Generatoarele de curent te pot salva în cele mai neașteptate momente

Generatoarele de curent te pot salva în cele mai neașteptate momente-1

Dimensiune font:

| 17-03-2022 11:44

  

 

 

Întreținerea corectă a casei începe cu planificarea și pregătirea. Având în vedere creșterea condițiilor meteorologice extreme și faptul că depindem din ce în ce mai mult de aparatura electronică, inseamnă că investiția într-un generator de energie electrică de rezervă este o necesitate și o decizie înțeleaptă pentru a putea menține casa în funcțiune în caz de dezastru natural sau de o întrerupere prelungită de curent. Dar funcția de back-up nu este singura lor utilizare. Generatoarele portabile sunt adesea folosite pe șantierele de construcții, la târguri și expoziții sau chiar la camping la grătar. Practic oriunde nu poți întinde un prelungitor. Odată cu scăderea prețurilor, generatoarele devin din ce în ce mai accesibile pentru aproape oricine are nevoie să aibe unul la îndemăna.

 

 

1. Generator curent electric Könner & Söhnen KS 3000E

Acest tip de generator electric este unul mediu având 7 CP și o autonomie generoasă de 15 ore.

Puterea maximă pe care o poate da este de 3 kw  putând fi folosit în cazul unei pene de curent fiind recomandat pentru uz casnic.

Capacitatea rezervorului de mari dimensiuni 15 L vă poate ajuta la alimentarea acestuia mult mai rar.

Având un rezorvor din oțel și dotat cu un indicator de nivel ușor de citit cu siguranță vă va ușura utilizarea lui.

Generatoarele de la  Könner & Söhnen sunt produse din cele mai bune materiale cu un bobinaj 100% din cupru ceea ce va prelungi viața acestuia mult mai mult decât în cazul altor tipuri de materiale folosite.

Combustibilul care poate fi folosit este benzina fără plumb.

Acest generator ne dă două posibilități de pornire: electric sau manual prin sfoară.

Este dotat cu senzori în cazul uleiului cu nivel scăzut, senzor pentru borne și alte terminale.

Prețul de achiziție este de 2599 Ron

 

 

2. Generator curent electric monofazat Könner & Söhnen KS

 

 

Cei de la Könner & Söhnen vin în întâmpinarea noastră cu un aparat mult mai puternic având 13 CP care poate dezvolta 7 kw cu o autonomie de până la 17 ore.

Combustibilul folosit la acesta este benzină fără plumb

Este un generator monofazat care se pliază bine pentru orice locuinta sau un mic birou putandu-vă asigura necesarul de energie suficient pentru a vă putea continua treaba de zi cu zi (în cazul unei pene de curent) sau acolo unde nu există branșament electric.

Sistemul de pornire este simplificat mai ales prin cele 3 modalități de pornire: prin sfoară, electric sau automat.

Dotat cu pornire electrică automată, sesizează instant întreruperea curentului și vă vă repune imediat în funcțiune aparatura conectată la curent. În momentul în care curentul își revine acesta se oprește lăsând curentul de la furnizor să preia îndatoririle acestuia.

Are în dotare două prize, una de 230v 16A monofazată și una mai puternică de 230v 32A trifazată.

Dimensiunile acestuia sunt reduse de circa 680 x 545 x 550 și greutate de 76.8 kg.

Prețul de achiziție este de 4899 Ron

 

 

3. Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen

Acest generator este dotat cu un stabilizator de tensiune ceea ce permite controlarea mai ușor a tensiunii și vă poate salva aparatura electrocasnică sau de birou pentru a nu se arde.

Puterea aparatului este de 3.2 CP, monofazată cu o capacitate cilindrică e 119 cm3 și un rezervor de 4L fiind un generator de mici dimensiuni 435 x 385 x 455  și o greutate de 22 kg poate fi ușor mutat în locațiile în care aveți nevoie de energie electrică.

Panoul central este ușor de depistat și de citit și vă va oferii toate informațiile în timp real de care aveți nevoie pentru buna funcționare a acestuia.

Acest aparat se poate lega de un electrician specializat la instalația casei oferindu-vă în permanență o energie curată fară fluctuații fiind dotat cu undă sinusoidală pură.

Combustibilul folosit este benzină fără plumb și nu este livrat cu ulei.

Prețul de achiziție este de 1759 Ron

 

4. Generator curent electric Könner & Söhnen KS 7000EG

O noutate care ne surpind cei de la  Könner & Söhnen este faptul că funcționează cu doi combustibili: benzină fără plumb și cu GPL.

Acesta este însoțit de furtunul de gaz cu o lungime de 1.5 m  care are în dotare un reductor și se poate monta la butelie pentru o mai buna funcționare a acesteia. Având în vedere că acesta merge și pe GPL este un plus faptul că și noxele care sunt eliberate sunt mult mai curate pentru mediul înconjurător față de al celor pe benzină sau motorină.

Puterea maximă pe care o poate produce este de 5.5 kw iar puterea nominală este de 5.0 kw având un motor puternic de 13 CP și o autonomie de 17 ore mers continuu.

Sistemul de pornire este manual prin sfoara atașată la acesta sau electric prin cheie.

Rezervorul voluminos de 25 de litri vă ajută să alimentați mai rar.

Dimensiunile aparatului sunt considerabil mici față de alte generatoare de aceasi putere, respectiv 590 x 545 x 700 și cu o greutate de 77.2 kg.

Prețul de achiziție este de: 4358 Ron.

 

 

5. Generator curent electric Könner & Söhnen KS 10000EG

 

 

Acest aparat este unul foarte puternic dezvoltând 10 kw cu o autonomie de 15 ore și 18 CP.

Și acum cei de la  Könner & Söhnen ne ajută cu alimentarea care se poate realiza cu benzină fară plumb și prin GPL. Acesta se poate conecta la o butelie normală sau chiar și lângă un rezervor mai mare de GPL având o alimentare continuă și cu o capactitate mult mai mare.

Furtunul de Gpl este dotat cu reductorul de presiune care vă oferă o siguranță în plus și cu o lungime de 1.5 metri. Conectarea se face rapid prin mufarea furtunului la butelie și la generator.

Capacitatea cilindrică a acestuia este de 440 cm3 cu o dimensiune de 680 x 545 x 550  mm și o greutate de 86.5 kg.

Sistemul de pornire este cel clasic cum ne-au învățat cei de la  Könner & Söhnen manuală prin sfoara atașată de acesta și electrică.

Monitorizarea funcționarii generatorului se face prin ecreanul Led în care este afișat contoarul de ore, frecvența și tensiunea care ne este redată.

Nu lipsește nici întrerupătorul de urgență care vă poate ajuta să închideți generatorul în caz de defecțiune.

Culoare negru și albastru.

Prețul de achiziție este de 5999 Ron

 

 

6. Generator curent electric ITCpower DG7800 SE, 13 CP

Generatorul de curent electric DG7800 SE este o unitate ce funcționează pe diesel, în regim monofazat și trifazat. Cu o putere maximă de 6.3 kva, aceasta este potrivit pentru șantier, dar și pentru situații în care rețeaua principală electrică nu funcționează în zona de activitate sau zona rezidențială. Motorul este în 4 timpi și 13 CP, acesta asigurând o buna funcționare pentru o perioada lunga de timp. Existența unui ventilator intern asigură răcirea optimă a motorului. Aparatul este ușor de instalat, cu întreținere redusă și consum redus de combustibil. Sistemul de pornire este electric, ceea ce permite pornirea să în cel mai scurt timp. Generatorul are protecție la suprasarcină. De asemenea alternatorul asigură alimentare trifazată și monofazată prin intermediul unui selector. Generatorul electric DG7800 SE este perfect în situații de urgență, asigurând lumină, căldură și confort în cele mai severe condiții meteoreologice, autonomia să fiind de 10 ore.

 Prețul la care se poate achiziționă este de: 6999,000 Ron

 

 

7. Generator Curent Electric O-Mac GT 15000E-A, 8 kW, 15 CP, 220 V, Benzină

Generatorul Electric O-Mac GT 15000E-A este aparatul de care aveți nevoie, fie pentru acasă sau afacerea ta. Cu o putere de 8 kw și o autonomie de 8 ore, generatorul va asigura energie electrică chiar dacă ceilalți locatari sunt în până de curent. Pentru ușurința utilizatorului, sistemul de pornire este atât manual cât și electric, pentru o pornire rapidă și eficientă. Odată pornit, ve-ți constata că acesta lucrează în mod silențios, zgomotul nu mai este o problema. Motorul de 15CP este alimentat cu benzină fară plumb, consum redus de combustibil și o capacitate a rezervorului de combustibil de 25l, vă vor tine lumina aprinsă o perioada lungă de timp. Generatorul are protecție la suprasarcină și are un regulator automat de tensiune, astfel fluctuațiile mari de tensiune nu iți vor mai amenința electrocasnicele. Cu dimensiunile reduse de 700 x 585 x 560 și o greutate de 88kg, îl poți amplasa ușor oriunde ai nevoie. Preț de achiziție: 5189,99 Ron

 

 

8. Generator Curent Electric O-Mac GT 16000E-A

Acest generator ne vine în ajutor cu o putere de 10 kw fiind unul dintre cele mai mari din gama aparatelor care pot fi folosite în sistem rezidențial. Acesta poate susține întreaga gospodărie asigurând o energie continua și fară fluctuații în cazul unei pene de curent.

Motorul de 16 CP poate fi acționat electric cu o cheie care este dată de producător sau manual prin demarator (sfoară).

Dimensiunile reduse pentru energia redată sunt relativ mici având 700 x 585 x 560 mm și o greutate de numai 88 kg poate fi transportat ușor acolo unde ai nevoie. Se poate folosii și în agricultură pentru irigare acolo unde nu există curent electric.

Combustibilul folosit pentru acesta este benzină fară plumb.

Este prevăzut cu panou de comandă în care se afla siguranțele și  cele două prize în care puteți conecta orice tip de aparat electric.

Prețul de achiziție 6289.99 Ron

 

 

9. Generator Curent Electric Ruris R-Power GE 1000, 3 CP, 1000 V, 220V

Cu o capacitate de 3 cp, acesta poate dezvolta cu ușurință 1.1 kw și datorită dimensiunilor reduse 440x480x380 mm și 27 de kg, aceasta poate fi transportat ușor acolo unde aveți nevoie. Generatorul este dotat cu un panou de comandă și control în care vă va putea da toate detaliile de care aveți nevoie. Tipul de combustibil pentru acest generator este benzină fară plumb iar pornirea este manuală prin sfoara atașată acestuia. Capacitatea rezervorului pentru acest mic generator este de 6 litri, care vă va da o autonomie de 15 ore, mulțumită consumului redus de 0,33l/kwh. Capacitatea cilindrica a acestuia este de 130 de cm cubi și este dotat cu o priză de 220V cu care vă puteți conecta orice aparat în caz de necesitate. Preț de achiziție: 1399,00 Ron

 

 

10. Generator Curent Electric HYUNDAI DHY8600SE-T

Generatorul Hyundai este un aparat puternic, trifazat  cu 2 conectori de ieșire: unul de 32A la o putere de 220V și cealaltă mai mare de PCE5p 32A – 380V.

Puterea maximă de redare a energie este de 7.9/6.0 și o putere nominala de 7.5/5.5 ceea ce este foarte bună având în vedere puterea motorului de 12 CP.

Combustibilul folosit la acesta este motorină (diesel)  și capacitatea rezervorului este de 12 litri.

Sistemul de pornire este electric prin cheie putând fi pornit în câteva clipe fară efort.

Când generatorul este pus în funcțiune ecranul digital vă va arăta tensiunea care este produsă frecvența și orele de utilizare, dar și puterea aplicată pentru a putea contoriza mai bine consumul.

Este dotat cu roți pentru a fi transportat mai ușor având în vedere greutatea pe care acesta o are de 152 kg

Prețul de achiziție este de 8819 Ron

 

 

La ce să vă uitați atunci când cumpărați un generator

 

 Putere

Puterea va determina cât de puternic este generatorul și, la rândul său, câte aparate sau alte instrumente și dispozitive poate alimenta. Cu cât puterea este mai mare, cu atât generatorul este mai scump. Când te uiți la puterea unui generator, sunt doua numere de reținut: Wații de pornire, iar celalatat wații nominali. Electrocasnicele, cuptoarele, aparatele de aer condiționat și uneltele de construcții au nevoie de mai mulți wați la pornire. Odată ce funcționează, consumul de energie scade sau se stabilește ușor. La rândul lor, generatoarele vor avea wați de pornire mai mari decât puterea de funcționare. Asigurați-vă că puterea de pornire este suficient de mare pentru echipamentul dvs.

 

Timpul de funcționare

 Când cumpărați un generator pentru a furniza energie, luați în considerare ce veți alimenta cu el și cât timp aveți nevoie de acestea să funcționeze.

 

Tipul de combustibil

 De obicei, generatoarele folosesc benzină sau motorină. Fiecare tip are avantaje și dezavantaje care trebuie cântărite atunci când căutați să cumpărați unul.

 

Nivelul de zgomot

 Motorul când porneste va face zgomot, nu există nicio cale de ocolire. Unele sunt proiectate pentru a fi mai silențioase decât altele, însă în funcție de locul  în care utilizați generatorul, nivelul de zgomot poate fi o caracteristica pe care ar trebui să o luați în considerare înainte de a cumpăra.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
AUR l-a prezentat pe actorul Mugur Mihăescu drept candidatul său pentru președinția CJ Olt
28/04/2024 18:19

 Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul „Garcea” din „Vacanta Mare”, si-a depus duminică la Biroul Electoral Olt candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean Olt, re ...

Depășirea pe linie continuă, permisă în România! În ce condiții pot efectua șoferii o astfel de manevră
20/04/2024 16:02

Soferii din Romania pot efectua depăsirea pe linia continuă in anumite circumstante. Codul Rutier specifică clar unde si cand poti efectua o astfel de manevră. Există reguli clare pentru soferi in ceea ...

 Marketingul digital. Dinamica inovației în era informației
18/04/2024 15:43

Marketingul digital a revolutionat modul in care companiile interactionează cu consumatorii, transformand strategiile de publicitate si de vanzare intr-un peisaj in continuă schimbare. Într-o lume domin ...

Academia Română: Țara noastră deţine rezerve minerale şi energetice considerabile. E necesară reactivarea industriei extractive şi de prelucrare
12/04/2024 00:10

Academia Romană afirmă că ţara noastră deţine resurse şi rezerve minerale şi energetice considerabile, divers şi relativ uniform distribuite in teritoriu, subliniind necesitatea valorificării acestora ...

SUA testează avioane pilotate de inteligeța artificială, iar secretarul forțelor aeriene va fi pasager
11/04/2024 17:05

Fortele aeriene americane testează un avion de luptă F-16 care zboară singur si sunt atat de increzătoare in tehnologie incat isi trimite seful ca pasager. Associated Press informează că secretarul Forte ...

Ecou din adâncuri. Misterul memoriei apei
11/04/2024 15:12

Apa, acest element vital, omniprezent pe Pămant, detine in esenta sa mai mult decat o simplă necesitate pentru viată; ascunde un mister ce isi asteaptă răspunsul de secole. Printre teoriile stiintifice si ...

Digi RCS&RDS dispare! Reprezentanții companiei discută despre schimbarea oficială a denumirii gigantului din telecomunicații
11/04/2024 14:26

Digi RCS&RDS va dispărea din luna mai a acestui an! Compania ia in discutii schimbarea oficială a denumirii pe care o poartă colosul de telecomunicatii. Dacă in urmă cu ceva timp, pe toate materiale p ...

Sarea de Himalaya, o mare minciună: ce au arătat ultimele studii despre
11/04/2024 11:52

Sarea de Himalaya se găseste azi pretutindeni: in masinile de măcinat sare, in lămpile cu aspect stancos, in plăcile de culoarea apusului de soare concepute pentru a găti friptură si chiar in "camere ...

Uriașa clădire din București construită la ordinul lui Ceaușescu, lăsată în paragină. „E jenant, a ajuns o ruină” FOTO
10/04/2024 21:26

 Multe dintre clădirile importante ale Bucurestiului zac in paragină. Este si cazul unui imobil-mastodont amplasat aproape de Parlament, deci in zona centrală a Capitalei, Casa Academiei. Aici isi desf ...

NASA va lansa 3 rachete de cercetare pentru a studia atmosfera superioară la Eclipsa de Soare din 8 aprilie
08/04/2024 09:40

NASA va efectua mai multe experimente ştiinţifice pentru a studia atmosfera superioară in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi văzută in unele zone din Mexic, Statele Unite şi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei