Cum sa-i spui ca nu o mai iubesti

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 16:26

Iti oferim cateva sfaturi utile despre cum sa termini o relatie si cum sa-i spui partenerei ca nu o mai iubesti.

Gaseste un motiv
Barbatii sunt fiinte ciudate. Femeile intotdeauna le reproseaza ca nu au sentimente, ca nu sunt intuitivi si se bazeaza prea mult pe ratiune. Dar cand vine vorba de dragoste, sunt orice altceva, mai putin rationali. Cand se indragostesc, o fac fara motiv, cel putin in majoritatea cazurilor. Iar cand le trece, de obicei nu pot spune motivul exact pentru ce s-a intamplat.

Femeile sunt cele care au nevoie de raspunsuri, ele sunt cele care pot vedea dragostea foarte rational. Ele simt nevoia de a evalua si analiza fiecare situatie. Totul e important. Pentru ele, dragostea este formata din lucruri mici si simt cea mai mare durere daca nu primesc o explicatie. De aceea, barbatii trebuie sa vina cu un motiv bun inainte de a-i spune partenerei ca relatia s-a terminat.

Daca vor sa fie bine, dau vina pe ei, pe lipsa lor de seriozitate si maturitate, mediul social, munca, lipsa de timp. Dar aceasta abordare are dezavantaje. Partenera ta poate incepe sa creada ca te poate ajuta si ca 'in adancul tau' o mai iubesti.

Cum duci la bun sfarsit o despartire?

Daca locuiati impreuna, fii domn si muta-te in alta parte dupa ce relatia s-a terminat.

De aceea, cel mai bine este sa-i spui pur si simplu adevarul, sau ceva care macar sa sune adevarat cum ar fi: 'Tu esti o fata grozava, dar nu vad un viitor pentru noi. Cred ca meriti pe cineva mai bun'. Nu trebuie sa folosesti exact aceste cuvinte. Tot ce trebuie sa faci este sa-i oferi raspunsul de care ea simte ca are nevoie. 'Eu te iubesc, dar intr-un mod diferit. Simt ca vrei altceva si nu stiu cum sa-ti ofer dragostea pe care o meriti. Eu nu te pot face fericita asa cum sunt.'

Trebuie sa ii spui ca ai iubit-o. Asta ii va indeparta indoielile ca ai folosit-o. Trebuie sa o convingi, de asemenea, ca nu ea e de vina, ca iubirea s-a risipit si ca in mod clar nu a fost sa fie. Incearca sa o faci sa creada ca nici ea nu a fost multumita de relatia voastra si ca despartirea este cel mai bun lucru pentru amandoi.

Sau nu-i spune adevarul
Orice motiv este mai bun decat nimic, chiar daca e unul prost. Daca intr-adevar exista un motiv destul de absurd pentru care doresti sa pui capat relatiei si stii ca ea nu ar intelege niciodata, mai bine gaseste un motiv mai bun pentru care o parasesti.

Daca a luat in greutate, ii urasti coafura, te-ai intalnit cu mama ei oribila si gandul la viitor te sperie, daca nu te mai atrage pur si simplu, daca ai descoperit ca nu isi curata urechile si ca sforaie, pastreaza toate aceste detalii pentru tine si ofera-i in schimb adevarul univeral mentionat mai sus. Chiar daca ea te implora cu lacrimi in ochi, niciodata nu-i spune adevarul.

Exista doua motive pentru care ar trebui sa faci asta. Mai intai de toate, lucrul pentru care crezi ca vrei sa o parasesti (una dintre banalitatile mentionate mai sus) probabil ca nu este tot adevarul, ci doar un catalizator. Cel mai probabil exista probaleme mai profunde, dar nu observi lucrul asta decat dupa o perioada de timp. In al doilea rand, prietena ta nu este interesata de adevar la modul cel mai sincer, ea este interesata doar de ceva care sa ii aduca pace si sa ii permita sa evite durerea.

Da, barbatii ar trebuie sa trateze rana, dar nu ar trebui sa o deschida si sa scormoneasca in interiorul acesteia. Numai un medic poate sa faca acest lucru sau o persoana responsabila pentru tratarea ranilor. Daca infingi un cutit in cineva si il lasi acolo, el sau ea are sanse foarte bune de supravietuire. Dar daca intorci si scoti cutitul, persoana respectiva aproape sigur va muri. Aminteste-ti: timpul vindeca toate ranile.

Cum sa-i spui ca s-a terminat?
Atunci cand decizia ta pare finala, alege momentul oportun pentru a-ti informa partenera ca relatia s-a terminat. Sarbatorile si aniversarile sunt nepotrivite! Trebuie sa iei in considerare, de asemenea, bolile sau un eventual deces in familie, desigur. In plus, este util sa stii unde este cea mai buna prietena a ei - va fi sau nu disponibila pentru partenera ta? Niciodata nu-i spune ca s-a terminat intr-un loc public sau in fata mai multor oameni. Asteapta pana cand sunteti singuri, de preferat la ea acasa, unde se va simti in siguranta.

Nu o rani
Daca ii dai macar un motiv pe care-l poate accepta, inima ei franta se va vindeca mai usor. Nu face o introducere prea teatrala. 'Draga mea, ai putea sa stai jos? Am ceva serios sa-ti spun' ar putea fi putin cam mult! Este o idee buna sa te prefaci ca ai un sentiment de durere sau de tristete (daca intr-adevar simti asta, cu atat mai bine). Apoi, ea te va intreba ce s-a intamplat si vei fi deja pe drumul cel bun.
Daca partenera ta este foarte emotionala si chiar are sentimente puternice pentru tine, asteapta-te la un potop de lacrimi si un numar de intrebari la care nu se poate raspunde, cum ar fi: 'De ce...?' O miscare foarte riscanta este sa o imbratisezi si sa o consolezi. Fiecare fata este speciala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice.
Cand nu mai ai nimic de spus, cel mai bine este sa pleci. Cand inchizi usa, trimite-i un mesaj celei mai bune prietene ale ei, astfel incat sa stie ca fosta ta are nevoie de sprijin. Nu o suna pentru ca asta ar insemna ca trebuie sa asculti toate acuzatiile inutile de care nu ai nevoie in acel moment.

Cand ii spui cuiva ca nu il mai iubesti este extrem de greu. Un barbat 'adevarat' o face intotdeauna in asa fel incat sa cauzeze cea mai mica durere posibila si isi atribuie toata vina, chiar daca simte ca acest lucru nu este absolut necesar.

sursa: sexgen.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

BANCUL ZILEI

06:40


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Meryl Streep şi concursul de televiziune Eurovision, nominalizări pentru Premiile Grammy
26/11/2020 07:36

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Grammy, o listă pe care s-au strecurat insă şi alte nume mai puţin o ...

În România, în fiecare săptămână o femeie este ucisă în bătaie
25/11/2020 18:58

Pe 25 noiembrie este Ziua Internatională a combaterii violentei impotriva femeilor, stabilită pentru a trage un semnal de alarmă pentru numărul incă ingrijorător de ridicat al cazurilor de violentă domes ...

Ministerul Afacerilor Externe vrea să apere femeile de bătăile bărbațilo
25/11/2020 11:37

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută marcarea Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei impotriva Femeilor, reiterandu-şi angajamentul "ferm" faţă de promovarea şi protejarea drept ...

YouTube a interzis canalul One America News Network, pro-Trump. Timp de  o săptămână nu va putea posta videoclipuri
25/11/2020 07:30

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network (OAN) să posteze videoclipuri noi timp de o săptămană şi i-a interzis să obţină venituri din conţinutul deja online, a informat r ...

FOTO/VIDEO - Top BBC. Cine sunt cele 100 de femei care au influențat lumea în acest an
24/11/2020 16:00

BBC a dezvăluit lista sa cu cele 100 de femei care şi-au pus amprenta asupra lumii in anul 2020, unul dintre cei mai complicaţi pe plan internaţional. Topul conţine nume din diverse domenii, de la politici ...

  Laura Bretan, colaborare cu artiștii canadieni care au cântat pentru Barack Obama
24/11/2020 15:15

   Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie, dar şi vocea care a cucerit publicul la emisiuni precum Romanii au talent şi America’s Got Talent, lansează s ...

Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...

Cuvintele Anului, în Dicționarul Oxford. Ce sintagme au fost introduse în celebra publicație
24/11/2020 10:15

Dicţionarul Oxford a ales mai multe sintagme drept Cuvantul Anului, intr-un 2020 ''fără precedent'': coronavirus, lockdown, circuit breaker, shelter-in-place, remote/ly, unmute Editorii celei mai cuprinzăt ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei