dar, mai ales, sa inoculeze in mintea omului de pe strada un sentiment de teroare fata de vizitatori si sa induca in constiinta populara credinta ca suntem amenintati de o invazie din spatiu, careia doar armata i se poate opune, cu conditia sa aiba bani suficienti pentru a dezvolta armele necesare. In acelasi scop, "guvernul subteran" s-ar fi infiltrat nu doar in lumea informatiilor secrete sau a cercurilor guvernamentale ci si in mass-media si in comunitatea civila de ufologi. Filme de tipul "Independence Day" sunt un alt instrument servind acelasi obiectiv. Greer afirma ca si "cei ce fac publice investigatii false despre mutilari de vaci, disectii umane, violuri comise de extraterestri si despre intalniri de gradul trei, primesc fonduri enorme de la gruparea secreta, de la prietenii acesteia si de la cei din miscarea de dezinformare".

O metoda raspandita de simulare a evenimentelor OZN ar fi implantarea in mintea unor oameni a unor false amintiri. S-a recunoscut oficial ca in SUA s-au desfasurat, mult timp, experiente in acest sens. Greer a intalnit chiar persoane care au raspuns de scandaloasele proiecte MK-ULTRA, din anii 1950-60, ale CIA, destinate obtinerii controlului asupra mintii unor oameni prin utilizarea de droguri sau prin alte mijloace.

Greer accepta ca exista si contacte reale intre oameni si vizitatorii extraterestri, dar e convins ca demonizarea extraterestrilor, prezentarea lor ca o amenintare, prin rapirile si abuzurile savarsite, sunt mai ales efectul unui mare numar de inselatorii. Aceste actiuni vor continua si se vor amplifica. "Ne putem astepta, de pilda - spune Greer - la simularea unui atac extraterestru asupra Pamantului, realizata cu ajutorul satelitilor militari aflati deja in spatiu, ca si cu tehnologiile de creare a unor imagini holografice".

 

 

http://www.revistamagazin.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:40


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ
25/11/2020 09:38

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Pe data de 25 noiembrie, este prăznuită Muceniţa Ecaterina. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Muceni ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020 - Dezlegare la ulei și vin
24/11/2020 09:13

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020. Pe data de 24 noiembrie, este prăznuit Sfantul Mucenic Clement, episcopul Romei. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 24 noiembrie 2020. Sfantul C ...

Rugăciunea „Tatăl Nostru
24/11/2020 08:24

Duminică, 22 noiembrie, a fost ultima dată cand rugăciunea „Tatăl Nostru", asa cum o cunoastem dintotdeauna, a fost recitată la Liturghie. Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 24 noiembrie
24/11/2020 05:51

BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. Sim ...

FOTO - Află ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie
23/11/2020 08:00

Masina e parte din viata noastră de multe decenii. Sunt atat de multe modele si cu atat de multe functiuni, pentru că sunt construite după nevoile si interesele oamenilor. Dar si după personalitătile si pa ...

Acuzat de unele afaceri ilegale, un cardinal nu mai poate devenit Papă. Cine este înaltul prelat și ce acuzații i se aduc
23/11/2020 07:45

Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, originar din Insula Sardinia, are ambitii care tintesc Sfantul Scaun, dar capul Bisericii romano-catolice aflat acum in functie, Papa Francisc, l-a demis din cauza presupuselo ...

Calendar ortodox, 23 noiembrie. Antonie de la Iezeru, Sfântul din peșteră
23/11/2020 07:06

Pe 23 noiembrie, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Antonie de la Iezeru. El a trăit in timpul lui Matei Basarab si Constantin Brancoveanu. Impresionat de viata sfantă dusă de călugării de ...

HOROSCOPUL ZILEI - 23 noiembrie
23/11/2020 06:03

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei