Horoscop: Ce job te poate DISTRUGE, în funcţie de zodie

default

Dimensiune font:

| 13-08-2013 09:39

Fiecare zodie are un anumit tip de personalitate şi, prin urmare, un job care i se potriveşte şi care o poate face să se simtă mai împlinită. Tocmai de aceea există şi reversul medaliei, joburi care te pot distruge, dacă nu ţii cont de ce spun astrele. Află ce job te poate distruge, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt energici şi nu au pic de răbdare. Dacă vrei să torturezi un berbec, angajează-l undeva unde e înconjurat de cât mai puţină lume, dacă se poate lasă-l singur într-un birou şi pune-l să sorteze hârtii. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un berbec sunt: contabil, farmacistă, gestiune depozite, paznic de noapte.


Taur

Taurii sunt destul de tipicari, încăpăţânaţi şi iubesc rutina. Dacă vrei să distrugi un taur veritabil, dă-i o slujbă unde nu are program fix şi unde primeşte tot felul de ordine, de la tot felul de oameni, într-un stres continuu şi agitaţie maximă. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un taur sunt: jurnalist, fotbalist, asistent manager, asistentă medicală.


Gemeni

Gemenii vor să vărbească mult şi să fie înconjuraţi de admiratori tot timpul. Dacă nu are public, nativul din gemeni nu se simte în largul lui şi de aceea, cele mai bune joburi pentru el sunt cele care implică mulţi oameni şi situaţii noi. Dacă vrei să ucizi spiritul cuiva din zodia gemeni, închide-l într-un cubicul. Joburile care pot distruge psihic şi fizic pe oricine născut în zodia gemeni sunt: corporatist, mecanic auto, menajeră.


Rac

Racii sunt firi sensibile şi iubesc confortul şi ideile noi, dar sigure. Orice îi agită sau le stârneşte neliniştea le face rău. La fel şi joburile care nu te lasă să fii creativ şi joburile cu risc mare sau responsabilităţi mari. De exemplu: patron de firmă proprie (îţi faci griji până mori), manager,

Leu

Leii sunt atât de vanitoşi că nu pot suporta pe altcineva să le dea ordine. La fel de mult urăsc leii persoanele care atrag atenţia de la personalitatea lor. Dacă vrei să faci rău unui leu veritabil, tot ce trebuie să faci este să-l angajezi undeva unde nu are cum să strălucească. Joburile care pot distruge psihic şi fizic pe oricine născut în zodia leu sunt: backing vocal, asistent manager, personal care se ocupă cu curăţenia, vânzător la piaţă.


Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecţionist şi fiţe, dar şi pentru răbdare şi meticulozitate. Dacă vrei să nenoroceşti un nativ din fecioară, oferă-i un job în care trebuie să producă mult şi repede. Nimic nu-l indispune mai tare decât treaba pe jumătate făcută sau de mântuială. Joburile care pot distruge psihic şi fizic o fecioară sunt: jurnalist, lucrător la fabrica de conserve, agent la call center.


Balanţă

Balanţele sunt cele mai fericite dacă nu muncesc. E aceea, cele mai bune opţiuni de job pentru ele înseamnă soţie casnică de milionar bătrân sau câştigătoare la loto. Dacă trebuie, totuşi, să se ducă la serviciu, balanţele preferă joburi creative. Joburile care pot distruge psihic şi fizic o balanţă sunt: strungar, vânzătoare la magazinul de la colţ, contabil.


Scorpion

Profunde şi serioase, dar mai ales ambiţioase, persoanele născute în zodia scorpion se simt cel mai bine acolo unde pot avansa. Pasiunea pentru job este un element important şi nicio slujbă fără provocări nu tentează un scorpion. Orice job care îţi pare superficial şi fără însemnătate sau în care nu poţi avansa te deprimă. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un scorpion sunt: manager gestiune marfă, corporatist, vânzător de spaţiu publicitar în reviste.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimişti şi activi şi trebuie să se afle în continuă mişcare. Tot ce este static şi perceput ca plictisitor le face mult rău. Depresia la săgetători vine la slujbele în care se simt singuri, că stau pe loc şi nu fac nimic cu viaţa lor sau, măcar pentru vieţile altora. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un săgetător sunt toate joburile full time de birou: avocat comercial, corporatist, angajat la o bancă, telefonistă.


Capricorn

Capricornii sunt serioşi şi muncitori, dar asta nu înseamnă că pot face orice pe lumea asta. Pentru că sunt tipicari şi perfecţionişti, capricornii au nevoie de stabilitate financiară. Orice risc sau orice posibilitate de a pierde controlul şi toţi banii din bancă îi sperie de moarte şi tot ce au nevoie este să lucreze constant şi să aibă un birou unde să ţină agenda. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un capricorn sunt: agent la bursă, agent imobiliar, agent de vânzări, reprezentant AVON, distribuţie marfă.


Vărsător

Vărsătorii au o gândire analitică, dar sunt foarte zăpăciţi din fire. Pentru că nu le este teamă să spună ce gângesc, adesea au probleme de integrare, dar există şi o latură foarte sensibilă a lor care se ofensează uşor. Orice job care nu le permite să gândească paralel şi să vină cu idei inovatoare şi inedite este deprimant. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un vărsător sunt: corporatist, vânzător, gunoier, agent de vânzări RCA, call center pentru clienţi.


Peşti

Peştii sunt firi visătoare şi idealişti convinşi. Pentru că sunt foarte sensibili, orice realitate prea dură le face rău, orice dovadă despre faţa urâtă a lumii este o povară. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un nativ din peşti sunt: corporatist, asistentă medicală la urgenţe, medic chirurg, auditor, cadastrist.

Sursa: unica.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:01


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Cine a fost Sfanta Varvara, sarbatorita pe 4 decembrie. Obiceiurile din aceasta zi
04/12/2020 09:25

Sfanta Varvara sau Barbara este sarbatorita in fiecare an pe data de 4 decembrie. Ea este cunoscuta ca fiind patroana spirituala a minerilor. Totodata, Sfanta Varvara este considerata si patroana geologilor, a ...

HOROSCOPUL ZILEI - 4 decembrie
04/12/2020 06:00

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

ALERTĂ Noi restricții impuse de Guvern bisericilor
03/12/2020 20:32

Raed Arafat si reprezentantii cultelor din Romania au avut o sedintă in care s-au stabilit conditiile in care se vor desfăsura slujbele de Crăciun si de Anul Nou. În urma discutiilor s-a ajuns la concl ...

Cine a fost femeia care a prezis cele două războaie mondiale
03/12/2020 08:20

Fericita Anna Maria Taigi a avut in mod clar un har aparte. Vedea dinainte ce avea să se intample. Sunt nenumărate exemple că stia precis ce avea să se intample. Si asta nu e decat o mică parte din misteru ...

FOTO/VIDEO - Ce ne aduce anul 2021? Încotro va merge lumea?
03/12/2020 08:00

Ce ne aduce anul 2021? Cum va evolua lumea?       

HOROSCOPUL ZILEI - 3 decembrie
03/12/2020 06:00

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

HOROSCOPUL ZILEI - 2 decembrie
02/12/2020 06:15

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 30 noiembrie
30/11/2020 06:00

 Berbec Se observă de la distantă că nu vrei să porti discutii cu nimeni astăzi. Te retragi intr-un colt si te apuci de treabă. Cei din jur trebuie să iti respecte nevoia de liniste. Taur Nu iros ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei