După o astfel de curățare a vaselor de sânge la persoanele în vârstă, presiunea încetează să crească și alte 9 boli presupuse "incurabile" trec!

INIMA 4

Dimensiune font:

| 25-05-2023 15:24

 

Dr. Monica Pop este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici. A deținut până în 2018 funcția de Manager General[1] al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, în prezent fiind șefă de secție în același spital. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar.

Dr. Monica Pop dă interviuri rareori, încercând să dedice mai mult timp tratamentului pacienților. Cu toate acestea, corespondentul canalului nostru este norocos – un medic bine-cunoscut a fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru acei pacienți care nu au posibilitatea de a se înscrie la clinică.

Dr. Monica Pop ESTE ABSOLUT SIGUR CĂ ORICINE POATE EFECTUA O CURĂȚARE VINDECĂTOARE A VASELOR DE SÂNGE LA DOMICILIU ȘI ÎȘI POATE ÎMBUNĂTĂȚI ÎN MARE MĂSURĂ SĂNĂTATEA ȘI BUNĂSTAREA. O astfel de curățare ajută la scăderea presiunii și la vindecarea celor 9 boli cronice ale pensionarilor.

Cum se face curățarea vindecătoare, medicul a povestit mai jos. De asemenea, în materialul sunt abordate subiecte cum ar fi:

  • Să trăiască până la 120 de ani fără pastile este real!
  • De ce bolile cronice incurabile sunt în strânsă legătură cu vasele murdare?
  • Semne ascunse și evidente ale vaselor murdare
  • METODE MODERNE DE TRATARE A HIPERTENSIUNII ARTERIALE LEGATE DE VÂRSTĂ FĂRĂ PILULE

Murdărirea în vasele este ucigașul dvs. formidabil!

Dr. Monica Pop:

- Vă voi prezenta câteva date care, sper, vă vor face să vă gândiți!

Cea mai frecventă cauză de deces pe planetă este bolile cardiace și vasculare. Principalul motiv pentru apariția lor în vârstă este COLESTEROLUL. Se pare că colesterolul este cea mai periculoasă substanță de pe planetă. Această substanță ucide mai des oamenii decât alcoolul, nicotina, drogurile luate împreună.

În 94% din cazuri, dacă o persoană nu trăiește până la vârsta de 80 de ani, a fost ucisă de colesterol.

Colesterolul distruge sănătatea. Dacă nu s-ar fi acumulat în vase, atunci o persoană ar putea trăi fără probleme până la 120 de ani.

Cum arată colesterolul și ce reprezintă? Nu voi descrie această substanță, așa cum este scris în manualele medicale. O să spun cu cuvinte simple. Imaginați-vă grăsimea rece rămasă pe o tigaie care nu a fost spălată după cină. Aproximativ așa arată colesterolul.

Această substanță, fiind în sânge, se așează pe pereții vaselor de sânge. În primul rând, o placă mică (în 20-25 de ani), apoi stratul de colesterol crește rapid (25-40 de ani), deoarece mai multe particule aderă la stratul lipicios. CA URMARE, PÂNĂ LA VÂRSTA DE 40 DE ANI, COLESTEROLUL ÎNGUSTEAZĂ LUMENUL ÎN VASELE APROAPE DE DOUĂ ORI. Ca răspuns la aceasta, inima nu rămâne nimic altceva decât să crească presiunea. O persoană are salturi de presiune și hipertensiune arterială legată de vârstă cu toate consecințele. Dar nici măcar asta nu este mai periculos!

Mult mai periculos este faptul că colesterolul înfundă complet vasele mici care pătrund în toate țesuturile. Ca urmare a deteriorării alimentării cu sânge se dezvoltă procese patologice în organele interne. Pe fundalul acestora, o persoană are boli cronice.

Mai întâi, stomacul se va îmbolnăvi, apoi splina, iar după un timp are stenoză hepatică și pancreatică. De obicei, în astfel de cazuri, se spune că o persoană începe să-și piardă sănătatea. Colesterolul este ceea ce declanșează cel mai adesea acest proces.

Colesterol. Până la vârstă de 50-60 de ani, o persoană se acumulează până la 3,5 kg din această substanță periculoasă!

De starea vaselor în organism depinde literalmente totul. Dacă vasele se înfundă pe picioare, aceasta duce la varicele, edeme permanente și greutate veșnică în picioare. Dacă în ficat, apare hepatoza și ciroza, dacă în articulații, de aici artrita și artroza sau durerea coloanei vertebrale. Dacă vasele s-au înfundat în ochi, atunci o persoană va orbi treptat

Nu se poate evita murdărirea vaselor! Se acumulează în vasele fiecărei persoane. Murdăria în vase provoacă o îmbătrânire rapidă.

COLESTEROLUL DECLANȘEAZĂ O REACȚIE ÎN LANȚ A ÎMBĂTRÂNIRII ÎN ORGANISM. Și murdărirea vaselor reduce viața unei persoane mai puțin decât perioada prevăzută de el prin natură.

În loc de termenul de 120 de ani (această resursă este pusă în organele noastre), oamenii adesea nu trăiesc până la 70 de ani! Mai ales cei care, în 40-50 de ani, există hipertensiune arterială legată de vârstă. Ea, apropo, este unul dintre cele mai evidente simptome ale murdăririi vaselor de sânge.

Nu de colesterol însuși - aceste substanțe contaminează, de asemenea, vasele de sânge!

Dr. Monica Pop:

Colesterolul este o parte a problemei, există încă două substanțe care se acumulează în vase!

Masa trombului

Dacă colesterolul seamănă cu grăsimea, atunci masa trombului (cheagurile de sânge) seamănă cu brânza. Pe pereții interiori ai vaselor de sânge se formează creșteri de tromb. Riscul de cheaguri de sânge este chiar mai mare la colesterol. ÎN ORICE MOMENT, TROMBUL SE POATE RUPE DE PE PERETELE VASULUI ȘI POATE INTRA FIE ÎN INIMĂ, CEEA CE VA DUCE LA UN ATAC DE CORD, FIE ÎN CREIER, CEEA CE VA PROVOCA UN ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Ambele boli sunt mortale, cu o probabilitate foarte mare de deces și invaliditate.

Cu cât o persoană devine mai în vârstă, cu atât este mai mare riscul ca cheagul să se rupă. De aceea, persoanele în vârstă cad atât de des din cauza unui accident vascular cerebral sau unui atac de cord.

Cristale de calciu

Aceștia sunt săruri ale metalelor grele, mercur, diverse substanțe chimice acumulate de-a lungul vieții. Dacă o persoană, de exemplu, a lucrat în producție periculoasă, atunci are mai multe astfel de depozite. Deși având în vedere ecologia actuală, creșterile de calciu se acumulează la toți. Aceste substanțe, după cum s-a dovedit deja, sunt CANCEROASE. Adică, ele contribuie la diviziunea anormală a celulelor, ceea ce duce la oncologie.

La aproape 98% dintre decedați de cancer, în sânge se găsesc niveluri ridicate de depozite cristaline. Știm cu toții că mercurul este dăunător. Și cu un grup mare de cristale de calciu, sângele însuși devine dăunător.

Până la vârsta de 50 de ani, o persoană are vase înfundate în întregul corp. Cu cât vasele sunt mai murdărite, cu atât mai multe boli cronice are, cu atât mai repede o persoană îmbătrânește și cu atât mai rău se simte!

Testați-vă! Cât de murdărite sunt vasele de sânge și dacă sunteți în pericol de moarte timpurie!

Dr. Monica Pop:

Pot să vă spun imediat, dacă nu ați curățat niciodată vasele și aveți mai mult de 50 de ani, atunci vasele sunt murdare. Dacă le curățați, atunci APROAPE IMEDIAT VĂ VEȚI SIMȚI MAI BINE.

Simptomele vaselor murdare:

  • Edeme de dimineață
  • Tinitus
  • Muștele în fața ochilor
  • Dureri articulare
  • Amețeli
  • Insomnie pe timp de noapte și somnolență în timpul zilei
  • Senzație de oboseală constantă
  • Deteriorarea vederii
  • Deteriorarea memoriei
  • Varice
  • Dispnee
  • Probleme frecvente cu tractul digestiv
  • Probleme cu excesul de greutate

Pretindeți că curățarea vaselor poate prelungi viața persoanelor în vârstă și poate stabiliza presiunea?

Dr. Monica Pop:

- Știu asta. În clinică, prescriem acum curățarea vaselor tuturor pacienților cu vârsta peste 50 de ani (unii peste 40 de ani). Și după curățare, ne uităm ce să facem mai departe. LA APROXIMATIV 9 DIN 10 PERSOANE, PRESIUNEA ESTE NORMALIZATĂ IMEDIAT DUPĂ CURĂȚARE ȘI NU NECESITĂ TRATAMENT.

Cu alte cuvinte, mulți care acum beau în mod activ și zilnic pastile pentru a stabiliza presiunea ar putea să nu o facă. Tot ce trebuie să facă este să curețe vasele. Chiar dacă hipertensiunea nu trece complet (asta se întâmplă, de asemenea), bunăstarea va deveni de multe ori mai bună!

Din păcate, acest mod simplu de normalizare a presiunii este ascuns în mod activ de către medici comerciali și companii farmaceutice, pentru care este benefic ca o persoană să fie tratată mult timp și scump. La urma urmei, cu cât o persoană este mai bolnavă, cu atât mai mult va cheltui pe medicamente. Asta le convine. Și curățarea vaselor de sânge este simplă, ieftină și ridică rapid o persoană pe picioare.

O pensionară românească s-a vindecat de hipertensiune arterială cu ajutorul curățării vaselor de sânge. Și sunt mulți astfel de oameni….

Vreau să vă arăt o scrisoare de la Agneș Dulgheru - o pensionară română. Doctorii clinicii locale au condamnat-o la mormânt. Rudele au decis să nu renunțe. Bătrâna însăși nu a putut veni la noi, așa că fiica ei ne-a sunat la clinică cu o cerere de ajutor. Cum putem ajuta la distanță? Nici măcar nu pot face un diagnostic la telefon. I-am recomandat să curețe vasele.

După trei luni, bătrâna ne-a scris singură! Vreau să vă arăt scrisoarea ei.

Agneș Dulgheru, 75 de ani. O pensionară română, care suferă de presiune înaltă și încă o mulțime de alte boli. Locuiește în Brăila.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați dat VIAȚĂ! Când fiica mea v-a sunat, eram aproape inconștientă, nu știam nimic. Ceață în cap de la presiune înaltă, care nu putea fi scăzut chiar și cu pastile. Eram într-o stare pre-infarct, nici măcar nu am ajuns la spital, mi-au spus fiicei să pregătească un loc în cimitir. Dar fiica mea a decis să vă sune. Și apoi m-au dat medicamentul pe care ni l-ați trimis. Din fericire, boala mi-a trecut. Treptat, presiunea a scăzut. Acum nu mai crește deloc. Literalmente m-am întors din lumea cealaltă. Am făcut analize la spital o săptămână în urmă. Când mi s-a spus că în vârsta mea, sunt sănătoasă, am fost foarte surprinsă. Cu câteva luni în urmă, eram cu un picior în mormânt. Sper foarte mult să mai trăiesc. Iubesc viața cu tot sufletul. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor și mântuirea mea".

IATĂ CE MIRACOL SE POATE ÎNTÂMPLA DUPĂ CURĂȚAREA VASELOR. Deși, de fapt, nu există nici un miracol aici – totul este explicabil.

Metoda de curățare a vaselor pentru pensionari și hipertensivi

Dr. Monica Pop:

- Până în prezent, în România există doar un singur medicament care se descurcă bine cu această sarcină. Se numește acesta Tonerin. Acest medicament a fost creat în 2015 de Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din București Medicamentul conține aproximativ 40 de componente active - extracte din plante utile pentru vase, vitamine, micro-și macronutrienți.

Cel mai important ingredient al complexului "Tonerin" este așa – numitele "MOLECULE DE OXIGEN ACTIV" - ele sunt capabile să "mănânce" murdăria acumulată în vase.  Se dizolvă atât colesterolul, cât și masa trombului, cât și cristalele de calciu.

"Moleculele de oxigen activ" au fost deschise în 2007 de către oamenii de știință japonezi. Pentru cercetarea în acest domeniu, doi oameni de știință japonezi au primit Premiul Nobel. Astăzi, "moleculele de oxigen activ" sunt utilizate în mod activ în medicina mondială.

Apropo, japonezii înșiși au început să acorde o atenție sporită curățării vaselor la vârsta de 40-50 de ani din 1965, când a fost adoptat Programul Național de recuperare și longevitate. În această lege, curățarea vaselor este prevăzută într-un alineat separat. Și astăzi vedem rezultatul unei astfel de decizii. Japonia este titularul recordului pentru speranța medie de viață. Să trăiască până la 100 de ani pentru japonezi este o afacere obișnuită. Dacă înainte japonezii au curățat vasele cu ierburi, educație fizică și yoga, acum folosesc medicamente speciale pe baza "oxigenului activ»

Cât timp trebuie să administreze Tonerin pentru a curăța vasele de sânge?

În medie, cursul de administrare a medicamentului este de 2-4 săptămâni. Când să terminați administrarea medicamentului, trebuie să vă uitați la bunăstare.

Voi enumera ce să facă Tonerin cu corpul și sănătatea dumneavoastră în timpul curățării, precum și câteva luni după aceea.

Curăță și îmbunătățește vasele

Datorită "moleculelor de oxigen activ", Tonerin va dizolva depozitele de colesterol, cheagurile de sânge și creșterile de calciu. În plus, datorită extractului de Ginkgo Biloba, medicamentul crește tonul vaselor și le readuce elasticitatea. După un curs lunar de administrare, după cum arată aceste studii, vasele devin la fel de curate și elastice ca la tinerii cu vârsta cuprinsă între 25-30 de ani. Se întâmplă o restaurare a capilarelor mici. Ca urmare, la o persoană încetează să crească presiunea, dispar slăbiciunea, somnolența, vindecarea rănilor și tăieturilor se îmbunătățește. În plus, există mai multă putere. Veți avea o mulțime de energie, veți dori să faceți ceva în jurul casei sau în țară.

Va restabili organele interne și articulațiile

După curățarea vaselor, va începe restaurarea organelor interne. Din fericire, natura ne-a pus o astfel de proprietate ca regenerarea celulelor. Ca urmare, multe boli trec. De exemplu, dacă aveți pancreas sau splină bolnavă, ei vor înceta să doară. Foarte des, după curățarea vaselor, ulcerul gastric și duodenal sunt vindecați. În plus, articulațiile sunt restaurate. Crize și pocnete în gât, spate și articulații dispar. Cartilajele vin la viață. La schimbarea vremii nu mai dor genunchii și degetele. Mobilitatea articulațiilor se va întoarce.

Va topi excesul de grăsime

Excesul de greutate este ceea ce exacerbează de 4-5 ori starea unei persoane hipertensive și a unei persoane în vârstă. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât este mai mare sarcina pe vase, inimă, articulații. Adesea, cauza creșterii în greutate este înfundarea vaselor, deoarece glucoza nu poate fi eliminată din țesuturi în cantitatea potrivită. După curățarea înfundărilor din vase, greutatea începe să dispară automat. În plus, Tonerin este un extract de venin de albine, care accelerează procesul de descompunere a grăsimilor. În medie, într-o lună după curățarea vaselor, o persoană pierde 8-12 kg.

Va restabili vederea și memoria

Tonerin conține un extract de conuri tinere de larice, care este capabili să recupereze micro-vasele de pe fundul ochiului, ca urmare, vederea revine treptat la o persoană. Mulți oameni încep să vadă din nou numerele de autobuz de la distanță și pot introduce din nou firul în ac. Există o restaurare totală a vaselor în ochi. Cei care au vase curate, orbire nu amenință deloc! Toți oftalmologii știu asta.

Restabilește potența la bărbați!

Una dintre consecințele surprinzătoare ale curățării vaselor de sânge este că hormonul testosteron începe să se producă din nou la bărbați. Ca urmare, prostatita dispare și adenomul de prostată se îmbunătățește. Și potența revine.  Dacă aveți mai puțin de 70 de ani, puteți face sex din nou.

Efectul de fluture pentru vârstnici și hipertensivi

Acțiune a Tonerini este similară cu cea a aripii fluturelui, care provoacă o reacție în lanț a vindecărilor organelor interne și îmbunătățirea bunăstării. Începând cu normalizarea vaselor de sânge și terminând cu restabilirea vederii și a articulațiilor.

1-3 luni după curățarea vaselor este ca a doua naștere. În acest caz, pacienții simt îmbunătățiri vizibile în fiecare săptămână.

Trezirea ușoară

Te trezești dimineața și zbori cu ușurință din pat - nu trebuie să te forțezi să te ridici, să-ți întinzi și să-ți freci picioarele rigide, scârțâind spatele și gâtul. De dimineață, energia și puterea umple corpul.

Sănătate excelentă și starea de spirit bună

De dimineață și pentru toată ziua. Dormi bine și suficient. Te simți mai tânăr. Nu trebuie să alergi mereu la toaletă noaptea. Nu te doare nimic sau nimic ne te mănâncă.

Mic dejun delicios

Meniul se va extinde foarte mult. Nu va mai trebui să urmezi o dietă strictă. Dacă mănânci "ceva greșit", nu vei mai avea arsuri la stomac, nu te vei înjunghia în lateral.

Puterea herculeană.

Ieșind din casă, nu mai trebuie să te faci griji cu privire la picioare - nu percepi mersul pe jos ca o sarcină, poți merge cel puțin o zi întreagă, iar picioarele nu obosesc și nu se umflă. Nu mai există dispnee, nu mai există amețeli. Vei putea lucra din nou cu plăcere în țară.

Liniște absolută

Ești absolut calm și relaxat. Nu mai există durere constantă care ți-a devorat conștiința fără a lăsa să te concentrezi pe altceva. Când nimic nu te doare lucrurile obișnuite, sunetele, mirosurile sunt mai luminoase, uitate de mult.

Vezi bine.

Chiar și vederea grav deteriorată va începe să se recupereze treptat. Ceea ce ai văzut opac înainte va deveni clar. Poți vedea din nou de la distanță numărul de autobuz, vei putea admira din nou frumusețea naturii.

Și cel mai important, acum poți trăi fără pastile. Uită de a merge la farmacii pentru medicamente pentru a reduce presiunea ca un vis teribil. Pentru tine asta va rămâne în trecut, deoarece presiunea va înceta să crească!

Deficitul de Tonerin în farmaciile românești!

Din câte știm, este extrem de dificil să cumpere Tonerin în farmacii. Acest medicament este rar disponibil. Este adevărat? Și ce ați putea sfătui cetățenii români?

- Da, într-adevăr e așa. Tonerin este eliberat în loturi mici, limitate și, prin urmare, nu ajunge la farmacii. Cea mai mare parte merge, din păcate, în străinătate, o parte cumpără clinici private.

Să obțină Tonerini pentru oameni obișnuiți este cu adevărat problematic. Dar ACUM PUTEȚI COMANDA ACEST MEDICAMENT ÎN CLINICA NOASTRĂ. Pentru a face acest lucru, puteți lăsa o cerere pentru a-l primi pe site. Am decis să alocăm o parte din lotul pe care am achiziționat-o pentru acest program. Sigur că nu mult, de aceea medicamentul nu va fi suficient pentru toți. Cei care vor lăsa o cerere primii, vor putea să comande.

Condiții de obținere a Tonerin:

  • Este necesar să vă aflați pe teritoriul României. Nu trimitem Tonerin în străinătate.
  • Achiziționarea Tonerin este permisă NUMAI PENTRU UZ PERSONAL. Vă rog tăinuitorii să lase medicamentul oamenilor! Este inuman să facă bani pe bătrâni!
  • Puteți plasa o cerere pentru a primi medicamentul pe acest site, completând un formular special postat mai jos. În acesta trebuie să specificați numărul de telefon pentru a comunica cu medicul nostru consultant

Pentru a participa la programul nostru trebuie să faceți clic pe butonul "învârte" plasat sub roata cu reduceri. În funcție de ceea ce șansa veți obține, veți putea primi Tonerin cu o anumită reducere. Se poate învârti roata o singură dată.

Profitați această șansă până când alții o vor lua!

După cum am menționat, din păcate, nu avem acest medicament în cantități suficiente pentru toți pacienții hipertensivi și persoanele în vârstă din România. Prin urmare, am decis să-l oferim celor care sunt mai rapizi decât alții vor lăsa o cerere pe site. Dacă doriți să vă îmbunătățiți corpul și să eliminați salturile de presiune cu o curățare profundă a vaselor de sânge, comandați medicamentul cât mai curând posibil – până când mai este disponibil

Atenție! Tonerin se termină repede!
Numărul de ambalaje disponibile reduce rapid!

În prezent, în stoc au rămas:

5 de bucăți

De îndată ce faceți clic pe butonul "învârte", Tonerin va fi rezervat pentru dvs.

Învârte

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
28 de medicamente noi pe lista  medicamente compensate şi gratuite
23/04/2024 14:07

Guvernul a aprobat, marţi, o hotărare care prevede introducerea in lista de medicamente compensate şi gratuite a unui număr de 28 molecule inovative. Actualizarea listei de medicamente compensate şi gratu ...

De câtă apă ai nevoie să bei zilnic? Poți să calculezi singur cât este necesarul tău
22/04/2024 11:23

   Pană acum, regula de bază era să bei 2 pană la 2,5 litri de apă pe zi. Dar, potrivit expertilor, ar trebui să respectati o altă regulă. Cel mai cunoscut răspuns la intrebarea ...

Asigurătorii din sănătate plătesc despăgubiri de 5,2 milioane euro în fiecare zi calendaristică!
18/04/2024 10:27

  Conform datelor prezentate de Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din Romania (UNSAR), cei 458 milioane lei sunt bani care nu au mai fost cheltuiţi din fondul public de as ...

 5 remedii eficiente pentru sinuzita acută
17/04/2024 11:03

 5 remedii eficiente pentru sinuzita acută Orice persoană se poate confrunta cu sinuzită la un moment dat in viată, de aceea este bine să stii ce remedii te pot ajuta să scapi mai repede de această ...

Aliații invizibili. Probioticele
16/04/2024 14:28

Probioticele, acele microorganisme vii care, administrate in cantităti adecvate, conferă beneficii sănătătii gazdei, au devenit un subiect fierbinte in cercetarea medicală si in randul consumatorilor preo ...

Spitalul construit din donații de asociația „Dăruiește Viață” a început să funcționeze
16/04/2024 14:20

Spitalul construit din donatii de asociatia „Dăruieste Viată” a inceput să functioneze, marti, după ce au fost mutati clădirea veche a spitalului „Marie Curie” copiii din sectiile ...

Spitalul ca o morgă. Morțile suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon din București au băgat groaza în pacienți din toată țara
15/04/2024 19:03

Scandalul monstru in care este implicat Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, acolo unde in decurs de patru zile si-au pierdut viata 17 pacienti, este departe de a se fi incheiat. Rudele celor decedati au nevo ...

Amurgul echilibrului: călătoria neașteptată a vertijului
15/04/2024 14:07

 Vertigo, un cuvant incărcat de tensiune si mister, descrie o senzatie pe care multi o consideră terifiantă: aceea de a te simti ca si cum te-ai rostogoli prin gol sau ca si cum lumea inconjurătoare se ...

Aliații ascunși: cum ne modelează flora intestinală sănătatea
15/04/2024 11:41

  În adancurile tractului nostru digestiv trăieste o lume complexă si diversificată de microorganisme, cunoscută sub numele de flora intestinală sau microbiomul intestinal. Acest ecosistem micr ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei