TuningRo - Partenerul tău de încredere care îți oferă accesorii auto de top pentru mașina ta

jannis-lucas-5B0EXiwdJrg-unsplash

Dimensiune font:

| 05-12-2022 14:39

Sursa: Freepik.com

TuningRo reprezintă partenerul potrivit pentru orice modificări auto pe care dorești să le efectuezi asupra mașinii tale. De la covorașe și huse pentru scaun până la filtre sau lumini, apelând la ei ai acces la o gamă variată de produse premium. Cu alte cuvinte, marele plus pe care îl are acest distribuitor constă în portofoliul variat de accesorii auto, potrivite pentru majoritatea mărcilor de autoturisme.
În plus, te poți consulta oricând cu specialiștii magazinului pentru a te asigura că faci cele mai sigure alegeri. Dacă visul tău este să deții un autoturism care să atragă toate privirile, acum ai oportunitatea de a-l transforma în realitate.
De ce să alegi TuningRo pentru a-ți personaliza mașina?
TuningRo pune la dispoziție o varietate de accesorii auto de top atât pentru sporirea performanțelor autoturismului, cât și pentru crearea unui grad sporit de confort și a unei estetici desăvârșite a acestuia.
Colaborarea cu acest distribuitor de accesorii auto de pe piața românească îți garantează numeroase avantaje incontestabile. Printre cele mai importante menționăm:
- Componente de înaltă calitate pentru autovehicule. Indiferent de transformările pe care le plănuiești pentru propriul automobil, siguranța trebuie să fie pe primul loc. Utilizarea unor piese defectuoase poate avea consecințe neplăcute atât pentru pasageri, cât și la nivelul funcționalității autoturismului. De aceea, experții TuningRo vor avea grijă ca schimbările efectuate să nu provoace niciun fel de prejudicii.
- Consultanță pentru alegerea potrivită nevoilor de care dispune fiecare client. TuningRo te poate ajuta să obții transformările mult visate pentru autoturismul pe care îl conduci. De la dimensiunile componentelor și până la capacitățile lor, trebuie să fii atent/ă la toate aspectele pieselor comandate. Însă, alături de suportul specialiștilor, întregul proces va fi optimizat. Vei putea lua decizia corectă și te vei bucura timp îndelungat de unele dintre cele mai performante funcționalități.
-Expedierea imediată a comenzii. Experiența livrării produselor achiziționate online nu este întotdeauna una fericită. Distribuitorul TuningRo este recunoscut pentru standardele înalte de profesionalism și seriozitate pe care le furnizează în raport cu clienții săi. Încă de la trimiterea solicitării, specialiștii se vor asigura că toate etapele aferente expedierii coletului sunt derulate cu rapiditate și eficiență. Transformarea mult așteptată a autovehiculului se poate derula așadar în doar câteva zile.
Ce fel de accesorii auto oferă TuningRo?
Pe lângă performanțele pieselor distribuite de magazinul online TuningRo, ai parte și de un portofoliu variat de produse premium. Astfel, poți modifica elementele mașinii în funcție de nevoile și dorințele tale.
În portofoliul distribuitorului TuningRo vei regăsi:
● Accesorii pentru exterior - Aspectul autoturismului pe care îl conduci va arăta mai bine ca niciodată. Magazinul pune la dispoziție atât elemente decorative pentru caroseria autovehiculului, cât și noi seturi de lumini. Mai mult decât atât, există accesorii pentru toate componentele importante ale mașinii. Pot fi achiziționate astfel seturi de jante cu design spectaculos sau accesorii pentru toba de eșapament. În final, exteriorul mașinii va arăta conform așteptărilor tale.
●Filtre - Utilizarea unor componente de calitate va aduce cu siguranță performanțe de top automobilului. De aceea, TuningRo pune spre vânzare filtre de aer sport și particule de la producători de top. În plus, ai la dispoziție și seturi întregi pentru sistemul de admisie. Așadar, fluxul de aer rece care ajunge la motorul mașinii pe care o conduci se va încadra în standardele cele mai înalte de siguranță și eficiență.
● Electronice auto - Dacă ești un împătimit al inovațiilor, produsele TuningRo sunt cu siguranță pentru tine. Comanda ta nu trebuie să se rezume doar la elemente decorative. Ai oportunitatea de a îmbunătăți experiența șofatului cu noi componente electronice. O navigație auto cu tehnologie bluetooth sau un suport de număr cu cameră marșarier îți vor ușura garantat viața de șofer. Momentele petrecute în trafic vor prinde alte perspective. Mai mult decât atât, poți alege și un compresor sau redresor pentru a face față tuturor provocărilor întâlnite pe parcursul deplasărilor.
TuningRo te ajută să îți îmbunătățești performanțele autoturismului tău
Un autoturism modificat vine cu o serie de avantaje atât din punct vedere tehnic, cât și din perspectiva design-ului. Printre principalele aspecte îmbunătățite se numără:
● Performanțele funcționale excepționale - Odată schimbate elementele care susțin performanța tehnică cum ar fi filtrul de aer sau de particule, experiența de la volan va fi altfel. O bună evacuare a gazelor produse de motor va spori cu siguranță modalitatea de accelerare a mașinii.
●Nivel superior de confort - Instalarea componentelor precum electronicele auto vor ușura întreaga activitate de șofat. Vei putea controla sistemul audio rapid sau accesa fără probleme hărțile pentru orientare. De asemenea, poți vizualiza în timp real ce se petrece în spatele autoturismului.
● Aspectul exterior vizibil îmbunătățit - Înlocuirea elementelor de caroserie sau adăugarea unora noi va atrage toate privirile celor din jur. Un set de praguri pentru portiere sau un pachet de jante vor transforma radical designul automobilului și vor oferi rezultatului final o notă elegantă, aliniată trendurilor actuale.
Dacă îți dorești o schimbare pentru mașina ta, TuningRo este partenerul perfect. Distribuitorul oferă o gamă diversificată de produse de top și consultanță de specialitate pentru selectarea celor mai bune produse.
Performanțele autoturismului vor crește considerabil, iar tu te vei bucura de confort sporit la volan, indiferent de caracteristicile drumului parcurs. De asemenea, toate produsele furnizate de TuningRo respectă standardele de siguranță prevăzute în legislație.
Distribuitorul TuningRo are în portofoliul său accesorii auto pentru o gamă de 900 de modele de mașini. Acestea sunt menite să îmbunătățească considerabil estetica interioară/exterioară a autovehiculului, precum și funcționalitatea acestuia.
Alege întotdeauna produse auto de înaltă calitate pentru mașina ta!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Inundații în Emirate. Trei filipinezi au murit
19/04/2024 15:39

Trei lucrători filipinezi au murit in urma unor inundaţiilor fără precedent care au afectat la inceputul acestei săptămani Emiratele Arabe Unite, unde traficul rămane perturbat vineri pe aeroportul din D ...

Colagenul și acidul hyaluronic, tinerețea la sticluță
18/04/2024 15:39

Colagenul si acidul hialuronic au devenit cuvinte de ordine in industria cosmetică, promise adesea ca solutia supremă pentru inversarea sau incetinirea semnelor vizibile ale imbătranirii. Aceste două comp ...

  Culorile frumuseții, o călătorie prin istoria fardurilor
18/04/2024 15:23

Fardurile au jucat un rol crucial in cultura si societatea umană de mii de ani, servind nu doar ca mijloace de infrumusetare, dar si ca simboluri ale statutului social, sănătătii si chiar moralitătii. De l ...

Iubești confortul? Alege mătasea naturală de la Tadame
18/04/2024 15:00

 Mătasea naturală este un material textil rafinat si o investitie in confortul celor care o aleg. De sute de ani, a fost pretuită pentru proprietătile sale. De-a lungul timpului, a devenit un material ...

Povestea fructului miraculos
16/04/2024 13:51

 Într-o lume in care zahărul este omniprezent si lupta impotriva obezitătii si a bolilor legate de dietă continuă să fie o prioritate globală, apare un aliat neasteptat: fructul miraculos, sau ...

Evoluția Agentului Imobiliar: Cursurile Smart Experience de la Inter Imobiliare modelează profesioniștii de mâine
15/04/2024 14:02

 Ai observat vreodată cat de rapid se schimbă lumea imobiliarelor? Dacă esti agent imobiliar sau te gandesti să devii unul, e esential să fii mereu informat si pregătit pentru noile provocări. &Ici ...

Povestea parfumului de trandafiri
14/04/2024 14:46

În grădina cu flori a naturii, există un personaj incantător care captivează simturile cu frumusetea si misterul său delicat: parfumul de trandafiri. În spatele fiecărui strop de esentă parfu ...

La 48 de ani, Georgiana Văcaru are 10 băieți și 10 fete. Ireal câți urmași are femeia cu cei mai mulți copii din lume
12/04/2024 17:11

Georgiana Văcaru este o adevărată mamă eroină. Argeseanca născută in anul 1976 este femeia cu cei mai multi copii din Romania. La doar 48 de ani, femeia a adus pe lume 10 băieti si 10 fete. Iată povest ...

Surori siameze, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce se întâmplă dacă una dintre ele moare
11/04/2024 16:03

Desi la nastere cadrele medicale au spus că vor trăi doar cateva zile, două surori siameze, Carmen si Lupita Andrade, au sfidat sansele de supravietuire si se bucură de tot ce le oferă viata la cei 23 de a ...

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare
09/04/2024 12:18

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare  Într-o lume in care protectia ochilor de razele soarelui nu mai este doar o necesitate, ci si o declaratie de stil, este esential să alegi cor ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei