Partidele politice ieşene îşi activează rezerva de cadre!

1politician
bogdan cojocaru
Marius Lucian Lupu
Marius-Minea

Dimensiune font:

| 16-04-2019 00:00
  În ultimii ani, tinerii politicieni au devenit din ce în ce mai vizibili pe scena politică. Deşi se spune despre ei că nu au discernământul sau bagajul de cunoştinţe necesar pentru a îmbrăţişa o doctrină sau un partid politic, liderii Organizaţiilor de Tineret (OT) resping această idee, fiind mai determinaţi ca niciodată să se implice şi să se manifeste constructiv, având drept obiectiv schimbarea lucrurilor în România.
Marius Lucian Lupu, preşedintele Organizaţiei de Tineret PMP Iaşi, spune că a intrat în politică la vârsta de 18 ani din dorinţa de a fi o voce în rândul tinerilor din comunitatea în care locuia şi, după spusele sale, „aceştia au capacitatea să înţeleagă în ce lume trăiesc şi pot să îmbrăţişeze calea unui partid politic”. „Tinerii din ziua de astăzi sunt mai hotărâţi ca oricând să-şi facă un viitor. Iar politica ne stabileşte viitorul. O adeziune a unui tânăr într-un partid înseamnă dorinţa acestuia de a-şi schimba viitorul din două puncte de vedere: fie alege să-şi asume calea politică cu tot ce implică ea, fie nu este mulţumit de modul în care funcţionează societatea actuală şi doreşte să schimbe cursul lucrurilor. Cred că politica trebuie schimbată de tineri, acum, mai mult ca niciodată. Toată lumea vorbeşte despre resetarea clasei politice, iar tinerii sunt răspunsul la această problemă”, susţine Marius Lucian Lupu.
Acesta dezaprobă ideea că organizaţiile de tineret sunt deseori văzute drept clone ale actualei clase politice, considerând că tinerii pot fi feriţi de apucăturile rele care zac în unii dintre politicienii vechi dacă „vor fi menţinuţi atenţi, implicaţi şi prezenţi, în sensul schimbării clasei politice după valorile lor”. „Cred că în momentul în care semnezi o adeziune la un partid înseamnă că îmbrăţişezi doctrina şi idealurile respectivei entităţi politice. Nu cred că este cazul să spunem despre Organizaţiile de Tineret că sunt clone. Unde-s mulţi puterea creşte, iar în timp, cei care astăzi sunt membri în organizaţiile de tineret vor da noul trend în politică, a opinat Lupu.
 
 

Suntem într-o relaţie de colaborare eficientă cu seniorii”

 

Marius Minea, preşedintele Tineretului Naţional Liberal Iaşi (TNL), spune că au trecut mai mult de 12 ani de când este membru al PNL Iaşi. A trecut prin diverse etape şi este convins de faptul că alegerile făcute până în prezent l-au construit ca om, iar sprijinul celor din jur l-a motivat să se implice din ce în ce mai mult. „Îmi amintesc că la vârsta de 16 ani îmi doream să folosesc în mod util timpul liber pe care îl aveam şi am ales astfel să mă implic în Clubul Elevilor Liberali, organizaţie de elevi a PNL Iaşi. Aici, am implementat şi iniţiat mai multe proiecte pentru colegii mei de generaţie. Am ales PNL pentru că a fost singurul partid care asculta vocea tinerilor”, a spus liberalul. Minea este de părere că seniorii politici sunt un exemplu puternic şi niciodată nu a dorit detaşarea de aceştia, dar asta nu înseamnă neapărat că tinerii sunt clone ale actualei clase politice. „Noi, cei din TNL, suntem într-o relaţie de colaborare eficientă cu seniorii PNL şi considerăm că avem extrem de multe lucruri de învăţat de la aceştia. Ei fac parte din actuala clasă politică şi niciodată nu ne-am dorit detaşarea de aceştia, dimpotrivă”, a subliniat acesta.

 

Vârsta nu este tot timpul un avantaj”

Din perspectiva liderului organizaţiei Tinerilor Social Democraţi (TSD) Iaşi Bogdan Cojocaru, care s-a implicat în politică de la vârsta de 20 de ani, tinerii sunt cea mai importantă resursă umană, tocmai din acest motiv „au avut mereu un capitol dedicat în momentul în care s-a conceput Programul de Guvernare”. Am decis să intru într-o formaţiune politică pentru că doar aşa poţi spune cu adevărat că te implici. Îi încurajez pe toţi să facă acest pas, poţi participa activ la viaţa comunităţii şi o poţi influenţa în bine doar dacă acorzi timp acestor lucruri. De pe margine este uşor să strigi, consideră Bogdan Cojocaru. Social-democratul este de părere că vârsta nu este tot timpul un avantaj, dar generaţia tânără poate aduce un suflu nou mult aşteptat, însă nu este cazul să se ducă o luptă cu celelalte generaţii de politicieni. Respectul se câştigă, nu se impune. Prin muncă şi implicare tot mai mulţi tineri intră în viaţa comunităţii pe diverse posturi, cum ar fi cele de consilieri locali, comunali etc. Este un prim-pas foarte important, având astfel ocazia să cunoască problemele fiecărui cetăţean şi să vină cu soluţii. Important este să lucrăm împreună şi fiecare tânăr să înveţe din experienţa celor cu tâmplele albe. Generaţiile diferite nu se exclud, trebuie să lucrăm împreună”, a afirmat Bogdan Cojocaru.

Niciodată nu am înţeles sintagma lipitori de afişe

Am putea crede că cei mai mulţi membri au aproximativ acelaşi ideal în viaţă, să prindă o funcţie publică. Aceasta vine, probabil, din dorinţa de a depăşi condiţia de lipitori de afişe, însă liderii Organizaţiilor de Tineret se dezic de contextul menţionat. „Niciodată nu am înţeles sintagma lipitori de afişe. Din punctul meu de vedere, un adevărat politician se creează în ani de zile şi începe de la OT şi creşte în timp, până să ajungă să ocupe funcţii importante. Un astfel de om trebuie să facă muncă de partid şi să înţeleagă cum funcţionează acesta. Spre comparaţie, la fel şi în administraţie. Dacă eşti instalat direct pe funcţia cea mai înaltă, ai posibilitatea să nu ştii pe ce lume trăieşti, pentru că nu ai trecut prin toate etapele şi nu ai înţeles sistemul din care faci parte. Ţinta mea, de când m-am înscris în PMP, a fost să fiu preşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret, funcţie pe care o ocup astăzi”, a afirmat Lupu.

Gândirea îi este împărtăşită şi de Marius Minea, care spune că orice om politic trebuie să treacă prin toate etapele în clădirea unui cariere în acest domeniu, iar „a lipi afişe nu este un lucru ruşinos, cum ar putea părea”. „Nu este o condiţie pentru a putea evolua în cadrul PNL Iaşi. Ca în orice domeniu, este normal să îţi doreşti să evoluezi şi nu, idealul nu trebuie neapărat să fie obţinerea unei funcţii publice. Ţinta mea în politică este să determin cât mai mulţi tineri din judeţul nostru să se implice activ în politică pentru că am încredere în puterea lor de a dezvolta această regiune. Cu fiecare generaţie care vine, tinerii sunt din ce în ce mai determinaţi”, a punctat Minea.

Mai mult de atât, liderului TSD Bogdan Cojocaru i se pare chiar „o etichetă răutăcioasă”. Organizaţiile de Tineret nu sunt lipitori de afişe. Aşa cum s-a demonstrat, cei tineri alături de cei cu mai multă experienţă pot lucra foarte bine. OT are obligaţia, şi zi de zi facem acest lucru, să îi reprezinte pe cei care ne susţin. Suntem într-un dialog continuu cu cei de vârsta noastră şi încercăm să aducem în prim plan problemele şi nevoile acestora, dar şi soluţiile. De exemplu, în momentul în care se lucra la Programul de Guvernare pentru 2016-2020, s-au efectuat mai multe consultări. În urma acestor discuţii, PSD prin TSD a ridicat la capitolul tineret unele teme foarte importante pentru generaţia noastră: transport gratuit pentru elevi şi studenţi, stimularea antreprenoriatului prin Start-Up Nation, măririle salariale pentru rezidenţi, scheme de ajutor de stat în domeniul IT&C, domeniul fiscal a fost adaptat nevoilor acestor categorii, prima casă, decontarea cheltuielilor în cazul în care tinerii lucrează la o anumită distanţă de casă... şi exemplele pot continua, astfel încât cei mai mulţi dintre noi s-au putut implica în activităţile pe care le îndrăgesc”, a spus Bogdan Cojocaru.

Avem nevoie de tineri bine pregătiţi, buni profesionişti”

Argumente şi exemple care să vină în sprijinul ideii că tinerii pot schimba sau au schimbat politica din România în mai bine ar fi câteva, dar nu sunt suficiente, după părerea multora. Preşedintele OT PMP Iaşi spune că a preluat Organizaţia de mai puţin de un an şi că scopul său, după analiza acestei perioade, este să reuşească să coaguleze o echipă care să funcţioneze la capacitate maximă şi să fie capabilă să ocupe cu succes şi onorabil locuri eligibile la următoarele alegeri locale din 2020. „Toţi tinerii care sunt membri ai partidelor sunt exemple de oameni care schimba politica în bine. Noi suntem viitorul şi, zilnic, prin acţiunile noastre, facem un pas spre mai bine”, a conchis Marius Lucian Lupu.

Şi liderul TNL Iaşi se arată bucuros de faptul că în anul 2016 au propus conducerii partidului tineri bine pregătiţi pentru listele de consilieri locali şi astăzi au peste 30 de tineri din judeţul Iaşi care provin din rândurile OT. „Acest lucru se datorează implicării tinerilor liberali în comunităţile din care provin şi a faptului că PNL Iaşi ne-a acordat încrederea. Alături de aceştia, am organizat întâlniri între producătorii locali, antreprenori şi reprezentanţii instituţiilor guvernamentale pentru îmbunătăţirea relaţiei dintre beneficiari şi ordonatorii de credite. Pe viitor ne dorim să găsim cele mai bune soluţii pentru problemele cetăţenilor, iar pentru acest lucru avem nevoie de tineri bine pregătiţi, buni profesionişti. Mi-aş mai dori un Iaşi cu o administraţie liberală. Din '90 şi până astăzi liberalii nu s-au aflat nici o zi la conducerea acestui oraş. Ne dorim să facem din oraşul nostru un Iaşi European”, a spus Marius Minea. Florentina SANDU

 

***

Organizaţiile de Tineret sunt dependente financiar de organizaţiile judeţene. La acest moment, OT PMP Iaşi are peste 1.200 de tineri în baza de date, TNL - 1.600 de membri, iar în TSD sunt la fel de mulţi tineri, implicaţi în funcţie de vârstă şi activităţile desfăşurate, cum ar fi Liga Elevilor, Liga Studenţilor ori Liga Tinerilor Întreprinzători.

***

Marius Lucian Lupu (OT PMP) nu ocupă o funcţie publică, fiind doctorand în cadrul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi. Marius Minea (TNL) este consilier judeţean din partea PNL. Totodată, acesta se află pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din 26 mai (locul 26). Bogdan Cojocaru a fost consilier judeţean, consilier personal la cabinetul preşedintelui ANCOM, Sorin Grindeanu, iar anul trecut ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI)

 

 

 

 

 


 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
PSD Iasi se reformeaza.
10/08/2020 18:31

Presedintele PSD Iasi: Fac un apel public către toate partidele politice. Delimitare clară intre interesul public si interesele personale si imobiliare. Iasul nu este de vanzare!   În contextul i ...

REVOLTA unui senator USR, la doi ani de la 10 august: Aceia care-au fost responsabili pentru ciomăgirea și gazarea unor oameni nevinovați trebuie să răspundă
10/08/2020 11:55

 Senatorul USR Nicu Fălcoi cere dreptate in dosarul 10 august. La doi ani de la protestele de stradă care au degenerat din vina unor participanti agresivi, DIICOT a inchis urmărirea penală pe numele se ...

Se dă START la reorganizarea promisă de Marcel Vela! 'Începând cu luna septembrie, se va trece la ea’
10/08/2020 11:51

Încă de la preluarea mandatului de ministru, Marcel Vela a promis că va reorganiza Politia Romană si Ministerul de Interne. La finele lunii iulie, seful Internelor a anuntat că proiectul de reorganiza ...

Raed Arafat acuză un fake news împotriva sa. Circulă pe internet o declarație care nu-i aparține
09/08/2020 16:40

Seful DSU, Raed Arafat, spune că cei care incearcă să răspandească minciuni care să facă oamenii să nu respecte măsurile de prevenire a răspandirii COVID-19 se folosesc de fake news, asa cum s-a posta ...

Aroganță și dispreț
07/08/2020 17:16

  Dacă liberalii ar putea fi suspectati de simtul umorului sau de imaginatie am avea explicatia actiunilor Guvernului Orban care nu pot fi descifrate altfel decat in registrul umorului negru al aberatiei ...

Incepe perioada de depunere a candidaturilor la Alegerile Locale 2020
07/08/2020 10:33

 Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca vineri, 7 august, incepe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie. Propunerile de candidati pentru consil ...

Donald Trump a semnat decretul - Tik Tok, amenințare la adresa securității SUA
07/08/2020 08:38

 Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat un ordin executiv de interzicere a tranzacţiilor cu compania-mamă TikTok, ByteDance. În ordinul executiv, Donald Trump a spune că constatat că „t ...

OFICIAL - Călin Popescu Tăriceanu: Candidez la Primăria Capitalei. Am greutate și experiență!
06/08/2020 12:17

 ”Sunt liberal de 30 ani si am acumulat o experientă foarte mare. Avand in vedere pandemia de coronavirus este nevoie de oameni cu experientă, de oameni cu greutate, eu am si la propriu o anumită ...

Victor Ponta critică în termeni duri Guvernul condus de Ludovic Orban: 'Chiar trebuie oprită această nebunie'
05/08/2020 16:41

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a comentat cazul femeii de 71 de ani cercetate penal, după ce a iesit din izolare pentru cumpărături. Ea a mancat zile intregi doar zahăr, deoarece nimeni nu a venit să ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!