Cele mai bune telefoane inteligente din 2020

photo-1533022422823-39f3ad778be4
photo-1597763138596-05e6e77e5a5a

Dimensiune font:

| 25-11-2020 12:23

 

 

Cele mai bune telefoane inteligente din 2020


 

Telefoanele inteligente fac parte din viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi. Datorită multitudinii de funcționalități pe care ni le pun la dispoziție este greu să ne imaginăm viața fără ele. Cu toate acestea, tehnologia este într-o continuă dezvoltare, motiv pentru care apar mereu modele de smartphone-uri noi pe piață. Unele au parte de un design îmbunătățit, camere de o calitate superioară și baterie cu o durată de viață mai mare. Totuși, cu atât de multe opțiuni poate fi dificil să alegi modelul potrivit ție. În rândurile de mai jos vei găsi câteva informații legate de cele mai bune telefoane inteligente ale acestui an.

Ce trebuie să ai în vedere?

În momentul în care alegi un smartphone, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul. În primul rând, trebuie să te gândești la ce așteptări ai de la viitorul tău telefon, să îți setezi un buget și să nu uiți de durata bateriei.

Dacă ești în căutarea unui telefon pe care să te joci diverse jocuri, ar fi bine să te orientezi către un ecran care să facă această experiență plăcută. Fie că alegi să joci jocuri de strategie, logică sau optezi pentru sloturi online, vei avea parte de un mediu de joc confortabil. Mai mult, nu uita să verifici cât durează bateria.

Ar fi păcat ca telefonul să se oprească în momentul în care joci diferite jocuri de ruletă online. În general, o baterie mai mare te ține mult timp, dar este bine să citești câteva recenzii pentru a-ți face o idee despre modelul pe care urmează să-l achiziționezi.

iPhone 12 Pro Max

Unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață la momentul actual. iPhone 12 este potrivit în special persoanelor care preferă un ecran mai mare. Displayul de 6.7 inch este perfect pentru redarea de filmulețe dar și pentru jocuri. Un alt lucru impresionant este durata de viață, care ține undeva la 11 ore.

Dacă ești pasionat de fotografie cele trei camere din spate sunt de un real ajutor. Senzorul principal este mai mare, ceea ce oferă mai multă luminozitate. De asemenea, vei putea surprinde cadre deosebite în format video datorită camerei care redă culori vii și are stabilizator inclus.

Nu în ultimul rând, designul este unul simplu și elegant, chiar dacă seamănă într-o oarecare măsură cu modelele anterioare.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 

Un alt telefon excepțional al anului 2020 este Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Ecranul de 6.9 este mai mult decât decent în timp ce funcționalitățile te vor surprinde în mod plăcut.

Câteva dintre elementele notabile sunt durata de răspuns scăzută, o cameră foarte versatilă care te ajută să realizezi fotografii profesioniste și nu în ultimul rând, autofucus cu laser care previne încețoșarea pozelor.

Cu alte cuvinte, acest telefon este ca un mic laptop care încape fără probleme în buzunar. Modul deX permite transmiterea de instantanee, aplicații și alte fișiere către un televizor din apropiere. Nu în ultimul rând, conexiunea la un sistem Windows permite rularea de aplicații direct pe laptop precum și realizarea de apeluri sau verificarea notificărilor.

Google Pixel 4a

Un alt model apreciat este Google Pixel 4a. Acest telefon oferă multe funcționalități la un preț decent.

Ecranul OLED de 5.8 inch, software-ul inteligent și camera de 12 megapixeli te vor fascina încă de la început. Acest dispozitiv Android este potrivit pentru cei ce caută un telefon care poate fi utilizat zilnic. Camera foto de calitate superioară și ecranul frumos situează acest telefon la rang înalt.

Google Pixel oferă o experiență a utilizatorului foarte bună. Acest lucru ne dovedește încă o dată că nu este neapărat să scoți sume impresionante din buzunar pentru a te bucura de un telefon de ultimă generație.

Huawei Mate 40 Pro

În ciuda faptului că Huawei a restricționat accesul la Google Apps și Play Store în favoarea popularizării magazinului propriu, App Galery, Hauwei P40 întrece multe așteptări.

În primul rând, designul și materialele folosite pentru a-l realiza se îmbină perfect în timp ce oferă protecție sporită acestui smartphone. Mai apoi, camera îți va face prietenii geloși pe pozele realizate în timp ce bateria pe poate ține până la două zile dacă ai grijă cum utilizezi telefonul.

Acest dispozitiv răspunde tuturor nevoilor tale și este un accesoriu în care merită să investești.

Acestea sunt câteva dintre cele mai populare telefoane ale anului 2020. Cu siguranță în curând vor apărea modele noi care să le „detroneze” pe acestea, dar dacă faci o alegere bine gândită nu va trebui să îți schimbi telefonul atât de des.  


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Nanoroboții ne vor aduce nemurirea
30/03/2023 11:45

Ray Kurzweil, un fost director de inginerie al gigantului tehnologic Google, autor, inventator si om de stiintă american, a anuntat oamenii vor ajunge nemuritori cu ajutorul nanobotilor. Inventatorul america ...

În Soare a apărut o a doua gaură gigantică
29/03/2023 09:48

O a doua „gaură” uriasă a apărut pe suprafata Soarelui, după descoperirea unei găuri coronare pe soare de 30 de ori dimensiunea Pămantului. Pe măsură ce prima „găură” ince ...

Chinezii au creat șoareci cu coarne de cerb
16/03/2023 17:49

Cercetătorii din China au reusit cu succes să recolteze celule stem de la cerbi pentru a le folosi pe soareci, scrie Daily Mail. Echipa de cercetători de la Universitatea Politehnică de Nord-Vest din Xi'an, ...

Istoria ochelarilor, invenția revoluționară din Evul Mediu
10/03/2023 14:51

Un om de stiintă arab, Ibn al-Haytham, cunoscut in Europa sub numele de Alhacen, a creat baza teoretică a acestei inventii in secolul al XI-lea, prin studiile sale asupra corneei umane si efectelor razelor de ...

Cine este judecătoarea care a acțiunea statului român de a recupera 1,4 miliarde de lei de la imperiul fraților Micula
09/03/2023 13:15

O judecătoare a blocat actiunea statului roman de a recupera 1,4 miliarde de lei de la imperiul fratilor Micula. Comisia Europeană e uimită de această decizie si de inactiunea statului roman in recuperarea ...

Maşinile Google Street View se întorc în România
06/03/2023 15:00

Maşinile Google Street View se intorc in Romania, cu scopul de a actualiza imaginile din peste o sută de localităţi şi drumurile aferente acestora, informează Google intr-un comunicat de presă transmis, ...

Cosmonauți blocați în spațiu, după ce au fost loviți de un meteorit. O capsulă de salvare Soiuz a ajuns la Staţia Spaţială Internaţională
26/02/2023 10:46

O capsulă de salvare Soiuz a ajuns la Staţia Spaţială Internaţională. O capsulă spaţială rusească din gama Soiuz s-a conectat in cursul nopţii de sambătă spre duminică la Staţia Spaţială Int ...

 Cum va arăta omul peste 1.000 de ani
23/02/2023 16:38

  Peste o mie de ani, structura corpului uman se va schimba substantial ca urmare a evolutiei si va diferi semnificativ fată de aspectul contemporanilor nostri, sustin o serie de experti britanici i ...

Vulturul negru, pasarea disparuta in Romania de peste jumatate de secol,a reparut in Dobrogea la finele anului trecut
23/02/2023 15:59

Vulturul negru este o pasăre răpitoare de zi de talie foarte mare, din familiei Accipitridae. Este cea mai mare pasăre răpitoare din Europa. În Europa mai există doar cateva zeci de exemplare de vult ...

 Calul troian, refăcut din 18.000 de taste
23/02/2023 15:52

  Un artist din Germania a construit un cal uriaş folosind 18.000 de butoane luate de pe tastaturile pentru calculatoare, cu scopul de a condamna obsesia omului modern pentru lumea tehnologiei. Impresion ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei