6 trucuri esentiale de machiaj pentru frumusete

default

Dimensiune font:

| 03-10-2012 16:20

Iti spunem raspunsurile la cele mai mari dorinte ale unei femei si iti dezvaluim cele mai eficiente trucuri care te vor scapa de griji.

Orice femeie trebuie sa cunoasca cat mai bine arta machiajului pentru ca frumusetea ei sa fie una fara cusur. Machiajul te poate ajuta sa obtii o transformare spectaculoasa si iti da o uriasa mana de ajutor cand anumite imperfectiuni iti fac zile amare. In acet articol vom vorbi despre problemele de frumusete cu care orice femeie se confrunta si in acelasi timp iti dezvaluim care sunt trucurile care te ajuta sa obtii acel look impecabil fara prea mult efort.

Gene lungi si dese

Solutia

Pentru a obtine o privire seducatoare, trebuie sa detii gene lungi si cat mai dese. Nu multe femei au fost inzestrate cu o asemenea calitate, dar nici cele mai putin norocoase nu au de ce sa se planga, pentru ca machiajul le poate oferi solutia problemei lor.

Pentru a da impresia de gene lungi si dese este recomandat sa aplici rimlul inainte de oricare alt produs, fard sau dermatograf. In momentul in care periezi genele, fa-o tinand privirea in sus. Mai intai, tine pensula orizontal si piaptana genele, dupa care foloseste varful pentru a aplica si mai bine produsul de la baza genelor pana la varfuri.

Sa dispara ridurile de la nivelul ochilor

Solutia

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si in aceste conditii este de asteptat ca ridurile sa fie mult mai pronuntate si sa apara prematur. Din fericire, cu ajutorul machiajului poti masca aceste riduri fine si poti obtine o piele lipsita de imperfectiuni. Trucul eficient este ca dupa ce ai aplicat fondul de ten, sa trasezi cu ajutorul unui iluminator cateva puncte in coltul extern al ochiului. Apoi, cu varful degetelor, amesteca acest produs si intinde-l cat mai bine, indreptandu-te spre capatul sprancenei. Asta va ajuta la crearea unei iluzii optice si va ridica instantaneu ochiul, eliminand acel efect de laba gastei.

Pentru a obtine un look cu adevarat tanar, mai poti aplica iluminatorul si in coltul intern al ochiului.

Sprancene ridicate si perfect arcuite

Solutia

Ve avea nevoie de putina concentrare pentru obtinerea unei priviri mult mai clare si sprancene ridicate pentru ca este nevoie de o mare precizie. Cu degetul mare si degetul aratator deschide ochiul si mentine pielea intinsa, in timp ce cu mana opusa aplica chiar sub arcul sprancenelor o linie fina de ceara speciala pentru sprancene. Incearca sa pastrezi linia naturala a sprancenei tale, nu este nevoie sa exagerezi.

Apoi, umple spatiile goale existente la nivelul sprancenelor folosind o pudra pentru sprancene. Incepe cu o nuanta mai inchisa in coltul intern al ochiului, apoi pe masura ce avansezi spre coltul extern al sprancenelor, mergi spre o nuanta mai deschisa.

Un astfel de produs pentru sprancene vine de regula cu doua variante de culori care iti permit sa le combini pentru a obtine nuanta potrivita pentru tine, mai contine si ceara speciala si o pensula pe care este recomandat sa o folosesti. Este mai tare si are perii scurti, asa ca te va ajuta sa trasezi cu precizie retusurile necesare.

Privire luminoasa

Solutia

Cearcanele sunt anevoioase si iti pot distruge frumusetea. Aceste imperfectiuni iti dau un look obosit si sterg din stralucirea sanatoasa a tenului. Pentru un chip luminos, fara cearcane, trebuie sa aplici cu degetul inelar un anticearcan cu acoperire medie spre mare. Cand aplici produsul fa-o precum ai masa pielea si nu intinde pentru ca asta ii va reduce din rezistenta. Cel mai bine este sa optezi pentru un anticearcan cu o baza galbena, pentru ca mascheaza aceste parti intunecate de piele si totodata va conferi luminozitate privirii.

Sa scapi de ridurile din jurul buzelor

Solutia

Ca si in cazul pielii din zona ochilor, si cea de pe langa buze este la fel de sensibila si fiecare zambet creste riscul aparitiei ridurilor. Este foarte neplacut, stim, dar machiajul corect te poate ajuta sa le maschezi. Aceste riduri sunt vizibile atunci cand zambesti si pornesc de la nivelul nasului pana la buze. Asa ca, dupa aplicarea fondului de ten urmand rutina ta zilnica, folosind un iluminator, traseaza trei linii in fiecare parte, in partea opusa in care se indreapta ridurile. Dupa care, cu ajutorul inelarului, amesteca. Poate suna ciudat, dar acest truc chiar functioneaza.

Iluminatoarele reflecta lumina si creeaza un efect optic care te va juta sa mashezi orice rid.

Sa gasesc culoarea potrivita de ruj

Solutia

Sa gasesti o nuanta a rujului potrivita poate fi mai greu decat ai fi crezut. De asta insa depinde intregul tau look, de aceea este foarte bine sa te asiguri ca alegi intotdeauna acele nuante care te avantajeaza.

Pentru a gasi nuanta potrivita, trebuie sa compari nuanta rujului cu cea a pielii din interiorul gurii. Da, suna ciudat intr-adevar, dar este metoda cea mai buna. Asa ca foloseste o oglinda si verifica nuanta pielii, iar culoarea rujului trebuie sa fie cu doua tonuri mai inchisa. Vei alege astfel o nuanta care ti se va potrivi de minune. Aceasta nuanta aleasa este cu mult apropiata de cea a buzelor tale cand erai adolescenta si frumusetea ta era in floare, asa ca vei obtine astfel si un look tineresc.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:03

1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...

Cuvintele Anului, în Dicționarul Oxford. Ce sintagme au fost introduse în celebra publicație
24/11/2020 10:15

Dicţionarul Oxford a ales mai multe sintagme drept Cuvantul Anului, intr-un 2020 ''fără precedent'': coronavirus, lockdown, circuit breaker, shelter-in-place, remote/ly, unmute Editorii celei mai cuprinzăt ...

Cele mai cunoscute tipuri de saltele dintre care poti alege in functie de nevoile personale
24/11/2020 09:57

Daca odinioara, consumatorii aveau variante limitate de saltele din care puteau alege, astazi lucrurile sunt complet diferite, in magazine existand saltele pentru toate gusturile si pentru toate tipurile de nev ...

Cele 8 elemente de care sa tii seama atunci cand alegi gradinita celui mic
24/11/2020 09:52

Momentul in care copilul pleaca la gradinita este extrem de important in orice familie. Acesta reprezinta o schimbare uriasa atat pentru copii, cat si pentru adulti si poate sa duca la o cantitate insemnata de ...

Sfaturi pentru un ten frumos
24/11/2020 08:13

Tenul vorbeste adesea despre noi, ne trădează obiceiurile sănătoase sau nu, si necesită o intreţinere permanentă. Primul pas este hidratarea, foarte importantă in dobandirea unei pieli frumoase si ...

 FOTO/VIDEO - Cum să-ți faci un cort doar cu cinci dolari?
23/11/2020 16:03

   Cum să-ti faci un cort doar cu cinci dolari? Incredibil, dar se poate, iar experienta celor doi bărbati din video este edificatoare.  

Whatsapp, o nouă opţiune pentru cei care vor să amâne citirea unui mesaj
23/11/2020 15:15

WhatsApp testează o nouă setare numită Read Later, aceasta fiind o imbunătătire adusă optiunii archived chats, noua interpretare permitand ignorarea convesatiilor, temporar sau permanent. În forma ...

FOTO/VIDEO -  Jennifer Lopez a dominat scena American Music Awards
23/11/2020 12:30

Jennifer Lopez a dominat scena American Music Awards Jennifer Lopez si-a făcut aparitia pe scena intunecată, inconjurată de fum. Cu fiecare pas pe care il făcea, o lumină difuză ii dezvelea trupul ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei