Fost parlamentar, caut job lejer şi bine plătit

default

Dimensiune font:

| 05-06-2013 06:11

* după alegerile din 2012, pe piaţa muncii a apărut un nou val de şomeri: foştii parlamentari * la Iaşi, patru foşti deputaţi au pierdut competiţia pentru un nou mandat, iar acum îşi caută de lucru, dar şi un alt partid care să-i propulseze din nou la putere * unii s-au întors la vechile meserii, pe care le-au neglijat în timpul mandatului, în timp ce alţii au rămas pe tuşă * cum mediul privat nu se compară cu cel de stat, o parte din foţii demnitari ar da orice pentru o funcţie călduţă în aparatul bugetar

Scrutinul din decembrie 2012 a fost generos cu majoritatea candidaţilor pentru Parlamentul României, numărul aleşilor crescând considerabil. Cu toate acestea, au fost şi ghinionişti, foşti deputaţi sau senatori care nu au reuşit să câştige un nou mandat. Pierderea competiţiei i-a adus pe mulţi dintre ei în faţa unei provocări mai puţin plăcute, aceea de a găsi un nou loc de muncă. Sarcina a fost uşoară pentru cei care aveau o meserie de bază la intrarea în Parlament, însă este mai greu pentru cei care au transformat mandatul de parlamentar în singurul lor job.
La Iaşi, patu foşti deputaţi nu au mai ajuns în Parlament, fie pentru că au candidat de partea pierzătorilor şi nu au avut şanse la redistribuire, fie pentru că au pierdut cu mult înainte de alegeri, la masa negocierilor politice. Cele mai multe eşecuri s-au înregistrat în tabăra PDL, unde trei foşti deputaţi nu au prins un nou mandat, Cristina Dobre, Marius Spînu şi Nicuşor Păduraru. Dezertarea din PSD a fost fatală pentru fostul deputat Luminiţa Iordache, care, deşi a trecut în tabăra UNPR, nu a fost inclusă pe lista candidaţilor USL la alegerile din 2012.


Iordache s-a evaporat de pe scena politică
Dezertarea din PSD nu a fost de bun augur pentru fostul deputat Luminiţa Iordache,care nu a mai prins un nou mandat, deşi era poziţionată în tabăra câştigătoare. Cu două mandate de consilier judeţean, Iordache a reuşit, la alegerile din 2008, să învingă un politician cu experienţă, pe liberalul Traian Dobre. Pe colegiul 1 Răducăneni, reprezentând alianţa PSD+PC, Iordache a reuşit să obţină cu doar trei procente mai mult decât liberalul Traian Dobre. După doi ani în Parlament, Iordache i-a părăsit pe social-democraţi, aderând la UNPR, gruparea înfiinţată de generalul Gabriel Oprea. Dezertarea din PSD nu a fost trecută cu vederea de liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita. Urmările s-au văzut la întocmirea listei de candidaţi pentru alegerile din decembrie 2012, de unde Iordache a fost exclusă, în ciuda protocolului la nivel naţional dintre PSD şi UNPR care prevedea noi candidaturi pentru toţi parlamentarii în funcţie ai celor două formaţiuni politice. La Iaşi, din partea UNPR a candidat doar Gheorghe Emacu, câştigător al unui mandat de deputat pe colegiul 8 Păcurari-Copou.
Deşi Iordache şi-a păstrat funcţia de vicepreşedinte UNPR la nivel naţional, a dispărut total de pe scena politică ieşeană, conducerea filialei judeţene a UNPR fiind preluată de către deputatul Emacu. Surse politice susţine că Iordache îşi caută cu insistenţă un post călduţ în sistemul de stat, însă încercările sale au rămas fără succes. Aceleaşi surse susţin că singura afacere a fostului deputat este un bar situat pe bulevardul Ştefan cel Mare. Iordache nu a putut fi contactată pentru a-şi prezenta punctul de vedere.


Păduraru ţine la secret noul loc de muncă
Fost prefect al Iaşi şi fost deputat PDL de Nicolina, Nicuşor Păduraru a picat de sus după rezultatul alegerilor din 2012. După înfrângeri repetate, atât la alegerile locale unde a obţinut doar 10 procente la Primăria Iaşi, cât şi după cele generale, unde a obţinut 15%, Păduraru a fost nevoit să-şi caute un nou job. Mai mult, fostul deputat a demisionat şi din PDL, iar în prezent este în căutarea unui nou partid, deşi a schimbat deja două (n.r.- PNL şi PDL). Fostul deputat PDL Nicuşor Păduraru susţine că s-a întors în mediul privat, refuzând să specifice la ce societate lucrează. Surse politice susţin că Păduraru este angajat la societatea Sedcom Libris S.A., condusă de Radu Petru, un apropiat al omului de afaceri Iulian Dascălu. „M-am întors în mediul privat. În perioada cât am ocupat funcţii publice sau alese am oprit activitatea firmelor pe cale le coordonam. Inevitabil s-au dus în jos, însă mi s-a părut moral să nu am niciun contract cu statul. Acum lucrez la o firmă privată dar şi pentru propria societate”, a declarat Păduraru.


Spînu şi Dobre au revenit „în branşă”
O ieşire mai lină din Parlament au avut foştii deputaţi Cristina Dobre şi Marius Spînu, care s-au întors la profesiile de bază. Spînu a revenit la catedră, în calitate de lector universitar doctor la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „A. I. Cuza”. El predă studenţilor materii conexe matematicii. „Faţă de perioada cât am fost deputat pot spune că este mult mai frumos, mai linişte. Fac exact ceea ce-mi place şi ceea ce nu m-a trădat. În cei patru ani de mandat, activitatea didactică a avut de suferit, am renunţat la mare parte din cursuri şi la activitatea de cercetare. Acum le-am reluat şi mă pot ocupa şi de redactat cărţi şi articole”, a spus Spînu. Fostul deputat PDL consideră că parlamentarii fără o meserie de bază nu ar avea ce căuta în legislativul naţional. „În primul rând trebuie să-ţi construieşti o carieră profesională, pentru a nu depinde de jobul de parlamentar sau de funcţiile administrative sau politice oferite de partidul din care faci parte. Dacă depinzi de ele nu vei avea niciodată un cuvânt de spus. Mai există şi categoria parlamentarilor cu diferite afaceri, car văd intrarea în Parlament ca şi cum l-ar fi prins pe D-zeu de un picior. Şi speră că aşa vor da marea lovitură”, a completat Spînu.
Medic de profesie, fostul deputat de CUG Cristina Dobre a revenit la meseria de bază. Dobre este medic generalist, specializat în medicina muncii. Paradoxal este că fostul deputat Dobre a pierdut alegerile din 2012, deşi a obţinut cu peste 1.200 de voturi mai mult decât în 2008. Atunci, Dobre a câştigat mandatul în Camera Deputaţilor la etapa redistribuirii naţionale, cu doar 1.900 de voturi.
Şi fostul deputat de CUG consideră că parlamentarii ar trebui să-şi construiască singuri o carieră şi apoi să intre în Parlament, unde ar trebui să muncească pentru alegători. „Nu cred în oamenii care nu au făcut nimic pentru ei, dar spun că pot face ceva pentru ceilalţi. Pe perioada mandatului în Camera Deputaţilor am fost nevoită să-mi întrerup activitatea medicală, pentru că nu susţin că poţi face doua lucruri în acelaşi timp şi bine”, a declarat Dobre. (Adina Zancu)

„M-am întors în mediul privat”- Nicuşor Păduraru, fost deputat PDL

„Sunt deputaţi şi senatori care consideră că odată cu intrarea în Parlament au dat o lovitură pentru propriile afaceri”- Marius Spînu, fost deputat PDL

Cine mai rămâne în PDL?
Odată cu pierderea mandatului de parlamentar, foştii deputaţi PDL şi-au pierdut şi dragostea faţă de partid. Astfel, Nicuşor Păduraru a demisionat recent din rândul democrat-liberalilor, acuzând noua conducere că a „fesenizat” partidul. „Îmi e lehamite de penibilul din PDL, consolidat prin tot felul de reacţii şi atitudini interne şi o prestaţie de toată jalea în ceea ce priveşte opoziţia la guvernarea USL. Ieşirile valorilor de dreapta ating un grotesc inimaginabil, nu aceasta e dreapta politica pe care o doresc, PDL îmi pare un fel de extenso fesenist aruncat peste timp cu falsă sau de conjunctură emblemă PPE”, declara recent Păduraru.
Şi fostul deputat PDL Marius Spînu, un fost purtător de cuvânt al democrat-liberalilor, stă cu demisia pe masă. Spînu a declarat că este atras de principiile Fundaţiei Mişcarea Populară, iniţiată de Traian Băsescu, şi prevede, cât de curând, o despărţire de PDL. „Nu-mi place ceea ce se întâmplă în momentul de faţă cu PDL, inclusiv la nivelul organizaţiei de la Iaşi În curând voi părăsi partidul, dar nu am de gând să lansez atacuri la adresa colegilor. Va fi o despărţire amiabilă de PDL”, a declarat ieri Spînu.
Singurul fost deputat care rămâne fidel PDL este Cristina Dobre. Mai mult acesta a devenit şi vicepreşedinte PDL, după alegerile din primăvară, unde a obţinut mai multe voturi decât secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur.

Nicuşor Păduraru
alegeri 2008: candidat PDL - 41,70 % (7.305 voturi)
alegeri 2012: candidat ARD – 15,47% (3.055 voturi)
Cristina Dobre
alegeri 2008: candidat PDL -13,54% (1.952 voturi)
alegeri 2012: candidat ARD – 18,06% (3.230 voturi)
Marius Spînu
alegeri 2008: candidat PDL – 40,85% (7.233 voturi)
alegeri 2012: candidat ARD – 17,47% (3.512 voturi)
Luminiţa Iordache
alegeri 2008: candidat PSD+PC – 32.62% (5.421 voturi)
în 2012 nu a candidat

 

 

Acum ne poți urmări și pe FACEBOOK

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Comentarii

dobre

Jul 17, 2013

sa va duceti drakului toti pdl-istii.

zakyntos

Jun 05, 2013

ce averi si ce proprietati are curvoaica asta de ior lum ...... aici e mana lui emacu so discrediteze mari curve mai sunt s inpolitica da de dobre cu bmw? da de spanu cu examene pe bani? da de padurarau care e director la sedcomlibris? au furat ei destul nu va faceti griji

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Ciprian Pian, SUSPECT! Anunțul neașteptat făcut după percheziții
12/08/2020 12:04

Miercuri, au fost desfăsurate perchezitii la mai multe adrese din Capitală. Mascatii au descins si la casa clanului Duduianu, de unde Ciprian si Gratian Pian au fost ridicati. După desfăsurarea perchezitie ...

SURSE - BOMBĂ în Guvern: Marcel Vela, dosar la DNA. Procurorii au anonimizat datele publice
12/08/2020 11:38

Site-ul Primăriei Caransebeş arăta in august 2013 că primăria condusă de Marcel Vela a implementat programul „Management Comun pentru Situaţii de Urgenţă in zona transfrontalieră in zona Caranse ...

SURSE 15 membri ai clanurilor Rinu și Duduianu vor fi duși la audieri
12/08/2020 11:36

15 membri ai clanurilor Rinu si Duduianu vor ajunge la audieri, care citează surse din anchetă. Oamenii legii au descins, in această dimineată, atat la clanul Rinu, cat si la clanul Duduianu. Acestia caut ...

ULTIMĂ ORĂ Fratele lui Emi Pian, Ciprian, SĂLTAT cu mascații și dus la audieri: are CALITATE de suspect în dosarul uciderii fratelui său
12/08/2020 11:34

Fratele lui Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. Politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu, la mai bine de o săptămană de la uciderea lui Emi Pian. Potri ...

Percheziții de amploare în București și alte 6 județe: peste 50 de oameni sunt cercetați pentru un prejudiciu URIAȘ
12/08/2020 08:10

Poliţia Romană face, miercuri, 45 de percheziţii, in Bucureşti şi 6 judeţe, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ două milioane de lei unei unităţi bancare, prin inşelăci ...

FOTO/VIDEO:
12/08/2020 00:51

Urmărire după un sofer beat, pe străzile din Iasi, in miez de nopate. La primele ore ale diminetii de miercuri, in timp ce efectuau serviciul de patrulare in zona Cug, politistii sectiei 6 au efectuat semnal ...

Un bărbat de 75 de ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în Bacău
11/08/2020 23:50

Un bărbat de 75 de ani a murit, marti, după ce masina pe care o conducea s-a răsturnat, anuntă Politia Judetului Bacău. Purtătorul de cuvant al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat pentru MEDIAFA ...

Dramă fără margini. Copil de 7 ani, spulberat pe trecerea de pietoni
11/08/2020 23:45

Un şofer a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori, după ce a accidentat mortal un copil, pe trecerea de pietoni, in comuna Cornetu din Judeţul Ilfov. "La data de 10 august, in jurul orelor 21,20, ...

Trei adolescente, rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni, în Piteşti: Femeia aflată la volan, cercetată
11/08/2020 23:08

Trei adolescente au fost rănite, marţi seară, după ce au fost lovite de un autoturism in timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni, intr-un cartier din municipiul Piteşti. Femeia aflată la volan ...

O maşină condusă de un copil s-a răsturnat lângă Brăila. În maşină erau şi alţi minori.
11/08/2020 23:06

O maşină condusă de un băiat de 14 ani, in care se mai aflau 9 minori, cu varste cuprinse intre 14 Şi 17 ani, s-a răsturnat pe un camp aflat langă satul Plopu, judeţul Brăila. Potrivit informaţiilor f ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!