Cum sa primesti opinii medicale gratuite din partea specialistilor straini? Despre Second Opinion cu Eva Pavel

3poza

Dimensiune font:

| 02-05-2023 11:03

 A doua opinie medicala iti poate oferi informatii in plus si pacea mintii. Cand te confrunti cu un diagnostic medical nou, cel mai probabil te simti confuz. Luarea deciziilor poate fi foarte dificila pe masura ce interactionezi cu sistemul de sanatate, mai ales daca trebuie sa alegi din mai multe optiuni de tratament. De unde stii ca ai fost diagnosticat corect sau ca faci cele mai bune alegeri de tratament?

 Potrivit Evei Pavel, consilier medical international, prezentatoarea si realizatoarea emisiunii "Apel la consilier" de la Kanal D, a doua opinie poate fi de mare ajutor si poate face o diferenta enorma, in special daca vorbim de o parere care vine din partea unui medic renumit din strainatate, de la o clinica de prestigiu. Este normal sa-ti doresti sa afli o a doua opinie medicala cand te confrunti cu o afectiune care iti poate schimba viata sau care chiar iti pune viata in pericol.

Eva Pavel explica ce inseamna "second opinion"

E foarte important ca oamenii să știe că a apela la un consilier medical nu înseamnă costuri în plus pentru pacient. Prin rolul meu îi ajut pe români să primească opinii gratuite din partea specialiștilor străini, să aibă acces la cei mai buni medici din lume, să obţină programări într-un timp foarte scurt în centrele medicale de excelenţă din străinătate.- Eva Pavel

Sa obtii a doua opinie medicala inseamna sa te consulti cu un alt medic pentru a confirma diagnosticul sau pentru a gasi alte posibile optiuni de tratament, care iti vor permite sa iei o decizie. Pacientul nu ar trebui sa intarzie cu solicitarea unei a doua opinii medicale, deoarece cu cat se actioneaza mai repede, cu atat procesul de tratament poate incepe mai rapid.     

Legat de a doua opinie medicala, statisticile din SUA (secondopinions.com) vorbesc de la sine:

· azi a 3-a cauza de deces in SUA este diagnosticul pus gresit

· 88% din diagnosticurile puse initial sunt schimbate sau revizuite

· 400 000  de americani mor anul din cauza unui diagnostic gresit

· 50% din cazuri au un plan de tratament incorect

· 50% din operatii nu sunt necesare.

Sigur, vorbim de sistemul medical din SUA (care este clar mai avansat decat cel autohnot) pentru ca in Romania nu avem astfel de date, insa toate acestea arata cat de importanta este a doua opinie medicala.

 Cand ar trebui un pacient roman sa se gandeasca la obtinerea unei a doua opinii medicale din partea unui specialist din strainatate?

 Daca ai nevoie de tratament urgent, nu ar trebui sa pierzi timpul verificand optiunile. Dar, daca medicul curent sugereaza o interventie medicala fara urgenta sau un test medical important, poate fi util sa ceri o a doua opinie din oricare dintre urmatoarele motive:

· Diagnosticul pus de un medic roman nu este clar

· Ai fost diagnosticat cu cancer

· Ti s-a spus ca ai o afectiune rara sau care iti pune viata in pericol

· Ai mai multe probleme medicale

· Tratamentul recomandat este riscant, experimental sau controversat

· Ai o gama de tratamente sau analize medicale care variaza foarte mult ca pret

· Nu raspunzi la tratament asa cum ar trebui

· Planul tau de sanatate necesita o a doua opinie medicala.

Si daca te simti nesigur cu privire la o interventie chirurgicala sau o procedura majora poate fi un motiv bun sa cauti o a doua opinie medicala la un specialist din strainatate. In definitiv, este dreptul oricarui pacient sa aleaga sa fie tratat in cele mai bune conditii, de cei mai buni medici si cu aparatura de ultima ora.

Unde poti cauta a doua opinie medicala gratuita in strainatate?

 Eva Pavel te poate ajuta sa obtii a doua opinie medicala in afara Romaniei, iar acest serviciu nu costa, este gratuit. Astfel, poti afla care este parerea unui medic specialist din strainatate despre diagnosticul pus de medicii din Romania, dar si despre planul de tratament.

In postura de consilier medical international, Eva Pavel participa frecvent la conferinte si intalniri medicale internationale, oportunitate care a determinat-o sa-si duca mai departe misiunea, prin invitarea unor profesori doctori de prestigiu la noi in tara.

Romanii diagnosticati cu diverse forme de cancer au putut fi prezenti la o sesiune gratuita de second opinion alaturi de cel mai cunoscut medic oncolog turc, Prof. Dr Duygu Derin. In viitor, Eva Pavel va continua sa aduca in tara mai multi medici specialisti straini pentru ca pacientii romani sa poata interactiona usor cu acestia, in vedere identificarii celei mai bune cai de tratament.

 Cine este si ce face Eva Pavel?

In ultimii ani Eva Pavel a realizat si a prezentat emisiunea "Apel la consiler" difuzata la Kanal D. In cadrul emisiunii cu tematica medicala, sunt prezentate solutii si tehnologii inovatoare din domeniul medicinei. Telespectatorii pot urmari interviuri cu medici foarte buni din strainatate si pot afla raspunsuri la intrebari delicate legate de medicina si sanatate. Pe parcursul celor 5 sezoane, Eva a luat interviu la peste 300 de medici din strainatate, obtinand astfel informatii pretioase pentru pacientii romani.

Eva nu joaca rolul de consilier medical doar in aceasta emisiune, ci ea isi continua misiunea in afara camerelor de filmare. Avand o experienta de peste 12 ani ca si consilier medical international, Eva Pavel faciliteaza accesul pacientilor romani la servicii de sanatate premium de peste hotare.

Eva lucreaza cu o intreaga echipa care se ocupa de obtinerea unei a doua pareri medicale din afara, programari rapide la centrele medicale din strainatate, organizarea gratuita a procesului de tratament, planificarea transportului pana la destinatie si punerea la punct a detaliilor legate de cazare. Ca si consilier medical, Eva Pavel pune la dispozitia pacientilor romani care ii cer ajutorul si un translator pentru eliminarea barierelor de limba.

Cu ajutorul Evei Pavel, peste 10 000 de romani au beneficiat de cele mai noi tratamente si tehnologii medicale in centre de excelenta din Turcia, Spania, Elvetia, Grecia si Austria. In 2021 a fost numita cel mai bun consilier medical international al anului, iar un an mai tarziu a primit titlul de Ambasador pentru viata la Gala Premiilor Cariere.

Cu ajutorul echipe conduse de Eva Pavel, a doua opinie medicala se poate solicita in spitale si clinici internationale, cum sunt cele din Turcia, Italia, Grecia, Austria, tari cu o reputatie impecabila in materie de dotare si dezvoltare medicala. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Mărul negru diamant: se vinde doar la bucată iar prețul este exorbitant/FOTO
28/04/2024 14:51

 Mărul negru este un fruct foarte rar, care creste in locuri indepărtate din lume. Este foarte costisitor, deoarece productia sa este foarte limitată. Mărul negru diamant se găseste foarte rar si cre ...

Biroul viitorului: 4 elemente care îl definesc și cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pieței
28/04/2024 10:41

Biroul viitorului: 4 elemente care il definesc si cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pietei Piata muncii de astăzi se caracterizează prin diversitate, provocări, tehnologie si adaptabilitate. La ...

Mesaje de Florii în 2024. Urări, felicitări, mesaje și SMS-uri prin care să le spui „La mulți ani!” celor care-și serbează numele
27/04/2024 20:37

 În fiecare an, de sărbătoarea Floriilor, peste 1,6 milioane de romani isi serbează ziua onomastică. Astfel, in Duminica de Florii obisnuim să transmitem mesaje, urări si felicitări de „ ...

Vrei să te deconectezi de la problemele tale zilnice măcar două, trei zile? Iată de ce trebuie să alegi un city break pentru puțină relaxare
26/04/2024 12:29

  Fotografie de la Helena Jankovičová Kováčová pe Pexels.com Vacantele de tip city break au devenit o optiune tot mai accesată, mai ales prin randul tinerilor, care doresc să s ...

Vezi aici top 3 investiții în bucătăria ta, care vor merita toți banii!
26/04/2024 12:23

  Fotografie de la  Christa Grover pe Unsplash.com   Bucătăria este, pentru multi, cea mai importantă incăpere din casă, deoarece petrec majoritatea timpului acolo, fiind pasionati de g ...

Skechers – o aventură de neuitat
26/04/2024 11:19

Skechers – o aventură de neuitat Pe străzile aglomerate ale Los Angelesului, locuiau doi pantofi sport Skechers pe nume Dash si Dazzle. Erau asezati pe un raft prăfuit, intr-un magazin de incăltămin ...

  Minciuna, o rețea complexă de avere și dezastre
25/04/2024 15:02

În istoria umanitătii, minciuna a fost un companion constant al interactiunilor noastre sociale. De la cele mai mici neadevăruri de circumstantă pană la cele mai elaborate scheme de inselăciune, minc ...

Cum să-ți actualizezi garderoba de primăvară?
23/04/2024 10:59

Cum să-ti actualizezi garderoba de primăvară? Începutul sezonului cald este momentul ideal să iti reconsideri stilul personal si să dai un refresh la garderobă. Există foarte multe aspecte de care ...

Povestea parfumului de trandafiri
23/04/2024 09:46

În grădina cu flori a naturii, există un personaj incantător care captivează simturile cu frumusetea si misterul său delicat: parfumul de trandafiri. În spatele fiecărui strop de esentă parfu ...

Inundații în Emirate. Trei filipinezi au murit
19/04/2024 15:39

Trei lucrători filipinezi au murit in urma unor inundaţiilor fără precedent care au afectat la inceputul acestei săptămani Emiratele Arabe Unite, unde traficul rămane perturbat vineri pe aeroportul din D ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei