ZORI, o experiență gastronomică la superlativ
Dimensiune font:
În bucătăria cochetă, lumina se strecoară timid, imediat ce apar zorii. Head chef-ul se oprește o clipă în prag, zâmbește, apoi întinde mâna spre caietul cu rețete de suflet, din care le-a ales pe cele care merg bine cu poveștile de iarnă. Peste câteva ceasuri, la mese se vor așeza pofticioșii care se vor bucura din nou de gusturi și aromele fine strecurate din farfuriile a căror imagine poate concura oricând cu cea a unui tablou în care culorile se amestecă tainic și măiestrit.
Un astfel de început de poveste poate fi mereu o invitație către toți cei care vor să experimenteze un alt fel de a lua contact cu direcțiile gastronomice ce integrează ieșitul la restaurant ca parte a unui stil de viață armonios, oferit cu drag de Chef Marian Zăncianu și echipa lui de la ZORI, un restaurant în care revii pentru multe motive. La ZORI te îmbie nu doar mâncarea ca nicăieri altundeva, ci și atmosfera de poveste dată și de gazde, și de oaspeții care poartă discuții elegante printre sunetul de fundal al tacâmurilor și al paharelor ciocnite discret, bucurându-se de muzica aleasă special pentru a aduce tihnă și încântare deopotrivă. „La ZORI hrănim nu doar necesitatea de a mânca ceva cu adevărat bun, ci și prieteniile cu cei care vin la noi, atunci când simțim că există deschidere spre dialog. O masă la noi v-ar aduce încă un pic de liniște și relaxare. Ne găsiți acasă”, spun chefii de la ZORI, ce stăpânesc nu doar taina alchimiei în bucătărie, ci și magia ospitalității. Felul în care sunt alese detaliile care îi diferențiază fac din ZORI acel loc unde mereu te simți sărbătorit, nu doar atunci când chiar celebrezi onomastici sau zile de naștere. Mâncarea, oamenii și atmosfera intimă sunt cele care fac acel colț de potrivit pentru orice stare și sărbătoare.
La ZORI, un loc aparte, ce oferă o nouă abordare a tot ceea ce înseamnă experiențele de care poți avea parte într-un restaurant în Iași, ai parte de un Fain Dining accesibil, prietenos, pus într-un meniu autentic, creație a Head Chef-ului Marian Zăncianu, care și-a văzut astfel împlinit un vis - să-i ajute pe oameni să trăiască felul în care timpul se scurge plin de sens și de planuri noi.
Maura ANGHEL
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau