Reteta tocanita de ceapa cu pulpa de porc
Dimensiune font:
Ingrediente mancare
- 1 kg pulpa de porc
- 1 kg ceapa
- 2 ardei capia rosii
- o cutie de rosii cuburi
- marar
- patrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare reteta
Carnea se spala, se taie bucati mai mici si se pune intr-o tigaie wok sa se zvante.
Dupa ce carnea s-a zvantat, se adauga putin ulei si se prajeste pe ambele parti, dupa care se scoate si se da deoparte.
In uleiul ramas, se caleste ceapa taiata solzisori, dupa care se adauga ardeiul taiat julien.
Se lasa impreuna la calit pana cand legumele se mai inmoaie, apoi se adauga rosiile, carnea prajita, verdeata tocata marunt, se sareaza si se pipereaza.
Daca este nevoie se mai adauga o cescuta de apa si se mai da la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau