Dumitru Georgescu: „O să mă întorc de fiecare dată la Iaşi pentru «Prinţul fericit»”

default

Dimensiune font:

| 10-03-2016 11:05

 Dialog cu actorul Dumitru Georgescu, un absolvent de Seminar Teologic Ortodox, care a hotărât brusc să urmeze specializarea Teatru de Animaţie la Universitatea de Arte „George Enescu”, cucerind apoi publicul de la Iaşi, iar acum şi pe cel de la Bucureşti

Dumitru Georgescu (Dumi) a jucat începând din 2010, în numeroase spectacole ale Teatrului pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” din Iaşi. La începutul stagiunii 2015/ 2016, a hotărât să urmeze cursurile de master - Teatru de Animaţie - ale Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică - UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti. S-a despărţit cu greu de scena de la Iaşi, de unde recunoaşte că a „furat meserie”, dar mai ales de public, micii spectatori dovedindu-se a fi adevăraţi fani ai actorului. Dumitru Georgescu revine pe scena ieşeană, miercuri, 16 martie, într-o nouă reprezentaţie a spectacolului „Prinţul fericit”, în regia lui Radu-Alexandru Nica.

Acum, Dumitru Georgescu joacă, alături de alţi 20 de tineri actori, în cel mai nou spectacol al Teatrului „Excelsior”, „Bambi”, dramatizare după Felix Salten, de Ema Stere, în regia lui Attila Vizauer. După avanpremiera de pe 4 martie, Dumitru Georgescu a fost nominalizat într-un comentariu postat de Daria Gănescu, pe Facebook: „... am văzut laolaltă oameni talentaţi, dragi sufletului meu, dând naştere unei poveşti frumoase. Bravo Vava! Bravo, Attila! Bravo, Gyuri! Şi nu în ultimul rând: BRAVO, Prinţule! Dumitru, mi-ai umplut inima de emoţie şi bucurie!”.

 Nu ştim dacă e bine că apelativul de „Prinţ” s-a lipit de el „ca marca de scrisoare”, dar cu siguranţă Dumitru Georgescu a început să cucerească şi publicul din Bucureşti, în timp ce spectatorii de la Iaşi încă îi mai caută numele pe afiş! 


- Te-ai mutat la Bucureşti, dar mai joci la Teatrul „Luceafărul”, în spectacolul „Prinţul fericit”, pentru care vii în mod special, de fiecare dată când este programat. Cum a fost prima reprezentaţie din 2016? Cum a fost reîntâlnirea cu publicul din Iaşi?

- Am resimţit cu toţii emoţiile acestui spectacol. A fost o bucurie să văd din nou sala plină şi spectatorii au fost foarte receptivi. E unul dintre spectacolele care prind copiii, le captează atenţia. La primele reprezentaţii, am observat că oricât de gălăgioasă era sala la început, după primele cinci minute copiii se linişteau, începeau să fie prinşi de poveste, erau atenţi să vadă ce se întâmplă.

- Ştiu că a fost destul de dificil să pleci de la aplauze. Ce îţi spun copiii când vin pe scenă, la sfârşitul spectacolului?

- Nu mă aşteptam, dar au venit copii care m-au întrebat de ce nu mai joc în celelalte spectacole. Le-am spus: „Pentru că am plecat la Bucureşti, să-mi continui studiile”. „Dar acum, la «Prinţul» de ce ai venit?” O să mă întorc de fiecare dată la Iaşi pentru „Prinţul fericit”... Şi în timp ce părinţii ne făceau fotografii, îmi spuneau: „Să ştii că a plâns copilul că nu ai mai jucat”. Acestor spectatori trebuie să le spun că îmi pare foarte rău că am plecat la Bucureşti!

- Ai deja fani printre micii spectatori, sunt copii care te recunosc pe stradă...

- Este o fetiţă, Mayra, care a venit de vreo zece ori la „Motanul încălţat”... Când am luat decizia să mă mut la Bucureşti, nu mă gândeam atât de mult la cum o să mă descurc să plătesc chiria, cât mă gândeam cum îi spun fetiţei care îmi aducea câte o floare la fiecare spectacol şi vorbeam... Totuşi, i-am zis şi a plâns şi mi-a părut rău... Când ne-am văzut, după „Prinţul fericit”, mi-a povestit mama ei că vreo două săptămâni nu a mai vrut să meargă la teatru. Mama i-a spus că se joacă spectacolul ei preferat şi fetiţa i-a spus: „Nu vreau alt prinţ, nu înţelegi?!”...

- E mai delicat decât mi-am imaginat echilibrul acesta pe care îl are de păstrat un artist între rol şi spectatori. Copiii sunt nişte fani absolut speciali... Să le spunem deci că vei reveni în „Prinţul fericit”, pe 16 martie, de la ora 18.00! Cum ai păstrat rolul?

- Convenţia a fost să nu întrerupem colaborarea brusc, să joc la începutul stagiunii acesteia şi să particip şi la Festivalul din Polonia, apoi, treptat, să fiu înlocuit în spectacole. Am vrut să joc în continuare în „Prinţul fericit”, e un rol care mi-e foarte drag...

Citiţi şi: „Mamă, sunt «Prinţul fericit»!”

- Ai terminat Facultatea la Iaşi, în 2010. De ce te-ai hotărât acum să urmezi cursurile de master la Bucureşti?
- Am început masterul la Iaşi, dar eu voiam să joc, să merg dintr-o parte în alta, nu mai voiam la facultate, aşa că după primul an m-am oprit.

- Ai un tatuaj care probabil suscită interes, mai ales în rândul spectatoarelor... Ce semnificaţie are „22:22”?

- Eu nu sunt fan tatuaje, dar acesta este despre o poveste de viaţă care mi-a rămas în minte. Doi actori pe care îi iubesc foarte tare, soţ şi soţie, au povestit la un moment dat că şi-au declarat dragostea pentru prima dată, când ceasul s-a blocat la ora 22:22. Oamenii aceştia îşi trăiesc povestea de dragoste în continuare, după 20 de ani, aşa cum, poate, mulţi dintre noi şi-ar dori. Când am început să scriu textul pentru spectacolul „Gabriel” (care i-a adus Premiul pentru cel mai bun actor la Gala Tânărului Actor HOP – n.red.) s-a întâmplat să mă uit la ceas de câteva ori şi să fie 22:22 şi am inserat, undeva, în text, acest „22”. Cu toate adunate, mi-am zis, gata, ăsta e tatuajul meu!

 

- One man show-ul tău, „Gabriel”, pe care l-ai jucat o vreme şi la Teatrul Naţional din Iaşi, a fost selectat din 16 titluri, printre cele cinci incluse, în septembrie 2015, pe afişul stagiunii „LUNIdependenților de teatru” de la Green Hours. Cum a fost receptat de publicul din Bucureşti? Nu e un spectacol prea sensibil pentru un spaţiu neconvenţional?

- Ba da! Primele două săli au fost pline, au venit mulţi curioşi, apoi s-au mai rarefiat, dar spectacolul se joacă în continuare. Începutul acesta a fost important pentru mine, pentru că nu mă cunoştea, acolo, nimeni. Eu cred că e un spectacol care prinde la oamenii care nu vin în teatru de bar ca să vadă doar comedie, ci vin cu mintea deschisă să vadă orice gen. Spectacolul acesta are segmentul lui de public. De aceea, pentru noi, actorii independenţi, sunt foarte importante astfel de teatre. Vreau să fac teatru, vreau să-mi câştig pâinea din asta! Vreau să fac teatru de calitate şi e greu ca din resursele tale să faci un spectacol bun. Cel puţin în Bucureşti, dacă publicul nu te cunoaşte, nu vine!

- Ai făcut echipă cu actori de la Iaşi, absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu”, şi am văzut că jucaţi destul de des la Green Hours „Mălăieş în călcăieş”. Cum v-aţi reîntâlnit?

- Eu mi-am dorit de la început să joc în trupa „Frilensăr”, înfiinţată la Iaşi de Daniel Chirilă, cu George Cocoş, Claudia Chiraş, Alex Iuraşcu... După ce am văzut primul lor spectacol la Iaşi, îmi tot ziceam: „Mamăăă, ce mi-ar plăcea să joc cu ei!”... Dar nu s-a întâmplat, până când nu m-am întâlnit cu Daniel Chirilă în Bucureşti şi ne-am dat seama că suntem mulţi de la Iaşi şi că am putea face acolo o trupă de moldoveni. De fapt, toţi cei care joacă în Bucureşti au grupul lor, iar dacă noi tot ne cunoaştem, ne-am zis că n-ar fi o ideea rea să jucăm împreună. Am jucat deja de câteva ori „Mălăieş în călcăieş” la Green Hours, cu Daniel Chirilă, Tiberiu Enache, Loredana Cosovanu – din distribuţia veche, iar din cea nouă, Alina Mândru, Ovidiu Cosovanu şi eu. Venim toţi din şcoala de teatru de la Iaşi.

- Publicul din Bucureşti merge să vadă un spectacol cu moldoveni, în... moldoveneşte?

- Ne era frică, pentru că noi acolo vorbim accentuat moldoveneşte, dar e un spectacol la care se râde chiar când nu vorbeşte nimeni. Am avut săli pline. E o scenă cu lupul, la pomană, în care Alina Mîndru are un moment de actorie pură. Nu vorbeşte, doar îşi dă pălăria jos, restul e din mimica feţei, iar spectatorii sunt, vorba-ceea, pe jos de râs. Ne simţim cu toţii super fain la spectacolul acesta (acum, vorbim de o trilogie cu poveşti româneşti, „Tristory” cu „Frilensăr” la Green Hours, pentru că după „Mălăieş...”, independenţii moldoveni joacă şi în „Daughter sau HadikaTSuki” şi „Mioritza” - n.red.)

- Cât de deschise sunt teatrele din Bucureşti pentru colaborări?

- Se fac audiţii, noi participăm, ne încercăm norocul. Rolurile mari sunt date, de obicei, actorilor angajaţi. Eu am avut bafta să nu stau foarte mult, s-a făcut un casting la „Excelsior”, unde monta Attila Vizauer şi... am prins! Joc în „Bambi”, e un musical, muzica e semnată Ioan Gyuri Pascu, coregrafia, Vava Ştefănescu. Partea bună e că în Bucureşti repetiţiile sunt plătite, ultimele zece, cel puţin. Dar nu prinzi întotdeauna roluri. Te duci la casting şi nu iei, poate pentru că nu te potriveşti „pe rol”, poate pentru că deja regizorul are în vedere o anumită figură.

- Poate că e mai simplu să „prinzi” un rol în Bucureşti, pentru că sunt multe castinguri, dar cum e cu şansele de a deveni actor angajat?

- E foarte complicat. În momentul în care am luat decizia să plec de la Iaşi, unde aveam statutul de angajat, mi-am asumat statutul de independent. E clar că o să fac multe colaborări. E puţină adrenalină, mă întreb mereu ce şi cum o să fac, ştiu că dacă sunt dat afară pe uşă, trebuie să intru pe geam!

Dumitru Georgescu, „Lupul” - în spectacolul „Capra cu trei iezi”/ Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

- Ai o relaţie bună cu frica!
- Da, îmi place să simt genul acesta de frică!

- Mai sunt şi alte calităţi obligatorii pentru un freelancer?

- Cred că trebuie să fii foarte sincer cu tine. Să ştii ce poţi, ce nu poţi, să nu te amăgeşti. Trebuie să lupţi cu tine, să lupţi cu uşi închise... Te duci la un casting şi nu-l iei, te duci la al doilea şi ai un feedback foarte bun, dar tot nu-l iei, şi te gândeşti că e o problemă la tine, începi să te gândeşti că poate decizia de a pleca a fost sau n-a fost... o greşeală. Dar se întâmplă şi chestii faine!

- Deci una dintre chestiile „faine” în Capitală e... întâmplarea!
- Da, se întâmplă să întâlneşti oameni faini. Eu, de exemplu, în toate lunile acestea, nu pot spune că am întâlnit oameni răi. Da, am întâlnit oameni mai reci, dar nu m-am izbit de oameni care să-mi răspundă urât.

- Eşti spectator în Bucureşti?

- Aceasta este partea cea mai câştigată! La început, pentru că nu lucram, nu aveam spectacole programate, zi de zi, fiind student la master şi având posibilitatea să intru gratuit la spectacole, eram când la TNB, când la Comedie, când la Bulandra...

- Care este spectacolul care îţi place cel mai mult din ce ai văzut în stagiunea aceasta?

- Mi-a plăcut mult, la Teatrul de Comedie, „Jocul de-a vacanţa”, în regia lui Dragoş Muşoiu. A făcut totul într-un spirit atât de tânăr, scoţând în evidenţă povestea cu telefoanele, cu omul care chiar dacă pleacă în vacanţă este prins de tehnologie: trebuie să pună o poză pe facebook, trebuie să ţină legătura...

- E mai frecventă adaptarea la cotidian în spectacolele de acolo?

- Da, deşi nu ştiu de ce. E atât de diferit publicul din Bucureşti!... Am văzut spectacole care nu mi-au plăcut şi publicul era fascinat. Eu, dacă nu plătesc biletul, stau până la sfârşit, dar dacă plătesc şi bilet şi nu-mi place spectacolul, am ieşit! Nu stau să mă terorizez!

- Dacă plăteşti bilet şi nu-ţi place, pleci?
- Da, pentru că e pe banul meu.

- Dar dacă nu plăteşti, de ce stai până la sfârşit?
- Pentru că m-au lăsat oamenii ăia să intru cu carnetul de student, cred că e nepoliticos să fac mofturi. Când ştiu că e pe banul meu, ies. Nu fac scandal, ies în linişte, frumos, dar ies!
Gina POPA

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - INTERVIU - Mihai Chirica: „ Am găsit profesori plângând în cancelaria unor școli, de mila copilașilor”
17/09/2020 13:37

  * dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, scoala a debutat, problemele mari incep să se stingă, dar apar mereu altele, mai mici. A fost debutul acesta de an scolar pe m ...

 INTERVIU - Maricel POPA: „Avem o mare problemă legată de deschiderea şcolilor”
26/08/2020 00:00

* dialog cu Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi - Domnule preşedinte, au mai rămas doar cateva zile pană la deschiderea unui nou an şcolar. Cat de mult s-au implicat unităţile adminis ...

INTERVIU/VIDEO - Mihai Chirica: „Dacă elevul trebuie ţinut în braţe pentru a sta în bancă şi a învăța, aşa vom face!”
24/08/2020 09:32

* dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, trei săptămani ne mai despart de inceperea unui nou an şcolar, poate cel mai dificil din istoria noastră recentă. A trecut vara, Guv ...

VIDEO - INTERVIU Mihai CHIRICA: „Mi-e teamă de valul trei al pandemiei, care va veni odată cu apariția bolilor de sezon”
31/07/2020 13:23

        * dialog cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi   - Un oraş, importanţa sa, nu se măsoară prin lungimea şi lăţimea fizică, ci prin natura aspiraţ ...

Camelia Gavrilă: „Politica este pe voturi, pe notorietate...”
13/07/2020 00:00

  * dialog cu deputatul Camelia Gavrilă, candidat PSD la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi - Doamna deputat, poate avea Iaşul o femeie primar, pentru prima oară in istorie? Sau ...

„Ȋn instituţii, pe lângă cei din primul eşalon, există o mare masă de funcţionari care efectiv nu vor să muncească”
08/07/2020 21:12

  * dialog cu deputatul ieşean Petru Movilă (PMP), iniţiatorul Legii privind realizarea Autostrăzii Ungheni – Iaşi – Targu Mureş  - Domnule deputat, ce simte initiatorul unei le ...

„Trebuie să arătăm că trăim într-o economie de piață, nu într-o societate de piață”
01/07/2020 10:21

     * dialog cu Joaquín Turmo Garuz, profesor de Macroeconomie şi Economie Internaţională la Facultatea de Economie si Afaceri din cadrul Universităţii din Barcelona   ...

„Riscăm să nu mai începem școala!” Dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica
19/06/2020 11:37

  - Domnule primar, numărul tot mai mare de noi cazuri COVID-19 nu prea mai lasă mult loc relaxărilor... Alegerile locale, stabilite pentru finalul lunii septembrie, pot incurca şi mai mult sensibil ...

Mihai CHIRICA: „Traversarea munților cu autostrada, în zona Ditrău, va dura șapte ani!” VIDEO
09/06/2020 06:31

* dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica - Domnule primar, in urmă cu cateva zile, primarii din regiunea Moldovei au fost convocaţi la Ministerul Transporturilor, unde li s-a prezentat tema &bd ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei