Atrium Garden - Casa este acolo unde îți este inima

poza site ATRIUM GARDEN

Dimensiune font:

| 07-05-2021 09:00

Casa este acolo unde îți este inima, unde sufletul tău abia așteaptă să ajungă, acolo unde simți liniștea care îți oferă un echilibru perfect. Casa este acolo unde îți crești copiii în tihnă, acolo unde poți face planuri, acolo unde poți visa la familia perfectă. Casa este precum un sanctuar – în momentul în care ai intrat pe ușă toate grijile dispar, toate tensiunile interioare se dizolvă și lasă loc unui spațiu în care îți poți asculta bătăile inimii.

Dacă știi să privești și să asculți locurile, poți găsi o astfel de locuință la Atrium Garden, un complex rezidențial care în numai trei ani a reușit să se transforme într-o comunitate frumoasă, tânără și stabilă. Acesta a fost gândul cu care dezvoltatorii au plecat la drum, iar când cupa excavatorului a smuls prima bucată de pământ din cei 11.000 metri pătrați de teren cumpărați în mod special pentru viitorul complex, au știut că visul li se va îndeplini.
La început au fost planurile, pe care constructorii au început să le pună în practică. Părea ușor - proiectul era complet și cochet, cota de entuziasm era la maxim și parcă și vedeau cum înmânau prima cheie celor care urmau să-și înceapă o nouă viață în Atrium Garden, la Valea Lupului. La scurt timp au constatat că proiectul avea nevoie de ajustări, în sensul că viitorului complex i s-ar fi potrivit mult mai bine propriile rețele de utilități, așa că au pornit la lucru. Nu s-au descurajat și au văzut partea bună a schimbării – complexul avea să fie independent în tot ceea ce privește alimentarea cu cele necesare unui trai decent, inclusiv canalizarea. Când cărămizile au început să se înalțe și să contureze primele două blocuri, atenția a fost îndreptată exclusiv către siguranță și confort, nefiind loc de niciun rabat de la calitate. Și pentru că detaliile fac diferența dintre meșteșug și artă, constructorii au folosit cele mai bune materiale, au fost atenți nu doar la interior, la compartimentarea încăperilor astfel încât spațiile să fie cât mai bine folosite, ci și la exterior, la terase care să ofere acel confort și detașare de stresul cotidian, la ferestrele care să scalde în lumină viitoarele apartamente. Cu multă migală au fost amenajate și fațadele, care ascund multă muncă și multe materiale de calitate, care să asigure o hidroizolație perfectă astfel încât să nu existe niciun disconfort ulterior creat de eventualele infiltrații. Când constructorii și-au terminat treaba, bagheta dirijorală a fost încredințată arhitecților și designerilor, care au transformat fiecare locuință într-o poveste. Folosind tonuri de bej și alb, apartamentele au devenit spații confortabile, atent echilibrate, intime, în care viitorii proprietari să-și poată crea viața pe care și-o doresc.
Confort și intimitate
În complexul Atrium Garden, liniștea, siguranța și intimitatea sunt asigurate și prin dispunerea apartamentelor (cu una, două sau trei camere) – câte două, maximum trei pe fiecare etaj, evitându-se astfel o aglomerare care poate duce la disconfort. O suprafață generoasă a fost acordată și curții interioare, unde maeștri peisagiști au amenajat un parc cu specii deosebite, între care, în timp, au strecurat și spații deosebite pentru copii. Când dezvoltatorii au înmânat prima cheie, sentimentul de bucurie și împlinire a fost întregit de credința că au fost martori la începerea unor noi drumuri în viață – ale lor, ca și giranți ai confortului viitoarelor familii, dar și ale proprietarilor care urmau a locui în Atrium Garden. „În complex sunt în jur de 100 de familii, majoritatea tinere. Când primul proprietar a sosit nu erau copii, dar apoi au început să apară, să completeze și să bucure familiile. Acum sunt ca o comunitate. Se cunosc, se sprijină, dacă este nevoie, au activități împreună”, au spus dezvoltatorii de la Atrium Garden.

În vacanță, la tine acasă
Între timp, complexul a crescut, de la două blocuri ajungând la șapte, cu alte două în construcție. Atenția la detalii a fost la fel de concentrată, apartamentele amenajate fiind impecabile. De cum ușa de la intrare se închide în spatele tău, spațiul frumos conturat oferă acel confort și echilibru de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a-și trăi viața cât mai frumos. Poți savura prima cafea a zilei pe terasele ample, intime, desprinse parcă dintr-un film italian, și tot în același loc te poți bucura de culorile apusului, într-un aer lipsit de praful și noxele care au transformat Iașul marilor iubiri într-unul din cele mai poluate orașe din țară. Pe aceste terase te simți mereu în vacanță, așa cum au promis dezvoltatorii încă de la începutul proiectului. Confortul este completat și de lipsa grijilor privind cumpărăturile, la parterul complexului existând nu doar două supermarketuri cu produse de calitate, multe dintre ele provenite din economia Bio și Eco, ci și o farmacie și o cofetărie cu delicii ce pot transforma fiecare seară într-una deosebită. Intrarea în Atrium Garden este securizată, la fel și locurile de parcare, dar și cele de bicliclete unde, pe cele ale părinților, le poți vedea și pe cele ale prichindeilor ce cresc în liniște și pace. Dacă îi privești, gândul te duce la copilăria „cu cheia la gât”, când voinicii și prințesele se jucau în jurul blocurilor, feriți de pericole și fericiți că pot avea mulți prieteni.
La Atrium Garden poți ajunge cu mașina personală, dar poți apela și la transportul în comun, stația fiind chiar în dreptul complexului, care în aceste zile de primăvară este înconjurat de florile pomilor fructiferi de la casele din jur, ce scaldă strada Garoafei (ce nume mai potrivit pentru o adresă de complex rezidențial s-ar fi putut găsi?) într-un parfum suav, de care se bucură întreaga comunitate tânără, ce și-a croit un stil de viață de care s-ar putea bucura toți cei ce ar alege tihna și siguranța unui apartament din cele șapte blocuri, lăsând în urmă zgomotul orașului.

Date de contact:

Atrium Garden Residence
+40 (0)754 729 729
vanzari@atrium-garden.ro
Str. Garoafei, nr. 45, Popas Păcurari, Iași

https://www.atrium-garden.ro/

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Festival de vin cu primul concurs de brânzeturi din România
25/04/2024 20:10

Se apropie luna mai si Iasul se pregăteste să vibreze la multe evenimente cărora le dă valoare si care ii aduc consacrare, unul fiind festivalul „Vin la Cultură”. De la degustări delicioase la ...

Iașul ar putea avea 7 noi ”Cetățeni de onoare”
25/04/2024 18:55

Mai multe personalităti ale lumii academice si cultural-artistice sunt propuse pentru a deveni Cetăteni de onoare ai Iasului in cadrul sedintei de astăzi a Consiliului Local. Printre acestea se numără prof ...

Buget limitat pentru înmormântare? Iată de ce să alegi o agenție de servicii funerare.
25/04/2024 16:34

Buget limitat pentru inmormantare? Iată de ce să alegi o agentie de servicii funerare. Organizarea ceremoniei de inmormantare trebuie să se realizeze intr-un timp relativ scurt după ce un membru al fa ...

  Pelerinaje de Florii în Arhiepiscopia Iaşilor
25/04/2024 14:17

Sambătă, 27 aprilie 2024, in ajunul marii sărbători a Intrării Domnului in Ierusalim, Arhiepiscopia Iaşilor va organiza Pelerinajul de Florii, atat la Iaşi, cat şi in alte protopopiate de pe cuprinsul ...

Tradiții de Florii
25/04/2024 14:01

 Sărbătoarea Floriilor deschide săptămana cea mai importantă pentru pregătirile de Paşte * cunoscută ca şi ritual creştin, sărbătoarea a fost atestată incă din societatea romană ca şi zi de ...

Croitorașul cel Viteaz, în ritmurile prezentului
25/04/2024 13:51

Un nou titlu va imbogăti repertoriul permanent al Teatrului „Luceafărul” Iasi incepand din această săptămană: „Croitorasul cel Viteaz”. „Scenariul realizat de Constantin Breh ...

Daruri de la copiii Liceului UAIC prietenii lor de la o școală din Iași
25/04/2024 13:13

Privind cum copiii din clasa a II-a de la Liceul UAIC, coordonati de prof. inv. Raluca Gabriela Varga-Coneac impart darurile si zambetele lor cu prietenii de la o scoală din Iasi, simt că inimile noastre se u ...

Mocănița Huțulca din Suceava va ajunge până la Mănăstirea Moldovița / Noua cale ferată, cu o lungime de peste 5 km, se deschide vineri
25/04/2024 10:31

O nouă linie a Mocănitei Hutulca de la Moldovita va lega Mănăstirea Moldovita de pitorescul traseu al trenuletului pe linie ingustă din Bucovina, incepand de vineri, 26 aprilie  Noua cale ferată, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei